Speltips: V86 Solvalla 30/6

V86-Omgången.

Solvalla är värd för hela omgången och deras bana har ett upplopp på 196 meter och utan vinklad vinge eller open stretch att hänsyn är det inga konstigheter. Fortsatt sommartider på V86 så inget express-upplägg och därmed tidigare spelstopp, där 19:20 gäller. Fyra av loppen inom V86 är lopp i Margaretas Tidiga Unghästserie med 300 tkr till vinnaren och det är fina pengar för tre- och fyraåringar under kvällen.

Bästa Spiken!

10 Cash And Carry 41% ska gå första gången barfota runt om och det är väl ingen ändring man vill ha på en stor favorit som är orutinerad. Inte testat i träningen heller men man är inte oroliga för att det ska fungera och då är bara frågan om hur bra effekt det ger. Är säkert ett test inför Stochampionatet och dit siktar man så klart. Hon är orutinerad men visat hög kapacitet och man vill säkert ge henne ett ordentligt lopp när hon nu möter lite hårdare och jag tror det blir offensivt upplägg och då ska hon bara vara bäst i fyraåringsloppet för ston i sjunde avdelningen.

Gå Kort!

Kallblodslopp i tredje avdelningen där jag försöker stänga loppet två eller tre streck.

9 Guli Roy gick på i tredjespår redan 1200 meter kvar sist och försökte locka ut ryggar men tog väldigt många längder på ledaren och var jämnt på linjen om andra-, tredjeplatsen på V75. Det var 6 Sundbo Nova som då startade 20 meter före och därmed står riktigt tufft till den här gången. Guli Roy har dåligt spår men färre att runda nu och visade rejäl förbättring i formkurvan sist så blir min förstahäst här. Sundby Nova är startsnabb men inte alls givet att hon kommer till ledningen som i senaste starterna då jag tror att 4 Hugo Bäck tar ledningen och körs där. Westholms häst får dessutom biken på nu efter vanlig vagn sist och han har väldigt bra statistik med två vinster och två tredjeplatser på fyra försök i den vagntypen. Tänkbar spetskräll vid ett tredje streck.

1 Stjärnblomster är nog värst mot min idé som favorit, då hon slog bland andra Sundbo Nova sist. Det var i ett ganska bra stolopp och även i breddloppet för tre starter sedan slog hon tufft motstånd för klassen där hon var före bland andra Art Kjarvald och Kong Henry. Lurigt spår då hon inte är snabb nog att svara upp innerspåret men i kallblodsloppen ser det ofta ut att kunna spricka upp, inte bara till slut utan även lite när som i loppen så borde hitta ut, men inte givet.

Avdelning 1.

Ranking: A 12. B 1-8. C 6-2-11-10-7. D 9-5-3-4.

Stolopp med spårtrappa och mycket svår-rankat och gardering är verkligen på sin plats här.

12 Gitte Silvårkra 15% och 8 Svecak Palema 8% står båda bra inne med mer än det dubbla på kontot mot de betrodda från innersta spåren. Den sist nämnda gör debut i Goops regi och aviserat bike och barfota runt om direkt och kanske bara är bäst, men kan behöva lopp i kroppen. Den förstnämnda blir mitt förstastreck som visade klart bra form sist i avslutningen och nu blir det tätare starter. Tränaren har höjt stallet i året och på den här är det aviserat barfota runt om som han inte gått med alls ofta. Bricka 12 är dåligt så klart men i spårtrappa när det inte är 15 till start så är det bättre att det är färre att runda och lite enklare att komma ner i banan.

2 Swisha 29% är loppets favorit på de tidiga systemen och den är för stor favorit och kommer nog gå tillbaka lite på strecken. Kuskplus och formstall där den här höjt sig i sin nya regi inför den här säsongen så ska så klart räknas tidigt men klart överstreckad tidigt här.

1 Gina Lollobrigida 20% är väldigt startsnabb men sist valde man passivt upplägg, nu åker biken på och då kanske man vill köra i ledningen. Kan hon svara upp innerspåret så ska hon kunna vinna loppet då hon möter enklare nu även om hon har minst på kontot här. Mötte bland andra Mellby Illusion sist då hon startade mot hingstar och valacker och nu är det bara ston mot.

6 Hazyshadeofwinter 8% kommer med form och är startsnabb och gillar läget i spårtrappan och han kan mycket väl ta sig förbi de invändiga så från ledningen ska han så klart ha bra vinstchans.

