Speltips: 50 Miljoner i Jackpot på V75 Rättvik

V75-Omgången.

50 miljoner i jackpot den här lördagen då det blev favoritparad förra veckan och femmorna frös inne. Rättvik står värd för den här veckans omgång där det är ungefär medellångt upplopp med sina 187 meter.

Jag hoppas att spelformen håller i sig då vi fått in en hel del av andelsspelen under sommaren och andelsspel finns på atg-tillsammans, där vi inte tar ut någon extra avgift. Sök efter laget TRAVPUNKTSE200 om ni gillar tipsen då jag baserar systemet där på stora spelförslaget härifrån. När det är jackpot spelar jag även ett extra stort system för 500:-/andel i laget som heter TRAVPUNKTSE JACKPOT . Där brukar jag spela med en gemensam spik med det andra systemet, men försöker variera lite i övrigt även om det så klart är baserat på rankingen i tipsen. Båda spelen siktar på ca 8-12 andelar per system beroende på intresse och kan lämnas in två gånger om vi blir många.

Statistik och Spelteori.

Banan har vinklad vinge på sin startbil och i övrigt inga konstigheter. Den vinklade vingen gör att dom yttersta spåren får betydligt högre vinstchans än på många andra banor rent statistiskt sett. Till exempel har spår 7 fjärde högst vinstprocent efter spåren 2, 4 och 5, senaste tio åren, vilket är mycket speciellt. I voltstart är det som vanligt spår 6 och 1 som dominerar, och här med spår 2 som god trea, vilket för övrigt är ett av spåren som ofta diskuteras som ett av dom sämsta i travmedia, vilket så klart är helt fel.

Bästa Spiken!

I gulddivisionen den här veckan är det väldigt låg klass för att vara en Guld mitt i sommaren. Loppet går över kort distans och då när det är ont om djur i loppet som vill vinna loppen genom att sätta press utvändigt så ser jag det troligt att ledaren får sitta i fred en bit och då är det väldigt hög chans att den rinner undan. 5 Milliondollarrhyme är min klara spetsfavorit då han visat riktigt bra farter de få gånger Fredrik B tryckt av honom. Visst har han kanske legat på lite i loppen då han laddats men nu är det kort distans och då ska han tåla det. Han har fungerat mycket bättre med den biten sedan han fick norskt i stället för stängt huvudlag näst sist och med Erik A upp och det är stort kuskplus dessutom. Visst stiger han lite på strecken men jag tror han vinner loppet väldigt ofta och det borde vara en stabil spik.

Gå Kort!

I sjätte avdelningen avgörs finalen av Sommartravet över 2640 meter där vissa kriterier ska vara uppfyllda för att man ska få vara med. Man ska ha tävlat i en viss andel tävlingar under Sommartravets V75-omgångar och det brukar vara större intresse för det här loppet då det är mycket pengar att köra om.

Lite mindre fält än normalt gynnar de bästa där bak som är nära de med betydligt lättare meriter där framme. Ganska lång distans är med fördelaktigt för hårdare hästar då rutinen ofta tar ut sin rätt desto längre loppen är. Bakfållan är klart gynnad i år här då bara en häst startar från mellanfållan och jag tror det står mellan två som är vana vid att tävla i yttersta eliten där bak. 10 Cyber Lane har visat absolut toppform på slutet med en andraplats i Hugo Åbergs sist, trots bakspår. Han vann i Guld på Halmstad starten före och har vunnit årets upplaga av Copenhagen Cup. Här ska han så klart vara favorit men ser ut att bli för hårt streckad och jag väljer att ranka en annan före. 9 Missle Hill är en minst lika bra häst som bara är sex år men redan känns som han hört hemma i eliten väldigt länge. Det intressanta här är att han gör debut över längre distans än medel i sin femtioförsta start. Är det något Redéns hästar brukar vara så är det starka efter många jobb i den välvattnade djupsanden och jag tror det ska fungera bra. Ingen av de två har någon vana alls av voltstart men de här rutinerade hästarna med absoluta toppkuskar har jag svårt att se göra bort sig i starten trots spåren. När det går så mycket långsammare än de är vana vid i stressiga bilstarter mot de mest startsnabba i världen så ska de nog kunna kliva iväg trots snäva spår.

