Speltips: 50 Miljoner Jackpot, Jägersro 9/4

V75-Omgången.

50 Miljoner i jackpot när Jägersro är värd för omgången. Spets är guld värd på banan men när det är lite högre klass och mer körning i loppen är det dock inte omöjligt att vinna bakifrån här. I enklare lopp där favoriten blir släppt till spets och det inte alltid är fulla fält, så rinner ledaren undan oftare här på många andra banor. Medlångt upplopp med 190 meter och lite bredare bana än medel, vilket ger dom mer plats i voltstartsloppen, oavsett distans. Startbilen har vinklad vinge vilket ger dom längst ut bakom bilen lite mer valmöjligheter i inledningen. Vad beträffar banan så är det i princip alltid sommarbana och valfri balans är självskrivet här nere.

Bästa Spiken!

I avslutningen är det första uttagningsloppet till Paralympiatravet i högsta klassen och jag väljer att spika troliga ledaren här, som inte alls blir för stor favorit. 3 Very Kronos 44% blir nog släppt till spets om han inte tar den av egen kraft och i ledningen på medeldistans borde han vara otroligt svårslagen nu med årsdebuten avklarad. Barfota runt om den här gången.

Gå Kort!

Tänkbart att försöka klara sig på få streck i femte avdelningen som är Klass 1 och där de två mest streckade fått fina utgångslägen men jag kompletterar nog med en tredje häst där. 5 Akilles Face 27% har slagit miljonärer och står riktigt bra inne i klassen så även om det är årsdebut ska han räknas direkt från toppläge. Trivs i dödens och har bra skalle.

3 Under Armour 32% är loppets knappa favorit och inte heller han är startsnabb men kommer med lopp i kroppen. Trivs med i dödens så blir väl kö till den positionen.

Intressant med första barfota runt om för 4 Gerben 7% som mött enklare motstånd än det här vid sina segrar. Spurtade dock vasst i årsdebuten bakom Georgia Am och går garanterat framåt med det loppet i kroppen. Kanske kan få mer startsnabbhet utan skor och vara före de mer betrodda för att ta sig till ledningen till och med.

Avdelning 1. 1640 m Autostart.

Ranking: A 1-6. B 3-4. C 10-9-2-5-7. D 11-8-12.

Diamantstoförsök med bilstart över kort distans inleder omgången och även om favoriten spetsat från innerspåret förut så har hon även galopperat bland annat sist som stor favorit. 1 Lady Beluga 35% blir stor favorit och absolut läge att gardera den här gången även om det kan bli höjning på första gången barfota runt om.

3 Hindy Heikant 20% körs alltid framåt direkt med framspåren och nollan sist var från bakspår så inte mycket att säga om. Nu blir det körning mot spets och hon står bäst inne på pengarna här så tar hon sig förbi de invändiga är så klart segerchansen hög. Har varit sjuk inför det här så lite överstreckad på tveksamheter för formen.

6 Georgia Am 7% är startsnabb och med spår en bit ut kan man kanske komma hela vägen till ledningen då hon nog går framåt med årsdebuten avklarad. Slog hingstar och valacker ganska klart, med bland andra Gerben i det slagna fältet sist och har siktat hit. Öppet huvudlag sist och cant se back nu vilket hon ska öppna snabbare med.

4 Emma Häggenäs 6% slog bra hästar näst sist då det gick lite för fort för de där framme men stryk av samma häst sist, som hon slog gången innan i Fromheaven Idzarda. Nu är det bara ston mot i rätt klass så när biken åker på måste hon ha chans från dessutom betydligt bättre läge än på slutet.

9 Excuse Me 10% stod för en rejäl höjning på barfota runt om sist och även om hon går upp lite i klass nu så är det intressant med formtopp här.

10 Tour Eiffel 3% var tvåa sist för Birger Jörgensen och får rejält kuskplus den här gången. Slog bra hingstar och valacker i Boston Trio och Ture L.A. på Åby 24/2 och galopp efter det men måste ju ha bra chans även om det är bakspår med det här kuskpluset.

2 Use Face 4% har radat upp segrar innan det blev ett par raka plumpar när det blev hårdare mot. Hon står hårt inne i klassen och borde få svårt trots bar spår.

5 Heloise Am 5% har fint spår och ska gå första barfota runt om på länge i kombination med bike nu med dessutom.

Avdelning 2. 2640 m Voltstart.

Ranking: A 1. B 9. C 5-3-8-6. D 4-10-7-2-11-12.

Klass 2-försök med voltstat över dryg distans där favoriten har fått bakspår. Jag rankar en från bästa spåret i volten först men det saknas inte motstånd i övrigt så jag väljer att gardera vidare i loppet.