11 Lovely O.O. 6% hade man höga tankar om inför V75-starten näst sist då det blev galoppmisslyckande men var desto bättre i starten efter då hon även då var ute i Diamantstoet och blev tvåa. Borde duga bra här.

Avdelning 2.

Ranking: A 4. B 5. C 6-3-9-11. D 1-2-7-8-12-10.

Klart lägsta klassen för dagen och kort distans så då kan det ofta gå lite för fort i låga klasser.

5 Erv Zet 62% är väldigt stor favorit och när det blir så stora favoriter i låg klass ska det vara undantagshäst men vet inte alls om det verkligen är det och motstånd saknas inte här så garderingen är given. Den här är startsnabb men har startsnabba invändigt med och inte alls säkert att den här får spets och då är det favorit i fara.

4 Lefty Gun 13% kommer med absolut toppform efter två raka segrar på barfotabalansen. Nu blir det dessutom första gången i bike och då han är startsnabb lär Westholm gör allt för att svara ut favoriten. Sida vid sida kan han absolut hålla spets och över kort distans ska han så klart kunna vinna men körning mellan de betrodda kan också öppna upp det för andra.

6 Jojo Keeper 12% kommer från två raka segrar över längre distans men ska nog gå bra även på kort då han snabbstartat och visat bra speed. Spår utanför de betrodda men går nog med dem från start och ska kunna komma ner i bra position.

3 Olimp 1% möter hårdare nu men ska provas barfota runt om första gången och med bra kuskplus på startsnabb häst ska det kunna bli skräll från rygg på ledaren till exempel.

9 Con Te Partiro 2% ska det ändras lite i huvudlaget på för att få honom felfri och blir det den körning jag misstänker att det kan bli där framme så kan även bakspårshästar få chansen, där den här nog är bäst.

11 Cena 2% gick bra första gången barfota i Goops regi sist och nu är det dessutom aviserat första med bike så intressant, men hårdare mot nu och läget är uselt då han är startsnabb.

Avdelning 3.

Ranking: A 9. B 1-4. C 2-6-7-5-11. D 8-3-10.

Se ”Gå Kort!”

Kallblodslopp och då är det Jan Olov Perssons hästar man tittar lite extra mot och här tycker jag att två av hans tre hästar sticker ut, så tänkbart lås på 9 Guli Roy 22% och 1 Stjärnblomster 28%. Jag kanske streckar ett tredje ekipage som maxas med barfota runt om och bike på i 4 Hugo Bäck 8%. Ser den som givna spetsbudet och ska då kunna leda loppet runt om, speciellt då lägena på förstahästarna är chansartat för båda.

Bland motbuden är det första bike aviserat på 2 Rappnor 6% som har bra läge och kanske kan skrälla, då han är speedig och matchats mot hård norsk konkurrens bitvis.

Avdelning 4.

Ranking: A 3. B 8-2-5. C 1-4-9-12-10-11. D 6-7.

Sprinterlopp där favoriten nog blir för hårt streckad då det vankas svar i spetskörningen.

3 Chapuy 57% måste vara hästen med bra segerchans då han är spetsbudet och går som bäst i ledningen och har växt in allt bättre mot Silvermotstånd. När det gått mer än 30 dagar mellan starterna så har han vunnit 7/20 så det är klart okej och han behöver inte lopp för att vara på topp. Nu är det inte givet att han tar sig förbi värsta motbudet i spetskörningen och det kan bli rejäl fart från start här. Kommer han förbi, vilket det ändå är favorit på så blir han svårslagen i spets, men han är för stor favorit för att spikas med det orosmomentet, att han får svar invändigt.

2 Tabasco C.D. 17% har gått några få starter i bike och nu är det aviserat den vagnen på för första gången på nästan ett år. Helstängt huvudlag och barfota runt om och sida vid sida mot favoriten ska han ge den en rejäl match i spetstriden. Står lite hårt inne på pengarna men har matchats mot kulltoppar som tre och fyraåring och under förra året var det ofta bortlottat på spåren.

5 Beartime 6% är också startsnabb och lär hitta bra läge så inte alls ofarlig och tidig vid gardering på läget och att han är klart bättre än formraden ger sken av.

8 Summit In Sight 10% är fältets bästa häst men har lottats till tufft läge och startat sporadiskt i vår. Positivt med tätare starter nu och flera i Redéns stall har ju tänt till efter träning några veckor på det nylagda underlaget i hans träningsbana, så det kan gå trots spåret om de där framme kör rejält.