Avdelning 1.

Ranking: A 1. B 11-6. C 5-9-4-2-10-4. D 7-3-8-12.

Lägsta klassen över 2640 meter med voltstart och jämnt streckat med inte mindre än fem hästar i intervallet 12-19% och kanske läge att försöka gå lite kortare där alla sprider strecken rejält. Svårt lopp och det kostar nog en del streck om man ska känna sig någorlunda säker men här kan man koppla grepp på systemen man spelar mot om man har bra idéer.

1 No Pressure var min tidiga tanke som spik då han inte ens var favorit första halvan av veckan, nu ser han ut att bli loppets knappa favorit med rätta. Han ska ha högst spetschans och därmed också högst segerchans på visad utveckling på slutet. Bra i spets sist så siktas mot att köras så igen och skulle han bli av med ledningen blir det väl rygg på ledaren och då kan han vinna med lucka med.

6 Lefty Gun är den som utmanar i spetsstriden men jag tror han får hoppas att lucka uppstår att komma ner i rygg på favoriten här. Kommer han dock till ledningen stiger chanserna men får lopp där framme oavsett och ska räknas tidigt vid gardering.

2 Sourire Frö är bara tre år och de vinner inte i öppna klasser på V75 så ofta och första segern för en treåring i vanliga klasslopp brukar komma framåt oktober-november. Visst blir hästarna tidigare och tidigare i takt med att aveln går framåt och varje häst och lopp är unikt osv men faktum kvarstår att det bara blir ett par treåringar som vinner under året. Det är en statistik som gör den här till överstreckad. Det är debut i ny regi och rejält kuskplus så han är inte helt borta men på tidiga kuponger var han jämnt streckad med de två mest spelade här och det var så klart fel.

5 Digital Eye har gått sju starter på barfota fram och har karriärens tre segrar på den balansen tillsammans med en andra- och en tredjeplats så bra statistik när han går på favoritbalansen. Bra nog att segerstrida direkt i comebakcen här för nu när Goop kör själv.

Vid omstarter i voltstartslopp brukar chansen för bästa hästan hästen med bakspår stiga kraftigt, här är dock svårt att avgöra vem som är bäst där bak men jag har en idé.

9 El Maco Khalifa är nog lite överstreckad på de tidiga kupongerna då han tidigare varit lite stänkrädd och sämre bakom hästar över lag. Bakspåret är klart missgynnande då och visst finns chansen om han körs framåt till utvändigt tidigt men inte alltid det är ledigt där på V75 och det kan kosta en del spår på vägen så rankas ner på lägre spelvärde.

11 The World Is Mine är nog bästa ekipaget där bak och stiger på strecken så han kommer nog förbi El Maco till slut. Han är mycket streckvärd till 10% då han är härdad i klassen med både försök och final i senaste starterna och ändå kvar i klass 2 då han blev fast med sparat i finalen. Nu aviseras första gången barfota runt om och det är klart intressant då spår 11 är lite bättre i voltstart än bakom bilen.

10 Born Winner är tänkbar skräll där bak som också är härdad i klassen och står bra inne i loppet. Att Mattias kör själv är dock klart minus och senaste vinsten kom med Magnus A upp. Det är klar skillnad på Magnus och Mats som båda kör mycket mer lopp än Mattias som har fokus på träning, och det bör nämnas ofta då bröderna Djuse ofta dras ihop i samma meningar i stil med att ”Djuse-bröderna är bra på att köra och tar för sig” osv men det är stor skillnad på deras talanger.

4 Mighty One ska gå första gången barfota runt om och det låter bra från stallet då Emilia tror att spåret ska fungera och att formen ska vara uppåt. Nu är det tuffare mot och han behöver höja sig en hel del för att vinna då det trots allt är viss vingelrisk från snävt spår. Hade haft feber inför senaste starten och ska gå mycket framåt med den starten i kroppen.

Avdelning 2.

