Speltips: GS75 Vaggeryd 22/8

GS75-Omgången.
Vaggeryd är värd för GS75 den här veckan. Upploppet är 200 meter och banan är smalare än medel, lite snäva svängar med något lägre dosering än på många andra banor men i övrigt inga konstigheter.

Statistik och Spelteori.
På GS75 går att spela endast i sjurätts-poolen genom att klicka i GS7 och man avsäger sig då utdelningen på sexor och femmor men får i stället 2,5 ggr utdelningen på sju rätt när man får alla rätt. Detta är bra om man tycker det ser favoritbetonat ut och man spelar med ett par hårt streckade hästar som spikar. I övrigt får man hela 10 miljoner om man är ensam med alla rätt på GS75 så lämna helst inte in exakt samma kupong två gånger på den spelformen, för att chansen att bli ensamt vinnande system ska leva. Om man däremot lämnar in ett system utan några rader att bli ensam på spelar det ingen roll och satsa då för att gå för bara GS7 i stället.

Bästa Spiken!
I montéloppen vinner ofta favoriten och visste ska man se varje lopp för sig men här går jag lite på den statistiken då jag tycker att favoriten ser ut att ha hög segerchans på förhand. 6 Restless Heart har varit ute i mycket tuffare montélopp och gjort bra ifrån sig mest varje gång och står bra inne på pengarna här så borde vara en bra spik. Duktig ryttarinna som vinner mycket lopp är så klart ett plus också, då det är några få som oftast vinner i disciplinen och Iina Aho är en av dom.

Gå Kort!
I avslutande avdelningen ska favoriten ha väldigt bra chans att vinna från bra läge där han ska kunna köras till ledningen tidigt. 4 Nadal Broline har inga riktigt tuffa motståndare där framme så givetvis tidig men då han stigit en del i procenten samtidigt som han faktiskt inte vunnit lopp på nästan två år, så det är läge att gardera trots allt. Loppet är oerhört tunt och enda seriösa motståndaren har bakspår men då fältet är litet och 9 Wild Love är både stark och speedig ska det gå. Hon kommer från galopp och har inte startat på nästan en månad men var bra starten innan, från omöjligt läge var hon för bland andra Missle Hill på 09-tid. Hon vann Harper Hanovers lopp, före Who’s Who i år och är riktigt bra så god chans att runda fältet även här.

Avdelning 1.
9 Aramis Face är favorit över den korta distansen trots bakspår och det är alltid problematiskt. Klart läge att gardera då han hade borelia inför förra starten och även om han går framåt med loppet siktar man mot ett lopp under Derby-helgen så inte givet att det blir ”all-in” från det här läget.

Jämnt streckat bakom på både 1 Bunch Of Budgies och 2 Imparator Boko som har bra lägen där framme och dom ska nog båda räknas tidigt här.
5 Nydalens Finity har vunnit från läget på banan tidigare men sökt efter formen i år. Nu blir det första gången barfota runt om i 27:e starten och det är klart intressant från bra spår så tänkbar tokskräll här.
Avdelning 2.
Se “Bästa Spiken!”

Montélopp och här sticker favoriten ut och jag spelar med spik här då loppet blir dyrt vid gardering. En eller många är passande på loppet. 6 Restless Heart känns som en stabil spik. Väldigt öppet bakom och man får måla på rejält om man garderar här.

Avdelning 3.
Litet fält i ett stolopp i ganska låg klass och det kan vara läge att strecka på lite här då ingen verkar helt chanslös i loppet.
4 Gitane D’Inverne har matchats i lite tuffare lopp en del och vann V75 tidigt i våras så har klart bra kapacitet för loppet. Bike aviserat som hon bara gått i en gång tidigare från dåligt spår och passivt upplägg så svår att se någon effekt då. Inte så startsnabb men litet fält så ska ha chansen.

9 Intouchable låter man väldigt nöjda med från stallhåll och det är aviserat ett offensivt upplägg här så i litet fält behöver det inte kosta så mycket att köra framåt så fort tillfälle ges. Intressant men jag garderar nog med några till då jag inte är helt övertygad om att min nämnda duo är så mycket bättre än motståndet över lag här.

