Speltips: Extra V75 Gävle 14 /4

V75-Omgången.

Skärtorsdagstrav med V75-omgång på Gävle och där är det ganska snabb bana med längre kurvor som det går att köra snabbt genom. Längre kurvor med kortare rakor ger ett upplopp på en bit under medel, med sina 178 meter. Trots det korta upploppet vinns det inte mer vinster från spets här än på genomsnittet och här finns varken vinklad vinge eller open stretch att ta hänsyn till, så inga konstigheter. Spelstopp i kväll är 19:30 på spelformen.

Bästa Spiken!

Inget värde direkt men en av veckans två mest troliga vinnare är väl bara att spika och vända blad i andra avdelningen i kväll. 9 Månlycke A.M. 88% är sjukt stor favorit men är också bara bäst. Enda vettiga motbudet tog ett par galoppsteg sist men ställde sig fort och kördes offensiv mot favoriten men tappade över en halv sekund på några hundra meter när Månlycke höjde tempot.

Avdelning 1.

Ranking: A 6. B 10-1. C 11-7. D Övriga.

Påskstayern där de på dubbla tillägg står hårt till och svårt för hästar med 400-600 tkr att ta in 40 meter tillägg, när det är ganska bra hästar på mellanfållan och minst en bra där framme med.

1 Franklin Zet 29% är Redén-tränat för Örjan med spetschans så är ju rätt favorit men det är årsdebut och flera kanoner i det stallet har behövt lopp i kroppen och gjort sämre årsdebuter. I ledningen i långsamt tempo kan det så klart gå ändå men garderingen är på sin plats och jag har en annan förstahäst i loppet.

6 King Cole 22% vann direkt för Wäjerstens över samma distans som idag så blir mest intressant här. Hårdhet med många lopp i bra tempon i Finland i förhållande till hur lite pengar han har på kontot och lär tjäna några hundra tusen snabbt för toppstall.

10 Henessi Walk 8% har ju mött stenhårt som treåring med final i Kriteriet och Breers Crown. Lopp i kroppen nu och första gången han möter ”vanligt motstånd” utan skor, då det varit kulltopparna mot vid maxning tidigare. Visst är det minus med vanlig vagn men spåret är bra och den här är nog lite understreckad då han visat att 2640 går bra så ska nog även halvvarvet till funka bra.

11 Certainly 7% har med mött bra och lättas direkt i årsdebuten men kanske behöver loppet och spår fyra i volten är lite chansartat med så bara en av många vid bredare gardering.

7 Gitan De Touchyvon 19% sjunker lite på procenten men känns lite överstreckad fortfarande. Har ju sina vinster i bike och matchats i enkelt motstånd men är tänkbara femtehästen, sedan är det väldigt tunt bakom.

Avdelning 2.

Ranking: A 9. B 10. C 4-8. D Övriga.

9 Månlycke A.M. 88% är överlägsen här då han redan får räknas till en av de tre-fyra bästa i rasen och det är som vanligt klassblandning i kallblodssporten och då är eliten överlägsen. Det var aldrig någon fara sa Gunnar när han blev lite utmanad i en tempoökning tidigt och det var med sparat han öppnade upp många längder till närmast sörjande sist.

10 Bellfaks 6% är i sin tur överlägsen övriga i fältet så räknar med att Melander kanske kan köra med små marginaler och kroka ihop med någon eller att Månlykke kan vara sjuk så är det väl kanske runt 10% chans att han bränner. Man får ruggigt bra de få gånger det händer och det räcker med ett motbud i så fall. Bellfaks är dock inte helt att lita på och kan galoppera precis när som helst i loppen så när det är spår fyra i volten är så klart galopprisken betydligt högre på honom än på favoriten. Blir intressant mot eliten först när Persson drar lite växlar och kanske provar med proffskusk.

Vid strykning av favoriten skulle Bellfaks bli för stor favorit så i det läget behöver man ändå spela med galopp för denne och då spelar man kanske med 4 Tangen Frick 1% som gått i väg från snäva spår tidigare och kan vara den som tar sig till ledningen efter en bit. Kan leda hela vägen i så fall. 8 Guli Rubin 2% blev fast med sparat efter passivt lopp sist och går nu barfota runt om så även han är aktuell om Månlycke skulle strykas. Rankingen blir ändå byggd på att ingen stryks men ska man sätta ut reserv så tycker jag man kan sätta Tangen Frikk som förstareserv.