Ranking: A 8. B 9-2. C 4-3-5-7-6. D 1-11-10.

Silverdivisionen ligger som avdelning två, är över medeldistans och håller inte jätte-hög klass över lag men så har det sett ut lite då och då i Silver i år tyvärr. Det är några som inte ska kunna vinna loppet här men det är ändå ingen jättefavorit som är överlägsen, så spelvänligt lopp trots allt.

2 Van Gogh Z.S. blir knapp favorit i loppet då han har betydligt bättre läge än värsta motbudet. Vann direkt i klassen i maj men startat lite glest och över en månad mellan starterna nu gör att det måste vara frågetecken för formen här. Visst skulle han kunna komma till ledningen enkelt och få sitta ifred så kan han rinna undan men inget jag vill gå på här med visst frågetecken för formen.

8 Summit In Sight ska vara favorit här då han står väldigt bra inne i Silver då han matchat riktigt bra kullkamrater i femårings-lopp med många miljoner på sina konton. Mötte för dagen smått omöjliga ,,,,,sist och … han körs nog framåt trots spåret och kan vinna loppet med en lugn dödens där Örjan måttar in segern. Hittar ner i banan utan att bli kvar i tredjespår för stor del av loppet så måste han ha riktigt hög segerchans och han är faktiskt en tänkbar spik trots spåret.

9 Viking Brodde hade nog kunnat vara stor favorit här oavsett läge om han bara visat lite form. Nurmos hästar smäller bara till när det är ordning och han brukar inte bara starta på för sakens skull så den här är garanterat bättre än raden. Han har haft en hel del galoppmisslyckanden och opassande spår i år som spökat. Nu är väl inte bakspår bra i höga klasser på V75 men härifrån borde han kunna gå felfritt och han provas med Ulf Ohlsson nu så kanske en liten förändring gör sitt. Dessutom är det aviserat bike, barfota och någon form av helstängt huvudlag så toppning i utrustning och balans är plus så klart.

4 Ingo har nog tuffat till sig för att hävda sig i Silver efter Frankrike-äventyret. Fast med sparat sist och är bättre än formraden antyder. Han är startsnabb och från toppspår med kuskplus ska han vara tidig.

3 Fort Knox är relativt ny i klassen och det är så klart tufft men den här är bra och det har varit lite otur inblandade i en del av starterna och raden är missvisande. Tre lopp i kroppen nu och då stora delar av stallet går väldigt bra ser jag inte varför den här inte också skulle vara nära formen. Goop kör själv och spår tre är klart bra så räknas vid bredare gardering.

7 Eddy West är den som drar en del streck som jag plockar bort även vid bredare gardering och det beror på att jag tror inte han har lika bra form som vid andraplats i Bronsfinalen i maj. Visst går han säkert framåt med ett lopp i kroppen nu och då man rycker skorna men spåret är långt ut och han går upp i klass så borde behöva minst något lopp till innan han ska streckas tidigt i Silver från bricka sju. Ska vara under 10%.

5 Giant Shadow har fått hårdhet nere i Frankrike där han tävlat i vanlig sulky och även så i comebacken sist så klart plus med bike första gången på länge här. Loppets tänkbara storskräll från toppspår från stall i form.

Avdelning 3.

Ranking: A 5. B 9. C 7-3. D 8-1-6-10-2-11-4.

Se ”Bästa Spiken!”

Gulddivisionen över sprinterdistans och då är så klart ledningen guld värd och jag spikar 5 Milliondollarrhyme då jag tror på hög spetschans och att han därmed ska ha riktigt bra chans att leda loppet runt om. Han gick helt okej sist men trivs inte när det är som allra varmast enligt Fredrik B och nu blir det kanske lite molnigt, eventuellt lätt regn och 17 grader så det kan vara perfekt i det avseendet.