6 Brenda Grif gör regidebut här och bilen åker på direkt så intressant om det är ordning direkt här.
7 Nikita Vrijthout är startsnabb och får intresssant kuskänding här. Kommer man hela vägen till ledningen trots spår långt ut så borde hon ha riktigt bra chans här då flera av konkurrenterna är desto söligare från start.

Avdelning 4.
Lite längre distans med 15 hästar fördelade över tre startfållor och efter ett par. Strykningar är det bara 13 ekipage kvar. Det gör att det bara är tre på grunddistansen och endast två startande på mellanfållan och därför ska de från bakre tillägget ha bra chans att ta in försprången. Favoriten 6 Bandit Frontline *STRUKEN* startar från mellanfållan Och det är inte alltid lätt att slå de från samma fålla och grunddistansen samtidigt som man ska hålla undan från de mer rutinerade där bak. Visst är den här bra men inte så att det givet att han klarar det. Jag garderar. Skrev om loppet redan under fredagen då Bandit Frontline var klar favorit på tidiga strecken, STRUKEN NU!
9 Golden Invasion drar en hel del streck och får kuskplus i Goop från ett bra tredjespår där bak. Men det är ett sto som dessutom står ganska hårt inne i propositionen så inte alls givet att hon har så hög segerchans som de tidiga spelarna tycks bedöma. Nu kan tilläggas att hon får en del startsträcka från strukna ekipage och hon lär bli klart överstreckad favorit här, så lågt spelvärde och bara en av flera.

11 Aronia är också ett sto i öppen klass men hon står desto bättre inne på pengar och klart gynnad av strykning från bricka fyra på bakre fålla då hon får bättre plats nu från spår fem. Uhrberg är duktig i volten och hästen har klart tillräcklig kapacitet för loppet och ekipaget ska räknas med god chans trots snävt spår.

12 Made In Sweden Har bästa springspåret där bak och kan komma riktigt bra på det från det läget men kanske behöver lopp i kroppen då hon var struken i enda tilltänkta loppet hon varit anmäld till i år. Hon vann dessutom bara ett lopp på 17 starter i fjol men var ute i V75 ett par ggr och var bland annat trea bakom Devs Daffodil och Valetta som spelad till 158 ggr. Hon är alltså underskattad allt som oftast och har vunnit lopp på Vaggeryd tidigare så kan banan och skulle kunna skrälla.
8 Prima Kaiser har två lopp i kroppen efter strykning och har matchats i tuffa gängen ett par gånger i sommar så går ner i klass nu. Spår två i volten där bak tycker jag är ett bra läge då han gått iväg från snävare spår än så, bland annat vid vinst på Åmål från spår 4 i våras.

5 Hoddler Startar ensam från mellanfålllan efter ett par strykningar och fÅr väl åtminstone första svängen på innerspår. Här är det fortsatt kuskplus och det är nog en ganska bra häst för det loppet så är absolut tidig.

1 Tasmanian Devil har bara gjort sex starter och gör comeback efter ett halvårs tävlingsfrånvaro och kan behöva loppet. Det är ett ganska trött gäng han möter så kanske han kan vinna från ledningen eller om han släpper till någon starkare tidigt och given på läget vid bred gardering men spelad på för hög procent.

Avdelning 5.
Ett lopp till över 2640 meter med tillägg i lite lägre klass och det är chansartat, bara ett tillägg för de där bak men många att runda och svårt att vinna från de sämsta lägena här kanske.
4 Eagle Rock är lite för stor favorit för att man ska köpa det rakt av från spår fyra i volten med Marcus Waldmuller upp. Visst har hästen varit bra i sina tre lopp men alltså väldigt orutinerad och här är det aviserat första gången skoryck runt om även om sådant alltid är intressant så bidrar det ofta också till högre galopprisk, speciellt på så här orutinerad häst. Favorit i fara.

2 I.D.Undeniable är ny hos André sedan i maj och behövde nog loppet i kroppen sist och ska säkert vara bättre nu. Har vunnit fyra av sina 15 starter och även om det varit i enklare konkurrens så är det här inte speciellt hårt lopp heller. Spår två är bättre spår i volten än många tycks tro och André brukar inte vara att släppa av från start så får säkert en bra position där framme och är mitt förstastreck och tänkbar chansspik i ett dåligt lopp.