1 Lucky Guy Boko 23% är mindre än hälften så mycket streckad som favoriten och här blir det barfota runt om och ett lopp i kroppen så kan absolut leda loppet runt om. Blir hon av med spetsen så funkar ju rygg ledaren med så klart, det brukar ju spricka upp i lägsta klassen och lite oftare de får luckorna här.

9 Kentucky River 54% är stor favorit efter att han vann direkt i sin nya regi men bakspår på Jägersro som jättelampa så är det läge att gå mot eller minst gardera. Visst är det en bra häst men när det blir omgångens största favorit i lägsta klassen, som det är på de tidiga systemen, så tvekar jag.

5 Le Piment 5% är en stor häst så det håller väl nere strecken från ett snävt spår. Nu är det dock kuskplus i volten och första gången man provar barfota fram så ska räknas då han trivs på distansen. Behandlad sedan sist och ska vara fräschare än förra starten.

3 Oliver Our Star 4% kommer med ett lopp i kroppen efter att han varit uppfräschad inför det. Det mest intressanta är väl att det är Goop upp från fint läge så ska absolut kunna skrälla med rätt resa här, på passande distans.

8 Grappa Boy 4% har rygg på den jag tror ska hålla upp innerspåret så kanske kan få lopp i rygg på ledaren och över lång distans är det bra men spårsnål resa. Två lopp i kroppen och barfota bak nu som han vann 3/9 på i fjol.

4 Diamant Sensation 2% var med i lite körning i årsdebuten och gick okej en bit bakom den stora favoriten här till slut. Lite bättre sist och två lopp i kroppen nu men lite chansartat spår, det ska nog ändå inte skilja så här mycket på strecken mot favoriten.

6 Fantom Godiva 5% har ett fint springspår men gillar inte om det blir regn som det är aviserat och vill ha fin bana. Blir det bra underlag och inte så mycket regn så stiger chanserna på barfota runt om.

Avdelning 3. 2140 m Autostart.

Ranking: A 4. B 6-7-8-5. C 2-3-10-12. D 9-1.

Stenhård Silverdivision där jag var lite besviken på favoriten 4 Rackham 48% sist och han borde väl ha hållit undan i det loppet för att få riktigt bra betyg. Går säkert framåt med loppet i kroppen men det gör även motståndaren han fick stryk av sist. 6 E.Type Cash 14% som slog favoriten sist går väl med framåt med två lopp i kroppen i sin nya regi. Kan så klart vinna igen om han har lite tur med loppet. Favorit i fara även om Rackham har bäst läge av de betrodda och säkert har siktats mot det här loppet.

8 Maestro Crowe 9% gillar jag skarpt och han tog sig en galopp sist men gjorde ett riktigt vasst lopp efter det och inte mycket att säga om att den som fått ett perfekt lopp inte gick att slå för dagen, den gången. Nu är det så klart mycket chansartat läge då han kommer att backas ner i kön men det kan absolut bli fart på loppet, då har han ett starkt slutvarv ute i spåren. Tror inte alls han är borta så som singelprocentare streckas han trots spåret, på högt spelvärde då han trivs på långa distanser och Puro har inlett året riktigt bra i övrigt.

5 Oscar L.A. 11% har slagit Rackham i avslutningen tidigare så får han ett bra lopp ska han kunna göra det igen. Han har lite fler lopp över de drygare distanserna än favoriten och gillar det kanske lite bättre.

7 Sam the Man 7% har fått hårdhet i Frankrike i vinter och tillsammans med Maestro Crow är de två hästar som startat på lite mer och har ångan uppe på annat sätt. Tränaren till favoriten säger ju att han ska vara bäst som bäst efter några lopp så det kan ju fattas en del där fortfarande och då får fler chansen. Sam The Man är startsnabb när man väljer att rycka av och det kan absolut vara läge att göra det här. Fick inte gå i bike i Frankrike så stort plus att den åker på här.

Avdelning 4. 2140 m Voltstart med tillägg.

Ranking: A 11. B 13. C 7-8-3-1-4-9-6-15-2. D 5-14-12-10.

Diamantstoförsök där den knappa favoriten står 20 meter bättre till mot liknade hästar han mötte då. 11 EenymeenyminymoeDK 25% startade tillexempel 20 meter bakom 15 Zante Grif 3% och hade 40 meter fram till hästar med upp till 400 tkr tjänat, nu står den typen av hästar bara 20 meter framför. Dessutom är det fem hästar på bakersta fållan och bara fyra på mellanfållan så de med 95-155 tkr på kontot på grunddistansen har färre hästar mellan sig och favoriten och borde få mycket svårt att hålla undan här. Spikförslag på Flemmings fina sto som jag tror bara vinner loppet om hon inte galopperar då hon är så mycket hårdare än de där framme. Nämnda Zante Grif är en stark avslutare men vinner inte så ofta så borde få svårt från strulläge och måste ha mycket tur om hon ska vinna.