Avdelning 3.

Ranking: A 7. B 6-11. C 3-1-4. D Övriga.

Ett ganska fint lopp där det blivit fel favorit men givet att 6 L.A. Boko 31% har bra chans igen då han är nedstruken till fint femtespår och jag rankade honom tvåa då han vann på V75 sist men lite tuffare mot nu. Klar för finalerna med och kanske inte körs allt för offensivt även om det är långt till finalerna. Bara en av flera och lågt spelvärde som klar favorit den här gången.

1 Bank Blow 19% är lite övertsreckad då innerspåret är chansartat då jag inte tror han håller spets. Det finns ett par startsnabba i 3 Cape Town 9% och 4 Artico Zack 3% där den förstnämnda nog tar ledningen. Båda är tänkbara som skrällar på sina fina lägen och deras startsnabbhet.

7 Ego Sisu 23% är bäst oavsett position nu med första bike också så som icke-favorit är det är en vettig spik då han dessutom blev nedstruken ett spår här. Vann trots galopp i comebacken och körs garanterat offensivt här. Bättre med loppet i kroppen och ger biken effekt kanske han till ock med kan köras till ledningen men tror han vinner från dödens med. Det ska ha varit väldigt bra i träning med biken och i övrigt låter det riktigt bra på stallraporterna på den här.

Viss galopprisk finns och garderar man är kanske 11 Zack Spritz 3% i så fall på första barfota runt om och har vart okej, nu med tre lopp i kroppen och bör vara ordningställt på hemmaplan. Inte anmält bike men kan bli att den åker på och dessutom någon form av stängt huvudlag så maxningar och positiva träningsrapporter.

Avdelning 4.

Ranking: A 5-2. B 1-3. C 9-8-7. D Övriga.

Här blir det nog tufft att ta in 20 meter på de där framme över den korta distansen och även om favoriten 3 Sweet And Wild 27% kanske är lite överstreckad finns fler på grunddistansen som har bra chans. Favoriten gick bra efter startgalopp i biken sist nu blir det vanlig vagn med frågetecken för form och ensamt sto i öppen klass här gör att hon bara är en av flera.

2 Ivar Pace 16% har man förhoppningar på från stallet och han har spetsat från spår fem i voltstart tidigare så en spetsaspirant från spår två. Lättas till sommarskor nu och kanske lite ändringar i huvudlaget.

5 Weather Chart 17% har vunnit de två senaste loppen han gått barfota runt om så stort plus att det blir första så direkt i årsdebuten. Startsnabb och ingen utanför sig så kan ta sig lite extra plats och få upp farten även om spår fem i volten är kass annars så kan det bli bra här. I ledningen blir han hästen att slå.

1 Grand Duke 14% ska gå barfota runt om andra gången i livet och från spetsläge med häst som öppnar bättre i volt än bakom bil måste det vara toppchans även från rygg ledaren om man tvingas att släppa.

Avdelning 5.

Ranking: A 9. B 5-8. C 10-1-4. D Övriga.

Ungdomslopp och då är oftast Magnus A och Mats E överkvalificerade och får de något hyggligt att köra är de oftast bara bäst. Här har favoriten 9 Hankypanky Redbank 28% toppchans trots bakspår. Första i bike sist och nu första barfota runt om så riktigt bra grejer här.

Gocciadoro börjar komma upp med hästar inför sommaren och här startar 8 Cobra 24% från uselt spår men måste tas på allvar då den här gått bra tider i Italien och gjort tre starter i mars så kommer väl förberedd het. Andreas Lövdal upp är bra och våger inte spela utan den här.

5 Cheval Mon Ami är startsnabb från bästa spåret så givet spetsbud med maxningar här i bike och barfota runt om. Första gången på båda grejerna så leder kanske runt om.

10 Herman Hazelaar 6% är bättre än raden och har två lopp i kroppen så räknas med chans trots bakspår då det kan gå fort i lopptypen.

1 Dior Tilly 4% är ganska startsnabb så kanske kan få rygg på ledaren och blir det tryck och luckan kommer kan hon skrälla.

Avdelning 6.

Ranking: A 15. B 6. C 9-13-8-11-12-1. D Övriga.

