Manfred Kåvestams blogg

Speltips: 37 Miljoner Jackpot V86-Express Åby och Solvalla 2/8

18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.

V86-Omgången.

35 miljoner beräknat på åtta rätt till ensam vinnare är största jackpoten någonsin på V86! Då det nu är lite samma upplägg som olika omgångar med V75-burst, då det sparas undan lite under alla jackpots en period för att sedan avsluta med flera omgångar samma vecka och alla jackpots då till samma omgång. På V86 är det första gången med detta upplägget och här väljer dom att kalla det för V86 Super Days.

V86-Express på Åby och Solvalla med spelstopp 20:30 och med två banor går det snabbt mellan loppen och för er som tycker sändningarna kan vara lite långa på travet så är detta verkligen något att rekommendera på TV. Åby har sin open-stretch att ta hänsyn till och ett upplopp under medellängd, på 180 meter. Solvalla har strax över medellångt med sina 196 meter och ingen av banorna har vinklad vinge på sina startbilar. Åby är också lite bredare vilket är gynnsamt för hästar som har problem med utrymme i voltstart.

 

Bästa Spiken!

Ingen tvekan om att 6 Ecurie D. 78% i omgångens fjärde avdelning är veckans säkraste spik även om procenten är nära det högsta som en häst ska kunna ha för att fortfarande vara på något sätt spelvärd. Visst vi har sett många favoriter vara och nosa på så höga siffror och bränt, men det har varit i betydligt lägre klasser där kollektivet kraftigt övervärderat hästars chanser, här är det mer rimligt. Hästen förlorade sitt första lopp sist men det var i debuten mot eliten och från bakspår, nu möter han kullkamrater han kört åttor kring och ska bara vinna loppet.

 

Gå Kort!

I inledningen har tyvärr inte samlat så stort startfält där det är sprinterdistans för hästar med strax under miljonen på kontot. Många lär strecka på ett gäng här och vissa stora system tar till och med alla, för det är billigt att heltäcka och många vill överleva/ vara kvar efter första avdelningen. Alltid bättre speltekniskt att gå kort eller leta efter spik i första eller andra avdelningen och ju färre streck man slösar i början desto större chans att få med vinnarna längre fram. 

4 Sandsjöns Enzo 42% är rätt favorit då han går ner i klass efter att gjort många bra lopp på V75. Bra utgångsläge och litet fält gör att han bara behöver söka sig ner någonstans och sitta i bra slagläge till sista delen av loppet så ska han ta ner många på ren kapacitet och form. Många system som inte streckar många väljer istället att spika honom så för att spela mot båda dom varianterna väljer jag att dubbla systemet och spela med två hästar här. 

1 Very Good Z.S. 17% är startsnabb och har smaskigt läge över kort distans på Åby. Har nu fått tre lopp i sin nya regi och tröttnade till slut i debuten för att gå undan från spets i sin andra start och sedan köra galopp i den tredje. Står riktigt bra inne på pengarna i detta loppet och har fungerat bra på barfota och med bike som det åter blir nu. Kan leda loppet runt om men då det är Åby är det långt ifrån katastrof att bli av med spets och rygg på ledaren kan också vara vinstgivande taktik för Jepson här. 

 

Avdelning 1.

Se ”Gå Kort!”

7 Gomez 12%är startsnabb och var ett par längder före 3 Bag’s Simoni 13% på bara några steg sist dom möttes med liknande förutsättningar. Då höll Gomez undan i spets mot Bags som fått lifta med i rygg på honom för att få perfekt lucka på stretchen till slut. Trots att Gomez står lite hårt inne på pengarna duger han alltså bra i klassen och är främsta utmanare bakom min duo. Bag’s har sjunkit lite under dagen på strecken men är nog lite överstreckad fortfarande då det var sämre insats sist och kanske lite långt mellan starterna nu. Visst ska man återgå till samma huvudlag som vid vinsten och kanske blir han lite snabbare då men vid den vinsten var han rejäl skräll och nu glömmer dom nog inte bort honom om han sitter i ledningen. Vid vinsten mötte han bland andra favoriten här som då stod i dryga 3 ggr från bakspår medan denna stod i 40 ggr med spetsläge, mindre fält nu och då blir det inte lika långt fram Sansjöns Enzo. Skulle Henna komma till spets och köra där så tror jag Jepsons kan speeda förbi på stretchen eller att favoriten tar den ner den till slut, oavsett position, så det krävs nog att ett par hästar kommer bort, men om det blir så kan denna rinna undan så klart. 