13 Namanga Bo 22% är värst mot som var en klart bra favorit från springspår på sitt tillägg sist i en proposition hon stod bra inne i. Hon har kvalat in till finalen på Elitloppshelgen redan så behöver inte vinna nu. Är dock startsnabb från fint spår och är värsta motståndaren.

9 Nocturne Zon 11% har årsdebuten avklarad och nu rycker man alla skorna så från spår tre på mellanfållan borde det vara bra chans, men tror inte de på grunddistansen bara vinkar fram de från 20-tillägget. Det kan därför bli svårt att både slå de där framme och hålla undan för de på tillägget bakom. Visst kan det gå då hon matchats mot tuffa kullkamrater men för mycket streck här. Lite samma för 7 Chantal Jet 13% som ska gå barfota runt om första gången, vilket gör henne mer intressant och hon ska väl ligga strax över 10%. Mest intressant från mellanfållan är ändå 8 Lisa Lisieux 2% som blev skrik på Åby näst sist då hon var delad favorit på vinnarspelet. Stod då 20 meter tillägg på samma typ av hästar som nu, men hade inte några 20 meter bakom. Ändå märkligt att kollektivet släpper henne helt efter en dålig styrning sist från kusken. Nu är det första barfota runt om på väldigt länge och Henrik Thomsen petar sig själv i sulkyn. Tål en del och borde kunna skrälla här.

1 Kungfu Lady 10% tränas och körs av Goop från bästa läget så ska kunna skrälla men ska inte vara 10% som hon är på de tidiga systemen, så överstreckad.

3 Benita Winner 2% later det väldigt bra på då hon nu ska gå barfota runt om och hon är nog bättre nu än när hon provade V75 för två starter sedan. Startsnabb och får bra lopp på innerspår så tänkbar storskräll vid bred gardering. Stallkamraten 6 Timeless 3% är med startsnabb men den först nämnda är nog stallets bästa chans.

4 Conrads Lill Babs 3% var ute i ett ´Margaretalopp´ sist och fick ge sig mot bättre hästar då hon inte hade sin bästa dag och blivit åtgärdad efter det. Lämpligare inne i loppet här men fick inte så bra spår för henne så chansartat men intressant då man provar första gången barfota runt om.

Avdelning 5. 2140 m Autostart.

Ranking: A 5. B 3-4. C 12-8-11-2-9-1. D 6-7-10.

Se “Gå Kort!”

5 Akilles Face 28% är kanske bästa hästen som utvecklades ordentligt under fjolåret och ska väl tagit ytterligare kliv med en vinterträning i kroppen.

Favoriten 3 Under Armour 32% är bra och har ett lopp i kroppen så räknas tidigt från bra spår.

Gerben 7% går första gången barfota runt om och man har siktat länge mot det här loppet där alla förberedelser varit som planerat. De andra har nog siktet inställt på större uppgifter så han kan nog överraska här.

12 Indigo 12% har dragit en riktigt sur lott i spår-tombolan den här gången och måste få svårt att komma till i loppet för dödens lär ju vara upptaget då alla tre där framme trivs i den positionen. Snabb i benen och bra skalle men får ju tredjespår lite mer än de där framme är känslan så borde få det riktigt tufft.

8 Hobart 2% gillar jag och har han gjort det bra på V75 i Klass 2 som tvåa i både försök och final. Gör man bra lopp i finalen där så duger man även i Klass 1 men nu blev det riktigt kallt spår i debuten i klassen. Barfota runt om första gången är bra så klart men borde bli svårt att komma till här.

11 King of Greenwood 6% var riktigt bra på barfota sist då han knäckte Denarius tidigt sist och stallet har absolut toppform men nu är det tuffare mot så jobbigt från kallt läge.

1 Alert Vendil 2% har galopprisk även om han gått felfri i vinter men det här kan bli ett lite mer stressigt spår för honom. Han kan nog inte svara 2 Kilmister Boko 3% som ska köras i ledningen om han kommer dit. Kilmister är säkert mycket bättre med loppet i kroppen och lite annan träning inför det här. Tror ändå inte den här står mot alla de andra här men kan säkert vara på plats från ledningen.

Avdelning 6. 1640 m Autostart.

Ranking: A 9. B 5-8. C 10-6-3-2. D 1-4-11-12.

Kort distans i Bronsdivisionen och här är det flera som lär hävda sig även i Silverdivisionen i sommar men frågan är hur det är med formen för ett par av favoriterna.