1 Jula Downton 2% följer med i alla tempon och kan få bra lopp i draget här. Fjärde starten i Berghs träning och nu kör han själv då det dessutom är aviserat första barfota i hans regi.

Avdelning 5.

Ranking: A 7. B 4-2. C 11-10-3-9. D 5-1-8-6.

7 Lee Harvey Bros 32% körde galopp i startrusning som betrodd i sin E3-uttagning sist men gjorde stark upphämtning som fyra och formen är nog bra här. Första gången Örjan upp och kanske barfota fram och biken på så klar förstahäst och tänkbar spik. Inte roligt att spika när det kommer från galopp i starten innan och lite chansningar i utrustningsändringen gör att jag garderar.

4 Davenport 13% är stallkamrat till favoriten och den här är startsnabb så Kontio kör nog rejält från sitt toppspår och kanske låser Nurmos duo loppet med ledaren och utvändigt om den. Den här ska absolut kunna leda loppet runt om och har så klart också toppchans från rygg på ledaren, men även han kommer från galoppmisslyckande. Tätare starter nu och galopperna har kommit bakom hästar så fördelaktigt med spetsläge nu.

2 Bowling De Luxe 13% står lite hårt inne med bara fyra starter innanför västen men vunnit två raka från risiga lägen och spårplus nu.

10 Power Doc 3% gick bra som fyra bakom bland andra Mellby Jinx i E3-uttagning sist och spurtade väldigt snabb som tvåa bakom 11 Borups Victory 30% näst sist. Borups Victory såg det ut att vara formtapp på i E3-uttagningarna sist då han så klart tveksam ut till slut. Överstreckad från häxläge men kpacitet för att vinna om han studsar tillbaka i formen och det gick lite väl fort sist.

3 Top Of The Hill 3% är USA-import som fått två lopp i kroppen och får rejält kuskplus nu så tänkbar skräll om mina förstahästar galopperar bort sig.

Avdelning 6.

Ranking: A 6. B 1-4. C 2-11-10-9. D 5-3-8-7-12.

Här kommer omgångens största favorit ut i ett ’Margaretalopp’ för treåriga ston, jag försöker fälla för det skiljer mindre än procenten antyder.

6 Islay Mist Sisu 69% är väldigt hårt streckad då hon är fältets överlägset mest meriterade häst men på treåriga ston är det inte många starter som skiljer. Utveckling kan komma väldigt fort, från en start till en annan, så inte alls säkert att det ska skilja ens i närheten av så här mycket ner till några klart kapabla motståndare. Per Nordström har ruggigt bra form på sina unghästar och den här är liksom många andra i hans stall; väldigt startsnabb. Sist fick hon loppet då hon kom enkelt till spets och ett av motbuden i 1 Cintra 2% körde galopp. Cintra galopperade redan innan bilen släppte och sist blev det dubbla galopper för henne som betrodd i E3-uttagning. Bergh startar på och man vill ju inte ha en tredje diskning här så han borde ha en idé om hur hon ska kunna gå felfritt. Kan få smygresa och har visat hög kapacitet så räknas tidigt trots frågetecken för formen.

2 Miss Irma 12% har bara gjort två starter så orutinerad och borde väl få svårt här men som obesegrad är det svårt att nonchalera och man vill ha med obesegrade hästar på lapparna till torsken kommer.

11 Polar Operation 7% hade omöjligt spår i E3-uttagningen och kunde inte ta något i snabb avslutning men här ska det kunna gå snabbt en bit om favoriten får svar. Då ska avslutningen bita bättre den här gången och enklare att ta längder till slut på Solvalla än på Eskilstuna.

4 Florence Ima 1% är startsnabb och har ett fint utgångsläge och Magnus A som kör och han kan mycket väl sätta henne i ledningen och vägra att släppa till favoriten här. Hon fick mjölksyra till slut i sin E3-uttagning men rekord-sänkte två sekunder i sin femte start så går säkert framåt med det loppet i kroppen. Kan säkert en ännu snabbare tid nu och ger då favoriten en match om hon kan svara ut henne.

bakom

Avdelning 7.

Ranking: A 10. B 2-4-1-3. C 8-9-7-5-11. D 6-12.

Se ”Bästa Spiken!”

10 Cash And Carry 41% tror jag bara är bäst och spikar trots bakspåret. Hon redde ut samma läge på Vaggeryd sist men nu ställs hon mot tuffaste motståndet hittills men jag tror hon höjer sig också och det låter som det är ett riktigt ämne för större uppgifter.