6 Infintus 6% är inte så startsnabb men då fältet är litet ska han kunna komma bra på det ändå och jag gillar bricka 6 bakom bilen på Åby som ofta är underskattat men som har mycket högre vinststatistik än på övriga banor. Visat uppåtsträvande ända sedan slutet på juni och är tänkbar skräll vid bredare gardering. 

2 Darchana 5% gör det bra mest hela tiden men vinner förskräckligt sällan och ska nog möta bara ston för att vara riktigt intressant. Vet att vissa förordar henne som skräll denna gången men 2 vinster på 42 totalt, varav 1/23 i fjol och 1/11 i år är inga starka papper så procenten är nog till och med i överkant mot dagens motstånd. 

Ranking: A 4. B 1. C 7.6.3. D 5.2.8.

 

Avdelning 2.

Tråringslopp i låg klass där favoriten nog är väldigt stark och svårslagen men det är dock orutinerade hästar så mycket kan hända här. 

2 Hoboken Am 55% är loppets favorit och även om hon kommer hit som obesegrad så betyder det också att hon inte gjort så många starter och med bara tre starter innanför västen börjar procenten stiga lite väl högt. Var runt 50% under tisdagen och jag tycker fortfarande att det är en vettig spik i omgången till aktuell procent. Nurmos håller hästen högt och dom sällan behöver lika många lopp från den regin för att hävda sig i betydligt hårdare lopp än detta. 14,9 över full väg i sin andra start från bakspår med större delen av loppet i andraspår är starka papper och hon har redan visat snabbare speeden än dom flesta i fältet kan stava till ännu och är dessutom startsnabb så chansen till ledningen och gå undan är mycket hög. Lättning i balansen med tunnare aluminiumskor istället för järn och eventuellt skygglappar, det testats först i värmningen. Tänkbar lösning kan vara att låsa med ett intressant motbud om man är orolig att ett par ändringar kan resultera i galopp eller liknande.  

6 Alien Hill 9% är första utmanaren då det är intressant debut i Reios regi som har bra form på stallet för dagen med en dubbel inom V86 så sent som under tisdagens tävlingar. Denna har resultatet två vinster och två galoppmisslyckanden efter fyra starter så är obesegrad felfri. Nu ska det bli bike på direkt i nya regin och även om Reijo ska ha legat lite lågt i nån intervju så måste man väl tro på hästen om det maxas i vagn direkt och funderar på vad man ska ha huvudlag. Hade det varit passivt upplägg att vänta hade man väl varit mer försiktig i utrustningsfrågan kan man tycka.  

5 Cobolt Eternity 3% är behandlad sedan sist och ska vara fräschare så även om hon möter lite hårdare nu ska hon räknas med chans från bästa tänkbara utgångsläge. 

9 Babsan Kronos 11% har ett bakspår men ska väl vara Båths bästa chans i loppet då hon var fin på första barfota runt om sist och det blir så igen. Det var ett rejält fall framåt med ny balans då man inte varit helt nöjda med hennes aktion tidigare. 

7 First Clas U.M. 10% kommer från galopp då man testade bike sist och det kanske blev lite för mycket med barfota och bike så nu växlar man ner rejält till skor runt om och vanlig vagn. Utrustningsändringar tillsammans med spåret gör att man får anta att det är lugnt upplägg att vänta denna gången och siktet är väl inställt på omaks-kvalen. 

1 Tina Rocket4% riskerar väl att bli över från innerspåret men det kan också bli perfekt resa med rygg på favoriten. Då det har en tendens att spricka upp i denna lopptypen så kan han få fin lucka till slut och viss skrällrisk finns så klart, speciellt som hon har lite mer rutin med fler lopp innanför västen än många av konkurrenterna här. 

Ranking: A 2. B 6. C 5.9.7.1.10.4. D 3.12.11.8.

 

Avdelning 3.

Låg klass på loppet med bara 30 tkr i förstapris och en proposition där hästar med max 105 tkr på kontot får starta. Låg klass gör det ofta ovisst då många är i början av sina karriärer och kan visa sig ha gått framåt rejält från en start till en annan. Mycket löpningsförlopp och tillfälligheter som kommer att avgöra loppet och det är inte fel att strecka på ytterligare längre ner i min ranking här. 

7 Gaagaa Rivner 44% är loppets klara favorit men har sina tre vinster från ledningen och det är inte givet att hon tar sig dit från spår så här långt ut bakom vingen. Då är det så klart favorit i fara med tanke på spåret och givet att gardera. På kapacitet är hon hon så klart tidig men rankas ner något snäpp på dåligt spelvärde denna gången.