Motstånd saknas så klart inte och för den som garderar är 9 Snowstorm Hanover klart mest intressant trots bakspåret och bara 25 poäng. Han har bytt regi till Daniel Redéns träning och den här har skyhög kapacitet så hittar man rätt på honom finns det mer pengar att tjäna. Han är anmäld med barfota runt om och bike direkt i comebacken här och barfota har man bara provat ett par ggr utan att det fungerat. Fungerar det kanske han bara springer runt fältet av ”icke-vinnare” här. Risken är dock att man vill att han ska få ett lopp i kroppen, ett passivt upplägg osv och då kan han vara bara bäst men ändå inte få vinna loppet då Örjan kan sitta kvar i kön för länge så alltid chansartat så klart.

3 Nadal Broline har fått det serverat många gånger av Goop men inte riktigt visat rätta skallen och förr eller senare lurar väl Goop honom först över linjen men som väldigt hårt streckad är han kall. Bra spår och startsnabb men ska väl inte kunna svara favoriten här. Det krävs att favoriten kommer bort och då kan den här så klart leda loppet runt om men inget scenario jag går på. Rygg ledaren är ett bra lopp han kan få men han verkar inte vilja gå förbi till slut även om luckan skulle komma.

7 Inti Boko gjorde en riktigt fin comeback sist och går säkert framåt med loppet. Är gynnad av vinklad vinge då han kan öppna men det är litet kuskminus så inte givet att det laddas här och då kan man bli hängande backas sist. Duger men då det är oklart med taktiskt upplägg här risken att det blir för svårt överhängande trots rätt motstånd den här gången.

2 Quarcia och 4 Betting Rebel fick inte plats I Silver så startar här och det är utfyllnad även om Quarcia är den enda i fältet med en etta i raden, vilket är anmärkningsvärt. Ingen av dem duger trots att det är en av sommarens absolut sämsta Gulddivisioner.

8 Makethemark verkar inte alls Klara av att kombinera avel med tävlandet och han ser helt enkelt slut ut i tävlingssammanhang. Även om han glänser i träning och uppvärmningar så finns inte rätta tävlingsskallen där i loppen och det var nog onödigt att tävla på den här säsongen då han tydligen betäckt en del. Få topphästar som verkligen klarar att kombinera det där och han är verkligen inte där.

Avdelning 4.

Ranking: A 1. B 7. C 6-14-12-2-11. D 10-4-3-8-13-9-15.

Kallblodslopp över kort distans där några hästar står bra inne på startfållan, de borde göra upp då det är en jobbig proposition för tilläggshästarna här. Jag tar ställning och förordar kompletterande spik på den jag tror lägger beslag på ledningen av de tre.

1 Bol Brage ser jag som troligast att sitta i ledningen direkt och då blir det hästen för övriga att slå. Han var lite sämre än man trodde han skulle vara sist men det kostade lite att köra till ledningen från 20 meter tillägg då och i ett litet fält kom de på ytterligare tillägg när utan att gå i spåren. Don Viking som vann det loppet matchats mot yttersta eliten så ingen skam att bli slagen av den och Mats körde inte för drivning när han insåg att han var slagen. Loppet före blev han fast med rubbet sparat som mer spelat än 2 Sundbo Nova och är en klart bättre häst än henne. Nu är det läge för ledningen och då Bol Brage bara är tredjehandare på strecken är det högt värde och rolig spik. Han trivs på distansen och vann fyra lopp över den korta distansen i fjol så bra spik som vet vart mållinjen ligger.

Det är jämnt både på strecken och i vinstchans mellan tre ekipage där 2 Sundbo Nova är klart överstreckad då ett par andra borde ha betydligt högre spetschans. Hon var före min idé näst sist då de möttes på V75 men Bol Brage fick väldigt sent fritt mellan hästar och hade klart mer krafter kvar av de två. Spår två i volten är helt okej men här borde man vara nöjd att ta sig ner i rygg på min idé för ett lopp i rygg på ledaren. Hon kan så klart överraska på mig men ser inget spelvärde i henne här då jag tror det krävs att hon rekordsänker någon sekund för vinst, så rankas ner en bit här.

