Speltips: V75-Finaler på Solvalla 26/3

V75-Omgången.

STL-Finaler på Solvalla och riktigt fina lopp så klart med spelstopp 16:20 som vanligt. Solvallas bana har numera ett upplopp på 200 meter, ingen vinklad vinge eller open stretch att hänsyn så inga konstigheter.

Några starka favoriter men på finalerna har vi sett det förr att man tror det ska bli låg utdelning men det sen vinner ändå ett par storisar och faller bara ett par av de stora så kan utdelningen skena ändå på finalomgångar.

Bästa Spiken!

5 Phoenix Photo 52% blir omgångens näst största favorit till ganska hög procent men jag tror det är befogat och han vinner nog sitt lopp lite oftare än varannan gång nu när värsta motbudet fick bakspår. Örjan lär bara köra på säkerhet och räkna med att de flesta vill släppa ledningen till honom, annars vinner han från dödens men tror inte någon vill ta mot den här. Barfota sparade man till nu men han gick ett bra slutvarv från kön även med skor och dessutom blir det bike på för första gången i 32:a starten. Stark spik från toppspår i femte avdelningen.

Gå Kort!

Beror lite på var man väljer att lägga den andra spiken men det lutar åt att jag spelar med tre streck i Sto-eliten som ligger som avdelning fyra den här gången.

6 Dear Friend 42% hade jag som tänkbar spik sist på Åby till liknande procent, då mötte hon många som årsdebuterade och 2 Carna Sensei 14% som var tvåa hade bakspår. Nu har Flemmings häst bättre spår och får ett bra lopp så garderar med henne. Gillar så klart också 5 Kali Smart 28% som växte in bra i eliten bland ston i fjol. Hon får upp farten bra efter en bit bakom bilen och ska nog kunna svara favoriten här och körs väl i spets även om det är årsdebut. Barfota direkt tyder på det och hon gillar att dra på i bra fart i ledningen så givet att gardera med henne med.

Avdelning 1.

Ranking: A 7. B 2-1. C 3-5-10-8-6-4-9. D 11-12.

Klass 1 final inleder omgången och jag hade idé och tänkbar spik på 7 Namur 15% från samma läge sist han var ute och då var heller inte favorit. Han höjde sig på första barfota runt om i sin tjugofemte start och nu är det dags för första gången i bike i sin tjugosjätte. Framskor på men barfota bak, har haft en hovböld fram men inget han ska känna av så oroar inte tränaren så mycket så borde inte oroa övriga. Magnus A ville köra i bike nu så mycket intressant och jag räknar med offensiv styrning och kanske blir det kross från dödens om man inte hittar ner i något fint slagläge.

1 Borups Tornardo 28% spelade jag med som ensam A-häst sist och han gjorde mig inte besviken. Första bike och första barfota runt om då och det var klart bra grejer. Nu finns väl viss risk att han blir över från start från innerspåret och det oroar så klart. Skulle han lyckas öppna lite snabbare eller hitta ut så är han bra nog att vinna igen men som favorit är han lite överstreckad och bara en av ett par tidiga motbud mot min idé.

2 Alert Kronos 14% har utvecklats i vinter och varit allt bättre men ändå inte behövts pressas till så snabba tider så oklart hur han står sig nu när det ska gå lite snabbare. Bike och barfota blir första gången med den kombinationen och han är startsnabb annars å lär få ännu mer fart med maxad balans och utrustning. Gått en gång i bike och vann, gått en gång barfota och tvåa då så intressant med maxning från bra läge nu. Tänkbart att han leder loppet runt om.

Öppet bakom min nämnda trio och garderar man vidare kan det bli dyrt lopp så tänkbart att stänga på tre streck, den vågade chansar på att favoriten fastnar invändigt och spelar med tänkbara spetshästen tillsammans med den jag tror är bäst och låser på 2-7.

10 Fenix Brick 9% är bra för klassen men chansartat läge. Barfota och bike som han var bra på i fjol klart plus och det kans gå.

3 Equal To None 10% lite uppåtform hos Goops stall kunde man se under onsdagen och nu kommer allt fler ut därifrån. Den här har startat på i vinter och gjort det klart bra, sist var det första gången i bike från risigt läge och han backades sist. Bra avslutning mellan hästar efter sen lucka till slut. Bättre läge nu och säkert framåt med loppet så räknas nu med fortsatt bike.

6 Digital Indy 5% är startsnabb och får gå barfota runt om nu så skulle han komma till ledningen eller rygg på ledaren så är han oftast stark till slut även om han vek ner sig lite tidigt sist.

5 Lorenzo Boko 4% har varit bra i sina tre starter i biken och har nu två lopp i kroppen och testas med ny körsven så intressant från toppspår.