6 Lovely O.O. 22% är mer intressant då han vann sin första start i sitt 17:e försök sist och kanske har poletten trillat ner nu. Bakspår på tillägg då och avslutade snabbt, så speed finns som räcker för klassen. Spåret har bra statistik på just Åby och sida vid sida mot favoriten ska han ha bra chans att först framme och överta ledningen av dom två och här kanske Bergh håller sig före hela loppet. 

10 Erik Youknow 16% har två vinster och två andraplatser efter bara sex starter som hårt spelad varje gång och han utvecklas nog för varje start. Då värsta motbuden är ston har han lite fördel där i regel och han har näst mest startpoäng efter favoriten, en bit före övriga här, så ska räknas mycket tidigt. 

1 Lillmarie Komp 2% har inte vunnit ännu på 16 starter men hon har gått bra för Rosleff tidigare som allt som oftast kör bra. Perfekt smygläge med innerspår på Åby då hon är ganska startsnabb och ska kunna få rygg ledaren på Berghs häst eller kanske favoriten. Som nästan ospelad är hon intressant här vid gardering. 

5 N.T.T´.s Avatar4% har ett bra utgångsläge bakom bilen och ska nu lättas i balansen med barfota bak för att se om han kan bli stabilare och även mer startsnabb. Från ett bra utgångsläge och med ytterligare en förändring då man tar bort stänkmasken han gått med tidigare så är det intressant att se om han är förbättrad till denna starten. Tänkbar skräll på hemmaplan från toppspår.

Ranking: A 6. B 10.7.5. C 1.2.9.8. D 11.4.3.

 

Avdelning 4.

Se ”Bästa Spiken!”

3 Brother Bill 10% var en av dom betrodda till att kunna vinna Svenskt Travderby i år men lottades till bricka 12 i sitt försök och hamnade sist, sedan var loppet kört. Borde hålla sin toppform som måste varit planerad till eventuell final där så kommer favoriten bort här eller har en dålig dag är det mycket hög chans att han leder loppet runt om. Borde dock släppa om Goop kommer tidigt och vara nöjd med andraplatsen. 

5 Belker 2% körde Jansson bort rejält i uttagningar till Svenskt Travderby sist då han satt kvar i kall rygg när dom styrde på sent där. I det loppet man verkligen vill ge hästen chansen och det bara är topp-två som gäller var det inget annat än mycket dåligt. Speciellt i den stall-formen Berghs hästar hade visats upp i övrigt just den dagen, men då med andra kuskar också iofs. Ni som älskar Jansson har säkert redan slutat läsa sågningen och för er som fortfarande läser kommer det inte som en överraskning att jag ser det som stort kuskplus med Adielsson upp nu. Perfekt spår och stryks favoriten eller något händer så är Belker mycket tidig på kapacitet, spår och kuskplus. 

8 Jason´s Camden 2% Redén/Kihlström och totalt ospelad, vid gardering given så klart. 

7 Click Bait 6% aviseras bike på denna gångenoch skulle favoriten bli struken kommer han ner ett spår i starten och blir att räkna med här då han visat bra form.

Ranking: A 6. B 3. C 5.7.8. D 9.2.4.1.

 

Avdelning 5.

Tilläggslopp i låg klass där ett par av dom mest betrodda hästar startar med 20 meter tillägg men dom står lite hårt inne i propositionen då bästa hästen på grunddistansen har nästan 80 tkr tjänat medan dom har dryga 190tkr på kontot. Till skillnad mot kommande tilläggslopp i omgången där det i ett fall startar hästar med nästan fyra gånger så mycket tjänat 20 meter bakom grunddistansen. 

8 Point Zero 32% är loppets klara favorit och ser att vissa har den som spikbud men jag måste ranka ner på dåligt spelvärde. Jag tror helt enkelt inte att han är speciellt mycket bättre än ett par,tre andra av hästarna här och dom på grunddistansen står bra inne i loppet så garderingen är given. 

12 Gelatiamo 21% är garanterat lika bra som favoriten om inte bättre och att han har dålig vinststatistik på många starter spelar ingen roll då han kom till Bergh först i år. I nuvarande regi har han redan hunnit vinna över distansen i lopp med 60tkr till vinnaren viket ingen annan i fältet gjort. Betydligt lägre prissummor i övriga hästars vinstlopp här och då Bergh kör själv på hemmaplan ska det vara bra chans till offensivt upplägg. Springspåret på tillägget gör också att jag tror det blir till att sända framåt omgående och vinstchansen ska vara i paritet med insatsprocenten och jag rankar honom klart först.