2 The Primerose 17% har bra spår och här maxas det kanske med barfota runt om och bike och det blir i så fall första gången med båda ändringarna. Sämre lägen i tuffa gäng på slutet och nu är det spetschans för Goop.

4 Maggiore 13% har inte visat startsnabbhet som ska räcka trots fint läge men aviserta med bike nu och ny kusk så kan vara intressant vid gardering.

3 Erin Zet 14% var ute i försök och final av Diamantstoet i våras och härdats mot rutinerat motstånd där hon dessutom vann sitt försök. Duger här från bra spår.

1 Graces Candy 4% gick bra som tvåa trots tidig galopp när hon gick barfota och med bike för tre starter sedan och håller fortsatt bra form. Startsnabb och kan få rygg på ledaren så ska kunna skrälla med lucka.

Avdelning 8.

Ranking: A 6. B 2-4. C 7-11-10-3-9. D 1-8-5-12.

‘Margaretalopp’ för fyraåriga hingstar och valacker där det ser ut att vara en bra favorit men väldigt öppet bakom och det är en eller många som är mina alternativ, kanske alla.

6 Mellby Illusion 35% försökte jag fälla som väldigt stor favorit i comebacken sist men han vann överlägset trots lång träningsperiod utan att ha gått några snabbare farter. Han går säkert framåt rejält med det loppet i kroppen och blir han inte släppt till spets här är han bra nog att vinna från utvändigt. Eventuellt blir det första barfota runt om med, om det faller väl ut i värmningen, annars blir det barfota bak som vid vinsten sist. Han är mycket lägre streckad favorit nu än han var sist och en tänkbar spik i annars dyrt lopp.

2 Hombre D. 6% gör bra lopp mest hela tiden men ändå stannar strecken på låg procent som det även gjort förut. Finalist i Kungapokalen där han var tvåa i sitt försök bakom Brambling men före bland andra Bitcoin D’Arc och Selected News så måste duga bra här. Startsnabb dessutom och kanske kan få ta över av till exempel 5 Apasso 2% är mycket startsnabb. Apasso har matchats mot äldre på V75 och kan få bra position, så även om det borde bli för svårt så ska han nämnas i spetsstriden.

4 Piccadilly 16% har toppspår och får stort kuskplus när Khilström ska köra första gången. Struken sedan sist men han hostade lite inför det och man strök för säkerhets skull men det var över direkt och missade inte mycket alls i träningen. Ganska startsnabb så får bra position och måste räknas tidigt.

3 Digital Races 13% får rejält kuskplus med Goop upp från bra läge. Det är dock upp i klass rejält och lite övertsreckad så bara aktuell vid riktigt bred gardering då det är dåligt spelvärde på honom.

7 Bolt Kronos 2% kämpade bra hela upploppet ner sist och vek ner sig mot en riktigt bra Jaxon V.S. och får lite tätare starter nu så gör säkert ett bra lopp igen. Är mycket startsnabb så kan hitta bra position trots spår en bit ut.

11 Marre´s Dreamboy 3% ska gå första gången i bike och kommer med full form, då han vann på första barfota runt om sist och så blir det igen. Står perfekt inne i propositionen med.

10 Staro Obrigado 8% har kunnat göra många starter i kulltoppen i Danmark då priserna är låga där och ändå stå riktigt bra inne i den här lopptypen. Borde räcka långt här och trivdes med långresa sist och ska räknas.

9 Mr Brilliant 9% vinner varannan start sedan hank om till Bergh och utvecklas bra så räknas trots spåret nu när Bergh ska köra själv.

1 Epimetheus 1% får biken på nu när det är bil igen men det intressanta är att han testats med rycktussar i träning

8 Halo Am 4% gör debut I ny regi och står bra inne på pengarna och Magnus A kör så tänkbar trots spår åtta.

Stora systemet

Avd.1: 1-2-6-8-11-12.

Avd.2: 3-4-5-6.

Avd.3: 1-4-9.

Avd.4: 2-3-5-8.

Avd.5: 2-4-7-10-11.

Avd.6: 1-2-4-6-11.

Avd.7: 10 Cash And Carry

Avd.8: 6 Mellby Illusion

7200 rader som kostar 1800 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 1-2-6-8-12.

Avd.2: 4-5-6.

Avd.3: 1-4-9.

Avd.4: 3 Chapuy

Avd.5: 7 Lee Harvey Broos

Avd.6: 1-2-4-6.

Avd.7: 10 Cash And Carry

Avd.8: 6 Mellby Illusion

180 rader som kostar 45 kronor.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se