8 Alert Vendil 2% håller absolut toppform och gör det bra trots usla lägen och åter kass spår nu. En del sparat som tvåa sist efter sen lucka och bobade till ledningen trots spår åtta bakom bilen gången före. Körs säkert framåt för position nu med och kommer han bara ner i andraspår före svängen så lär han slå många den här gången med. Första starten på länge med barfota runt om.

Avdelning 2.

Ranking: A 2. B 5-3. C 7-1-9-4-11. D 6-8-10-12.

Klass 2 final och här försöker man väl fälla favoriten även om jag tycker hon är bra och har svårt att plocka bort henne så tycker jag att garderingen är given.

5 Darlington Fame 20% är ett sto i öppen klass och körs av kusk som inte får chansen ofta i de här sammanhangen. Visst gjorde hon det bra sist men segern före det, från ledningen var i billigare stolopp och nu är det tuffare mot. Hon kan öppna bra och kan hon spetsa så är så klart mycket vunnet men inte alls givet att hon får överta eller kan ta sig förbi 3 Il Forte 11% som var riktigt bra från spets sist. Väldigt startsnabb på barfotabalans och i ledningen kan han gå fort hela vägen även över medeldistans i den form han är i nu. Han gick med ett norskt huvudlag med hål i som man fäller ner på ena sidan och det blir samma nu. Låg puls strax efter loppet sist trots att det gick fort och tränaren tror absolut han kunde fortsatt 500 meter till den gången.

2 Hobart 14% sitter i ett fint andraspår från start och då det kan bli bra fart på loppet med Il Forte i ledningen och favoriten som lär prova framåt med så kan det gynna den här. Åtgärdad sedan sist och tränat enligt plan inför det här med lite tuffare träning. Han ska lättas med barfota bak och får ett open eye-huvudlag den här gången så en del ändringar och faller det väl ut ska han vara lite bättre än sist då han säkert går framåt med loppet också. Han gjorde ett riktigt bra lopp den gången och åkte dit på målfoto mot favoriten här som kom långt ute i banan den gången, den här gången kan det bli favoriten som får göra lite grovjobb och Hobart som sätter in attacken till slut. Tror mest på den här då han tål många olika upplägg och skulle kunna vinna från dödens om det behövs.

Öppet bakom min trio där jag har de två tänkbara spetsaspiranterna tillsammans med den jag tror är bästa hästen. Vill man gå för potten och garderar alla de stora favoriterna så är det ju läge att chansspika min idé här eller åtminstone gå kort här men jag landar nog i att garderar bredare här till slut trots allt. Det skiljer inte jättemycket från första till sjätte-sjunde häst här i kapacitet.

7 Bank Blow 9% är startsnabb och lär söka position där framme så kommer han ner i banan räknas han då det ska lättas i balansen med barfota bak här. Sto i öppen klass och lite vingelläge men 2/2 i bike och första gången med skoryck gör henne tidig trots spåret.

1 Global Bodyguard 17% kan få ett bra lopp med invändig resa i kanske rygg ledaren eller tredje invändigt. Gått bra till slut två gånger i rad på V75 från omöjliga lägen så intressant med smygresa den här gången.

9 Corazon De B. 13% gick bra barfota bak sist och det är bakspår igen men lite bättre läge än sist och Lennartsson har form på både sina styrningar och hästar för dagen. Lite lättad sist och fortsatt sommarbalansen nu.

11 Gladiator Mearas 2% gick första gången i bike sist och det fungerade bra så fortsatt den på. Nu är det dessutom dags för första gången barfota runt om så det är intressant då han höjt sig i vinter och Mats E kör bra.

4 Adlon Amok 5% har toppspår, kuskplus, första gångenmed kobinationen barfota bak och bike vilket är intressant även om han provat båda grejerna för sig tidigare.

6 Scarybear Lixarve 3% ska gå första gången på länge utan baksor och framförallt blir det rejält kuskplus med Goop upp så tänkbar tokskräll från okej läge för startsnabb häst.

Avdelning 3.

Ranking: A 2. B 6-4. C 9-10-1-5-11. D 12-7-8-3.

Final i Gulddivisionen och när 2 Who´s Who 75% fick så bra utgångsläge så borde han bli oerhört svårslagen då i princip alla de andra är upp och ner i sina prestationer och svåra att räkna på. Man måste vara på absolut topp om man ska slå den här favoriten. Han öppnar snabbt men här kanske Örjan tar det lite lugnt och får ett bra lopp och blåser till dom till slut från andra tredje ytter och skulle det gå långsamt tar han väl dödens tidigt.

4 Upstate Face 10% har ett lopp i kroppen och toppspår men ska g fortsatt med skor och då borde det inte räcka, man måste köra åtminstone med optimal balans för att vinna en så här bra Guld-final. Det var bike i kombination med barfotan (=maxning) som han höjde sig på enormt i fjol.