7 Järvsö Elling är värsta utmanaren till slutsegern då han med är starsnabb men min idé får ju hjälp av stallkamrat från spår sex som kan hålla ut den här med. Man körde passivt sist för att stå perfekt inne i loppet här och hit har man siktat. Han hade bara varit några veckor i sin nya regi inför senaste starten och ska vara uppåt nu. Han växlas ner från bike då det är voltstart men körs i en bra hybridvagn. Skadedrabbad och inte vunnit lopp på flera år men ska var bättre än raden och det låter väldigt uppåt från stallhåll men man vill ju se det i lopp med innan en häst utan vinst på så länge ska vara favorit. Därav tar jag ställning och spikar en annan som sagt.

6 Järvsö Elling gick bra som unghäst och var bland annat fyra i Svenskt Travderby. Bara tre lopp mot äldre som femåring men han är startsnabb från bra spår. Kan ställa till det för min ide´ kanske men då de är stallkamrater bör de komma överens och inse att Bol Brage är stallets bästa chans och att den ska kunna få överta om den här skulle ta sig förbi initialt. Om den här körs i spets så lär han väl försöka bjuda stallkamraten lucka till slut med.

Med så här många hästar på främre fållan med förhållandevis mycket pengar tjänat där framme borde det bli väldigt svårt för tilläggshästarna att komma in i matchen över den aktuella distansen. Den enda som står nära övre gränsen där bak är 14 Bellfaks som håller hög klass men har inte vunnit i år på nio starter. Båda segrarna i fjol kom över 3100 meter så fel distans idag kanske men kunnande finns. 12 Stumne Fyr har matchats i tuff konkurrens i Norge i år och har bara en seger på 14 starter men sex andraplatser och kanske har det helt enkelt varit för hårt mot och andraplatserna är bra. Lite kuskminus nu men hästen duger bra här.

Avdelning 5.

Ranking: A 1. B 3-4. C 11-9-8-7-2. D 6-7-10-12.

I Klass 1 ser omgångens största favorit ut att bli då många verkar gå på 4 Perpetuate här men han är inte så överlägsen som strecken antyder och klart överstreckad hos de tidiga spelarna. Han är ingen som bara radar upp segrar även om senaste insatsen var svettig så är det betydligt hårdare nu och favorit i fara. Han står hårt inne i klassen även om steget mellan att vara bra Klass 2-häst till att hävda sig i Klass 1 är mindre än att gå upp i Brons eller Silver.

1 Condior har fått omlagd träning på slutet med mer rakbana efter lång period med mycket back-träning. Kan få lite mer fart med det och styrka har han så det räcker så tänder han till på nytt upplägg så kanske han är bäst här. Han ska dessutom få på urryckare och helstängt huvudlag för första gången och det är stor skillnad mot hur han gått tidigare. Bergh tycker det är toppform och anser att han ska ha bra chans att hålla upp innerspåret och lyckas det leder han väl runt om. Skulle det bli rygg på ledaren kan det gå med så klart men mer chansartat och han blev fast med rubbet sist från den positionen.

11 Illfindmywayhome var okej som delad favorit i finalen i Klass 2 näst sist och har varit bland det tre främsta i 13 av sina 16 starter varav fem segrar så starka papper här och han dyker upp där framme trots spåret. Provat barfota en gång tidigare då blev det lite för mycket med bike på då med, men vanlig vagn och då kan han få effekt på lättningen nu så ska han räknas till låg procent och högt spelvärde.

3 Axel Wind är bra för klassen då han tjänat små pengar för sina framgångar i Italien tidigare i karriären. Inlett bra för Fredrik B och gått bra barfota bak som nu så med kuskplus från bra spår måste han räknas riktigt tidigt. Bike på nu dessutom är klart intressant och den här är nog ganska startsnabb så utmanar Condior i spetsstriden.

9 Gerris Trix har visat snabba farter och kan få bra smygresa här så med ett lopp i kroppen efter kortare tävlingsfrånvaro så kan formen vara på g här.

Avdelning 6.

Ranking: A 9. B 10. C 3-7-11-9-1. D 6-2-8-4.

Se ”Gå Kort!”

Låset på 9 Missle Hill och 10 Cyber Lane känns starkt och det ger bra effekt för systemet att plocka bort en av de betrodda.