6 Silent Honor fick ett tävlingsuppehåll på ett par månader tidigt i sommar och har nu två lopp i kroppen och visar uppåtform.

9 Ella Titation har bra kapacitet för klassen men är hopplöst ostabil och det kan bli tufft från spår fyra i volten här. Man försöker ändra till ”basic” med skor på och vanlig vagn men ändå inte att lita på. Kan ändå streckas om man tar några stycken då hon är stark mellan galopperna.

13, 14 och 15 känns bortlottade från bakspåren på tillägget med fullt femtonhästarsfält.

Avdelning 6.
Spårtrappa i lite bättre klass än dagens tidigare lopp och här är det läge att leta vinnare med sämre spår då de brukar ha fördel i spårtrapporna.
9 Global Wizard kom till Robert Bergh tidigare i somras och gör första starten för honom här. Aviserat barfota runt om första gången i karriärens 35:e lopp och den här “Love You-aren" har hög kapacitet med nio segrar på 35 lopp. Kanske är bara bäst direkt här och vill man chansa lite så kan det vara kul spik, för slår det väl ut och han tänt till på miljöombyte och ny träning så lär han bli mer spelad efter den här starten.

11 Cruise är härdad i hårda gäng på V75 och måste duga bra här även om det är frågetecken för formen. Gick ändå hyggligt till slut sist med lite sparat och nu åker bilen på så skulle kunna överraska för Goop.
6 A Secret World är loppets favorit och har ett okej läge men är inte så startsnabb att han ska kunna ta ledningen av egen kraft. Klar risk för vingelläge här men tål utvändigt ledaren om det inte skulle kosta för mycket att ta sig dit. Kommer från galopp sist då man provade barfota och nu går man tillbaka till skor men orosmoment att det var galopp i starten före och ingen stark favorit alls, bara en av flera här.
4 Nirajah är nog ganska bra här även om han inte vunnit lopp år ännu men nu är det ett bra läge så borde hamna bra på det. Nu är han behandlad sedan sist och har jobbat bra sedan dess, så då han inte brukar behöva lopp i kroppen för att predator bra direkt så måste han räknas tidigt här. Kanske kan köras till spets och då måste segerchansen vara ganska bra.

14 Mr Crazed är tänkbar skräll då man ska leta smällar från lustiga spår där bak när det är spårtrappa. Han kom igenom på bra sätt från dubbla tillägg näst sist och behöver liknande tur nu men löser det sig har han en bra speed att tillgå. Bilen fungerade inte så bra sist så man återgår till vagnen han hade vid segern.

Avdelning 7.
Se “Gå Kort!”
4 Nadal Broline Har toppspår men blir kanske för stor favorit här och då det är svårt att hitta mer än ett vettigt motbud i fältet så är det billig helgardering att låsa loppet på två streck.
9 Wild Love är gynnad av det lilla fältet och är riktigt bra då hon tävlar på topp och är kanske en tänkbar chansspik då den stora favoriten inte vunnit lopp sedan september 2019 medan den här visat sig rejäl vid fina segrar den här säsongen och höjt sig rejält.
1 Valjokalja Hindö var ute i stenhårda Åbys Stora sist Och inte konstigt det var för tufft men fick ändå med sig pengar som femma. Bra smygläge här och är väl den tänkbara skrällen i loppet.
8 Sweetman och 10 Usain Töll drog båda usla spår här och är dessutom ganska färska i Silverdivisionen normalt sett och möter ett par som är för bra Gulddivisionare här. Nämner dom för det är dom som drar några streck bakom den betrodda duon, men verkar ändå stanna under 5%, så det är väl rimligt även om jag ser deras segerchanser som ännu lägre.

Systemförslaget
Avd.1: 1-2-5-9.
Avd.2: 6 Restless Heart
Avd.3: 2-4-6-7-9.
Avd.4: 1-4-8-9-11-12.
Avd.5: 2-4-6.
Avd.6: 9 Global Wizard
Avd.7: 4-9.

720 Rader som kostar 720 kronor.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se