5 Disco Volante 1% är ruggigt startsnabb och höll bra sist men låg på ordentligt under loppet så ursäktad att han blev lite trött till slut. Fortsatt barfota runt om, som han inte gått balanserad så många gånger och får han på ett huvudlag som inte blir lika het av som sist kanske han gå undan i ledningen den här gången, trots opassande distans. Kanske släpper han till stallkamraten 6 Milligans School 2% som inte alls var att känna igen sist, men det fanns ursäkter. Han hade lagt mycket energi innan loppet och man borde kanske strukit honom då inte förberedelserna var optimala den gången. Gör säkert ett bättre lopp och kanske får han ledningen av stallkamraten som går bäst över kort distans. Men då behöver han trycka av så inte favoriten är första framme och ställer frågan. Lite väl låga procent på så bra häst och given vid gardering.

Hamres duo i 1 Stoletheshow 5% och 11 Ble Du Gers 3% duger båda på visad vinterform men den förstnämnda fick ett bra lopp sist och kunde inte mycket så kanske form på lite retur där. Ble blandar och ger och nu är det lite kuskplus men läget sätter ner chanserna medan barfota runt om gör det lite intressant.

10 Holy Water 1% har toppform och spurtade vasst sist igen när vi hade med honom som skräll. Snabb i benen och skulle det bli fart på loppet så är han inte helt borta. Det samma gäller för 9 Hazard Boko 1% som har rygg på favoriten så kanske kan komma igenom till bra position trots bakspåret.

Avdelning 4.

Ranking: A 6. B 5-2. C 9-10-3-11. D 8-4-12-1.

Se “Gå Kort!”

Tre hästar sticker ut och jag streckar alla tre. 6 Dear Friend 42% kanske inte kommer till ledningen den här gången och är då sårbar även om hon såg ut att ha en rejäl formtopp sist då hon vann helt okörd. 2 Carna Sensei 14% kan få loppet om de två mest betrodda kör lite mot varandra här. 5 Kali Smart 28% är den som kan tänkas svara favoriten och körs säkert i spets och kan vinna från ledningen.

9 Barbro Kronos 3% har tillhört kulltoppen som tre och fyraåring så ska nog hävda sig bra i stoeliten med. Skoryck är givet plus och tänkbar skräll om man vill ha något streck till.

10 Chablis Ribb 1% har varit påpassad sedan hon skrällde med vass avslutning i december, som fyraåring mot äldre. Hon har kvalat in till många stora finaler som både tre och fyraåring utan att få så mycket med sig så tillhörde skiktet under den absoluta kulltoppen. Nu är hon totalt bortglömd och körs det där framme ska hon kunna skrälla.

3 Dixie Brick 2% höjde sig lite i fjol och körde in över en miljon som sexåring. Comeback nu efter kortare uppehåll så barfota från bra läge borde hon kunna vara långt framme även om hon oftast nöjer sig med max en andraplats när hon möter de bästa.

Avdelning 5.

Ranking: A 5. B 10-7-3. C 6-4-1-2-12-10. D 8-9.

Se ”Bästa Spiken!”

Brukar tycka att det är i Silverdivisionen det skiljer minst på hästarna generellt sett sedan man öppnade klassen för att ha tjänat lite mer. Det har också skrällt betydligt oftare i klassen senaste åren. Just i vinter har det dock varit tunt anmält i klassen och lite mer skitade lopp men det blir nog ordning nu till våren och sommaren. Det här meetinget sticker några ut.

5 Phoenix Photo 52% blir min spik då han dragit så mycket bättre spår än värsta konkurrenterna. Han bjöd 7 Eddy West 12% ett perfekt lopp sist men kontrade ut den till slut och enda chansen att han bjuder på bra lopp till den är om de skulle hamna i dödens och andra utvändigt. Tror inte det då Eddy inte är så snabb från start och hamnar nog på vingel här. Måste ha tur med loppet men har han det kan han slå vem som helst i spurten, speciellt nu när alla fyra skor ryker. Förra året hade han fem segrar och en andraplats på åtta starter barfota runt om, varav två segrar på V75 och andraplatsen var från bakspår i Brons-finalen under Elitloppshelgen.

11 Unico Broline 20% är nog trots bakspåret värst mot favoriten och han var väldigt fin på barfotabalansen sist. Kan han gå ett starkt slutvarv igen utan att bjuda Eddy West ryggresa så fäller han kanske alla till slut om favoriten skulle ha en sämre dag eller komma bort.

3 Sandsjöns Enzo 4% är bra när han är i rätt slag och går barfota runt om, som sist där jag hittade honom som skräll. Nu har han bra läge och skulle favoriten komma bort med galopp eller liknande så kanske den här spårar loppet runt om.

Avdelning 6.

Ranking: A 5-3. B 1-14-15-4-2-7. C 8-9-10-12-6. D 11.