Stolopp över lång distans med tillägg och här blir väl favoriten 6 Cala Mayor De B. 47% överstreckad då hon fått snabba pengar och går upp lite i klass. Visst är det toppläge och här kan hon köras i ledningen så kan vinna så klart men bara en av flera här på sin fina form.

15 Iceland Falls 20% är min förstahäst på hårdhet och ensam där bak så ikapp de på 20 billigt. Härdad på Vincennes och andra banor i Frankrike och dessutom vunnit en del lopp där nere. Tänkbar chanspik här faktiskt då hon kanske bara är bäst.

9 Iceland Radio 3% möter ju ofta bronshästar i öppna klasser, startsnabb från bra läge nu första barfota på länge nu mot bara ston är bra grejer.

13 Crashed Eggs 9% är intressant nu när den inte är överstreckad och hon måste duga bra här på visad stallform. Hon gör bra lopp hela tiden och barfota runt om sist var bra så med lite mer klaff på loppet kan hon vinna nu.

11 J.J Another Vinn 3% kanske det är för tufft mot här och hon vinner inte så ofta men bra avslutare och procenten är låg så skulle kunna skrälla rejält med rätt ryggar.

Även 8 Just Make It 5% och 1 Annie Flame 1% är tänkbara skrällar på sina fina smyglägen, vid riktigt bred gardering. Inte allt för sällan någon från rygg ledaren eller tredje invändigt skräller i den här typen av stolopp över lång distans. Ebbar ibland ut för de som tvingas gå slutvarvet i tredjespår och luckor brukar komma. Toppform på den förstnämnda och kul kusk upp där.

Avdelning 7.

Ranking: A 9. B 4-3. C 7-8-5-1. D Övriga.

Sprinterlopp i hög klass där intressant gäst från Italien bör tippas först trots chansartat läge. 9 Bibble Effe har gjort bra lopp nere på Vincennes och här blir det ”dold” bike då det inte syns i programmet att det är första gången på länge med bike, eftersom man inte får köra i bike i Frankrike. Är kanske bara bäst här trots bakspåret men på kort distans vill man väl ha med de där framme.

3 Summit In Sight 41% är väldigt stor favorit men inte alls givet att han ens kan svara den utvändiga i spetsstriden och då är det så klart chansartat på så här stor favorit. Givet att det är hög kapacitet här och den här kan gå i dödens, speciellt på kort distans men det är lite för stor skillnad på strecken här och han rankas ner på dåligt spelvärde.

4 From The Mine 21% är startsnabb och rejäl och trivs även i dödens. Vunnit Guddivisionen mot bland andra Milligans School, Hachiko De Veluwe och Heavy Sound för länge sedan. Har mött eliten många gånger och har hårdhet och rutin.Tagit ledningen från mycket startsnabba motståndare så kan absolut ta en länd på favoriten här men fungerar även i dödens.

8 Hell Bent For AM 3% var en av favoriterna i Sprintermästaren i sommar men gjorde bara ett lopp efter det och comeback nu. Tufft att slå äldre direkt från bricka 8 men kapaciteten är skyhög.

7 Morotai Degato 1% har sökt efter formen mot stenhårt Silver-motstånd i vinter och nu åker skorna av på hemmaplan så kanske kan överraska med sin tunga spurt om det blir bra tryck på loppet hela vägen.

1 Jaguar Dream 14% är överstreckad då han blir över från start den här gången och bara en av många vid väldigt bred gardering.

5 Majestic Man 4% är startsnabb från bra läge så kan få ett bra lopp och kanske hjälper till att se till att det bra fart i startrusningen då biken åker på den här gången.

Stora systemet

Avd.1: 1-6-7-10-11.

Avd.2: 9 Månlykke AM

Avd.3: 7 Ego Sisu

Avd.4: 1-2-3-5.

Avd.5: 1-5-8-9-10.

Avd.6: 1-6-8-9-13-15.

Avd.7: 3-4-9.

2100 Rader som kostar 1050 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 1-6-10.

Avd.2: 9 Månlykke AM

Avd.3: 7 Ego Sisu

Avd.4: 1-2-5.

Avd.5: 8-9.

Avd.6: 15 Iceland Falls

Avd.7: 4-9.

36 Rader som kostar 18 kronor.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se