1 Sally´s Love8% har ett bra spår i bricka ett voltstart och fungerar första barfota runt om ska han ha god chans att rent av leda loppet hela vägen. Blir han av med spetsen så är vi som bekant på Åby och det är långt ifrån kört ändå. 

3 Shimko20% två raka vinster och även om nu möter hårdare motstånd och är ett av få ston i loppet så ska hon räknas med viss chans i kraft av försprånget på dom bästa här och visad form. Hon är dock lite överstreckad och rankas ner på dåligt spelvärde men streckas på det mesta. 

11 Pique 6% går upp i klass nu men visade form näst sist då han vann P21-lopp från utvändigt ledaren efter offensivt upplägg från bakspår och sist blev det helfet och backades sist så inget att säga om. Rejält kuskplus är det intressanta på häst i form som gick sitt rekord näst sist, distansen funkar så det är en kul skräll. 

5 Zap Neo 3% kanske blir svår att få iväg från 5 i volten och en strykning på volten är positivt och ger alla lite mer plats där framme. Distansen ska passa och från stallet rapporteras att det ska vara fortsatt bra form trots galoppen sist och går han felfritt kan han trampa iväg ganska fort vilket kan ge en par position på innerspåret kanske. 

9 Marjorns Love 3% tål distansen och ska väl fungera från spår tre i volten, då Håkan B är väldigt duktig. Kuskplus gör att det finns viss skrällchans faktiskt. 

7 Skogsbyns Gallardo 3% ska gå med bike trots voltstart då det är spår ett, det funkade ju bra från samma läge 13/7 då det blev en andraplats i liknande lopp som totalt ospelad. Med rätta luckor kan det vara en tänkbar skräll denna gången. 

Ranking: A 12. B 1.8. C 11.3.5.7.9. D 4.6.10.

 

Avdelning 6.

Här står tilläggshästarna betydligt bättre inne i loppet än i föregående avdelning med bara två hästar på grunddistansen och med 100 tkr på kontona medans flera av dom 20 meter efter är nära gränsen för nästa tillägg på 400 tkr tjänat. Hästen som startar själv på dubbla tillägg söker dock efter formen och ska vara chanslös att ta in sina 40 meter. Streckar några här men det behöver inte vara fel att fylla på med några till då loppet är öppet.

1 Isan 29% är loppets favorit men som ett av få ston i loppet och med bara två hästar på grunddistansen tycker jag att hon står hårt inne mot tilläggshästarna denna gången. Visst kan hon fuska undan delar av loppet och rinna ifrån dom i ledningen men inget att hålla i handen som favorit och jag rankar ner på dåligt spelvärde. 

3 Kasper Trot27% är nästan lika hårt streckad som favoriten men hästen har bara två vinster i livet och är heller inget att håla i handen här. Klart uppåt sist med lopp i kroppen efter lång frånvaro men hade greppet och vek ändå ner sig vilket så klart är negativt och kanske är inte den klena vinstskörden någon tillfällighet. Som så hårt betrodd vill man ju vara säker på att hästen man spelar vill vinna loppen åtminstone. 

4 Dark Roadster 14% vill vara med och kriga till slut i loppen och har 12 platser bland dom tre på sina 25 starter och detta är ett lopp han absolut kan vinna. Jag gillar spår två i volten även om vissa, så väl aktiva som ”experter” håller det som ett dåligt spår så säger statistiken annorlunda. Hästen har vunnit över kort distans från bakspår och från tillägg tidigare så den tål en repa i spåren och motståndet ser lämpligt ut, klart förstahäst för mig här, då Oskar J haft bra form på styrningarna i sommar. 

6 No Limit Royalty 5% kommer med lite uppehåll efter bara två lopp i sommar efter kastration i vintras och lång träningsperiod. Borde vara ordning på honom nu och jag räknar med bra insats direkt då han presterat bra och vunnit efter lång frånvaro tidigare i karriären. Vinnarskalle och bra kapacitet med 5/19 vinster och bara en andraplats så vittnar det om att han är den som sätter nosen först i upploppsdueller. 

10 Super Clas C.H. 7% kommer från final av korta E3 i sin förra start och går ner rejält i klass till denna starten även om han möter äldre hästar nu. Bakspår på tillägg är inte roligt men då han visat form och hängt med klart bra mot kulltoppar så ska han räknas med riktigt bra chans i förhållande till insatsprocenten nu.

Ranking: A 4. B 6.1.3. C 10.8.11.5.2. D 7.9.12.

 

Avdelning 7.