Stallkamraterna 5 Tom n’Jerrydiamant 18% och 10 Orkan von Haithabu 26% är bra och tränaren tycker den senare är lite tuffare men så klart har den första bättre läge. Den senare ska vara bra på barfota runt om men har varit struken i en tänkt start sedan sist så chansartat som favorit. Dessutom ser jag det inte som ett plus att Adrian kör. Tom N´Jerrydiamant har med varit struken och kan inte utnyttja spåret då han inte är så snabb från start. Tycker ändå han ska rankas före på bättre läge.

9 Laradja Vrijthout 15% är riktigt bra för klassen och kan ruggiga tider så med biken på den här gången så spelar kanske inte bakspåret så stor roll och han kanske bara är bäst. Vinner varannan start sedan han kom till Lugauer och tänkbart att han bara blåser hela fältet nu med två lopp i kroppen. Fick gå ut i fjärdespår in mot sista svängen sist så blev för dryga spår och det ebbade ut lite sista biten men nu blir det garanterat bättre prestation med bike och kortare distans.

8 Eros Zola 6% är nedstruken ett spår och borde väl köras framåt med den vinklade vingen här. Inte så startsnabb men kommer han ner i banan på bra sätt så är han riktigt bra. Bra skalle och står bra inne i klassen men årsdebut nu så Flemming kanske backar och då blir det tufft.

6 FromHeaven Idzarda 8% har fyra segrar och ett par andraplatser på sina sju dokumenterade starter med kombinationen bike på barfota runt om. Vann från rygg ledaren på stretchen mot bland andra Laradja Vrijthout sist så får han ett bra lopp kan han slå alla här.

3 Frodo Cash 15% fick mycket pengar i fjol vid en andraplats i Danskt Travderby i fjol och kanske är det här på tok för kort distans. Jag tror han får tufft i så här hårt lopp mot äldre så ser honom som rejält överstreckad den här gången.

2 Beckham 5% vill väl också ha längre distans och kanske har gått ur formen lite men plus med bike på och fint läge.

Avdelning 7. 2140 m Autostart.

Ranking: A 3. B 2-6. C 1-5-8. D 7-9-11-4.

Se ”Bästa Spiken!”

3 Very Kronos 44% tror jag har bra chans att få ta över ledingen från 2 Diamanten 10% som är väldigt startsnabb och borde kunna ta sig förbi 1 Express Jet 16%. Då jag tror den sist nämnda hamnar tredje invändigt ser jag 16% som lite överstreckat. Det är en bra häst som kanske tänder till på våra skandinaviska banor efter att inte riktigt räckt mot de bästa på Vincennes. Tjänar bra pengar hela tiden och kan snabba tider men vinner inte så ofta på senaste åren. Diamanten gillar jag och det var fint intryck från rygg på Admiral As i årsdebuten då jag nämnde honom som tänkbar skräll från den positionen. Nu är fler vakna och några springer på den bollen den här gången. Visst kan han hinna dit om luckan kommer men till över 10% är det inte lika kul. Verry Kronos var med i samma lopp men hade skorna på, nu blir det barfota så laddning mot spets och slut att vänta men jag ger inte upp om det skulle visa sig att Express Jet kan svara alla. Jag tror att Verry Kronos kan vinna både från dödens och andra utvändigt med.

6 Upstate Face 13% är en tuffing som går bra med skor men från en bit ut bakom vingen med skorna på är det chansartat, då han fick den där extra kicken utan skor i fjol.

8 Night Brodde 5% kan vräka sig i väg i starten och nu barfota runt om så är den som kan se till att det går fort i början men mot eliten borde väl Lugauer försöka att inte lägga lasset i starten? Kan han komma ner i andraspår bara och bli avlöst av Upstate Face kan han få ett bra lopp.

5 Holy Water 2% har jag nämnt som motbud några gånger på slutet och han var bra som tvåa på Åby från omöjligt läge. Blir det tryck på loppet är han med på fotot från betydligt bättre spår den här gången.

7 Pacific Face 0,7% var fin I första gången bike sist och visade att han kan springa snabbt och inte bara är stark. Nu är läget surt men håll koll inför bättre uppgifter i biken framöver.

Stora systemet

Avd.1: 1-3-4-6-9-10.

Avd.2: 1-3-5-8-9.

Avd.3: 4-5-6-7-8.

Avd.4: 11 EenymeenyminymoeDK

Avd.5: 3-4-5.

Avd.6: 5-6-8-9-10.

Avd.7: 3 Verry Kronos

2250 Rader som kostar 1125 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 1-3-6.

Avd.2: 1-5-9.

Avd.3: 4-6-7-8.

Avd.4: 11 EenymeenyminymoeDK

Avd.5: 3-4-5.

Avd.6: 9 Lardja Vrijthout

Avd.7: 3 Verry Kronos

108 Rader som kostar 54 kronor.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se