Final av Diamantstoet och just i finalerna brukar det vara fördel de på grunddistansen och här finns många tänkbara skrällar så det här blir loppet jag målar på rejält i. Inte otänkbart att ta alla i loppet.

1 Vilja T.Y.C. 12% har bästa spåret där framme och har nog haft siktet inställt på det här loppet sedan galoppmisslyckandet i förra finalen. Hade nog behövt ett lopp till i kroppen inför det här men från bra spår med duktig kusk så ska hon kunna vinna från kanske rygg på ledaren.

3 Laferrari Dimanche 19% är loppets knappa favorit och nu är det bättre spår än sist så måste få bra resa där framme. Eventuellt blir det rycktussar för första gången i lopp då man ska testa det i jobb i veckan. Man tror hon ska kunna öppna lite snabbare från bra spå nu så räknas tidigt.

4 Dream Of Money D.E. 2% drog en del streck sist och var bra som tvåa, nu är det dags att lätta lite i balansen och öppna upp lite då hon gått rejält dövad tidigare, Intressanta ändringar och vi hade henne på få streck som skräll på Axevalla när hon gick barfota runt om i somras, nu blir det åtminstone barfota bak vilket är klart plus.

5 Hattusa 5% står 20 meter bättre till mot 15 EnymeenyminymoeDK 13% än sist och var bra som trea då. Nu är det barfota runt om för Hattusa vilket hon vann lopp vid båda starterna på den balansen i fjol. Skolöst är stort plus och hon står bäst inne av hästarna på start, där man vill till ledningen. Flemmings häst som vann i fin stil på Axevalla står som sagt 20 meter sämre till nu men är så bra så hon räknas igen, när hon nu lättas till barfota runt om, hon gick så i Danmark sist och det ger en extra växel.

Även 14 Devs Daffodil 18% som är delad favorit står riktigt illa till men visde fortsatt form i ett stenhårt Silverdivisions-lopp sist mot hingstar och valacker och är tillbaka mot billigare motstånd nu så räknas trots tilläggen.

8 Saga Doc 1,5% vinner inte lopp så ofta men här står hon perfekt inne på pengarna och gynnas av barfotabalans så från ett fint spår måste hon räknas på högt spelvärde som o-streckad.

2 Cala Mayor De B. 5% kommer från färsk seger på första gången barfota runt om och det lär väl funka bra igen så från bra spår där framme ska hon kunna skrälla igen.

9 Nina Ginto 2% blev det för hårt för sist och lite kuskplus nu och fint utgångsläge på mellanfållan så räknar med fortsatt form och bra insats här.

10 Kattis J.Boko 6% har lite lurigt fjärdespår men gör karriärens sista start nu för att gå till avel så här sparar man nog inte på krutet och hon lär få gå trött i mål. Galopp sist men det står inte med i programmet.

Avdelning 7.

Ranking: A 10. B 4-3-12. C 2-7-8-1-6-5. D 11-9.

Bronsdivisionen med en klar favorit och tänkbar spik i 10 Amalencious B.B. 46% som det fanns lite oroligheter för om det skulle vara högre galopprisk med barfota sist och långresa. Det funkade hur bra som helst och nu är det hemmaplan och fortsatt skolöst. Bakspår men lite bättre spår än värsta konkurrenten och det är tänkbart att spika trots spåret.

12 Best Of Dream Trio 20% bjöd upp till kamp sist mot den stora favoriten och gjorde det riktigt bra. Nu ska han gå i bike och har bytt tränare så nu är det han som har långresa men man får väl anta att formen är fortsatt bra. Garderar man är han tidig utmanare trots läget.

4 Huddlestone 10% har imponerat och varit bättre än jag trott vid ett par gånger i vinter och sist vann han sin comeback så med ett lopp i kroppen lär han vara bättre nu. Barfota bak nu vilket han inte varit sämre än trea på efter sju försök så. Spets och slut är tänkbart om favoriten kommer bort.

3 Devs Definitif 4% ska gå första gången i bike i sin 38:e start och dessutom barfota runt om första gången det med så intressanta maxningar med Magnus A upp. Kan han komma förbi

Stora systemet

Avd.1: 1-2-7.

Avd.2: 1-2-3-4-5-7-9-11.

Avd.3: 2 Who´s Who

Avd.4: 2-5-6.

Avd.5: 5 Phoenix Photo

Avd.6: 1-2-3-4-5-7-8-9-10-14-15.

Avd.7: 3-4-10-12.

3168 Rader som kostar 1584 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 1-2-4.

Avd.2: 2 Hobart

Avd.3: 2 Who´s Who

Avd.4: 2-5-6.

Avd.5: 5 Phoenix Photo

Avd.6: 1-2-3-4-5-7-14-15.

Avd.7: 10 Amalencius B.B.

72 Rader som kostar 36 kronor.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se