3 J.J.Stitch har så klart bra chans att komma till ledningen tidigt och har säkert kapacitet redan nu för att tävla med mer pengar på kontot. Han har bra form men då det bara är en häst på mellanfållan kommer rutinerade hästar från högsta klassen väldigt nära, billigt så det borde bli tufft att stå mot båda de bästa.

Avdelning 7.

Ranking: A 7-2. B 1-12. C 4-11. D 6-9-8.

Bronsdivisionen avslutar omgången över medeldistans och tyvärr har det tillkommit ett par tidiga strykningar här.

2 Frodo S. är loppets klara favorit och visst ska han ha viss chans att ta ledingen men innersta spåren är inte de bästa här och det är inte alls givet. För stor favorit här även om han kommer med formen på topp.

7 Cyrano De B. är nedstruken två spår till perfekta bricka fem bakom bilen ska han kunna komma riktigt bra på det. Han höjde sig rejält då han började tävla i biken förra året och vann direkt med den på och vann även inom V75 från bakspår. Nu ser han ut att vara i toppform och sist gick han första gången i bike i år och vann då så mycket intressant optimalt utrustad här då han står bra inne i klassen.

4 Axel Ruda är en av få treåringar som vann i vanliga klass-lopp på V75 i fjol och höjde sig rejält i vintras. Har matchats en del mot stenhårda kullkamrater och ska kunna hävda sig här från bra spår. Han är startsnabb dessutom och skulle kunna ta sig förbi favoriten i inledningen här även om kanske spår fyra hade varit lite bättre än tre som han nu är nedstruken till.

12 Kick The Dust Ås är väldigt understreckad här och är ett givet skrällbud då han är väldigt gynnad av de tre strykningarna efter att ha lottats till smått omöjliga spår 12 annars. Uppåtform på slutet och fick lite extra fart i benen med kortlopp på Tingsryds mile-bana sist och i starten innan hade han Aetos Kronos, Guzz Mearas och Summit In Sight före sig i stenhårt femårings-lopp så mycket billigare mot nu.

1 Tale Of Jacks fick tredjespår lite väl länge, först för att ta sig fram utvändigt och sedan på ganska tidigt igen sist så ursäktad att han tröttnade då och han är i bättre form än senaste resultaten skvallrar om. Spår 12 och 11 i final och försök innan det och nu är det betydligt bättre spår. Visst kan han bli över från start men mycket intressant med första gången bike på här och hans optimala balans. Får han upp lite mer startsnabbhet så ska han kunna överraska lite i spetstriden och kanske blir det rygg på ledaren här. Får han mer vilsam resa i än han är van vid ska han kunna avsluta starkt om luckan kommer.

11 Kate Baldwin är härdad mot tuffa kullkamrater men är trots allt ett fyraårigt sto i öppen klass och inte alltid helt enkelt att slåss om segern då, rent historiskt sett. Det är undantagshästar som vinner då och kanske är hon inte riktigt där. Nu är det dock fördelaktiga strykningar för henne och kuskplus så kanske, kanske kan det gå men hon är överstreckad.

5 Cash Cowboy STRUKEN! Även 3 Park View och 10 Vitro Diablo är STRUKNA, tidigt!

Litet fält och kanske blir det lite körning om positionerna här så tycker att alla ska kunna komma in i matchen och streckar även mina tre D-hästar här då det inte skiljer så mycket i kapacitet som procenten antyder här.

Stora systemet

Avd.1: 1-5-6-11.

Avd.2: 2-3-4-8-9.

Avd.3: 5 Milliondollrrhyme

Avd.4: 1 Bol Brage

Avd.5: 1-3-4-11.

Avd.6: 9-10.

Avd.7: 1-2-4-6-7-8-9-11-12.

1440 Rader som kostar 720 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 1 No Pressure

Avd.2: 8 Summit In Sight

Avd.3: 5 Milliondollrrhyme

Avd.4: 1 Bol Brage

Avd.5: 1-3-4-11.

Avd.6: 9-10.

Avd.7: 1-2-4-7-11-12

48 Rader som kostar 24 kronor.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se