Tilläggslopp igen och här står favoriten riktigt bra inne på pengarna med över 400tkr på kontot medan dom på grunddistansen har fått tjänat upp till 150 tkr.

8 Don’t Be Shy 63% stiger en del på strecken här men är totalt överlägsen i loppet om hon håller sig till trav. Garderingen baseras på att hon dock inte har långt till galoppen och man kan få ruggigt bra betalt om man hittar en annan vinnare här. Kapacitet finns så det blir över för klassen hon är kvar i då hon vann försök till DiamantStoet under förra sommaren och var andrahandsfavorit i sitt försök till Stoderbyt bakom en viss Racing Brodda. Galoppmisslyckanden gjorde att hon inte tjänade så mycket som hon borde under sin unghäst-karriär och det gör också att hon står bra inne i ett vanligt stolopp som detta. Två lopp i kroppen nu efter lång frånvaro och tog nog fem-sex längder över upploppet i sin förra start då hon låg sist ut ur svängen och vann med god marginal till slut. 

1 Sweet Eloise5% är mycket intressant vid gardering och första motbudet då man låter väldigt uppåt från stallet. Hon ska vara den som tränar bäst i stallet för dagen och är startsnabb från spår ett i volten. Hon ska ha riktigt bra chans att leda loppet mycket länge. 

7 Bambia A.F. 15% får startspecielisten Mikael J upp till denna starten och från ett springspåret är siktet inställt mot ledningen. Kommer man dit är vinstchansen god och kommer favoriten bort kan hon visa sig vara bäst av övriga. Vem av henne och Sweet Eloise som får spets är ju oklart men då kan ju den andra få rygg på ledaren och då räknas båda oavsett vem som hamnar vart av dom. 

3 Ruth Halbak 1% står bäst inne på pengarna av dom på grunddistansen och med duktiga Henriette borde hon få ett bra lopp. Två av dom betrodda där framme ska båda köra för ledningen och det gör att hon ska kunna komma ner till plankan bakom dom från ett bra spår och Henriette satte dit några rejäla skrällar förra sensommaren och hösten på V86 och kan göra så igen. 

Ranking: A 8. B 1.7. C 3.5.6.11.10. D 4.2.9.

 

Avdelning 8.

I avslutningen är det treåringslopp med 100 tkr i förstapris och det ser ut att vara en öppen historia på förhand även om flera av dom bästa fått fina spår så kan det ju bli lite körning mellan dom och andra bjuds in i matchen. 

3 Head Run 30% är loppets favorit men tror inte han tar sig förbi invändiga i jakt på ledningen och därav väljer jag att ranka ner honom på sämre spelvärde denna gången, då jag väljer att ha den troliga ledaren som tipsetta. Denna är dock bra och räknas mycket tidigt vid gardering så klart och om han skulle ta sig förbi i inledningen är han hästen att slå. 

1 Hunt Am 21%  tror jag kan öppna snabbare eller åtminstone i kraft av innerspår hålla ut dom två närmaste, så dom inte tar en hel längd på honom även om dom kanske skulle kunna öppna lite snabbare. Väl i spets så leder nog Örjan loppet länge och han är klar förstahäst i mina ögon. Blir det för hårt tryck i startrusningane kan det så klart sitta i benen till slut och fler får chansen. Tar sig någon förbi från start finns fortfarande chansen då han kan få ett bra lopp på innerspår och lucka till slut. I 

2 Manny Muscle 21% ska det ändras lite i huvudlaget på och han kan säkert öppna fort han med så han hjälper min idé att hålla ute favoriten i starten är tanken. Får denna ett bra lopp i draget bakom dom två bästa så är han nog inte sämre själv, utan kan säkert vinna loppet. Hårt spelad varje gång och Reio har toppform på stallet. 

5 Santos De Castellet 7% ska gå första gången i bike denna gången och från ett bra spår bakom bilen borde han få ett bra lopp där framme. 

4 Pre Calculated 3% var intressant då det var aviserat bike och barfota men Melander larvar sig som vanligt i utrustningsinfon och krånglar. Oklart vad planen är med just denna men som intressant tidigare så är den mindre intressant nu. 

8 Henry Flyer Sisu 6% är Nurmos andrahäst i loppet och är nu nedstruken ett spår vilket så klart är positivt och tidig vid gardering. Han har ett facit med två vinster och två andraplatser på sina fyra starter och ska nu gå första gången barfota runt om!

10 Black And Quick 1% får första gången bike på till denna starten och det tillsammans med ett intressant kuskbyte gör honom aktuell vid bredare gardering.

11 Take It East Tour 5% tränas och körs av Goop och när det nu är aktuellt med första bike är det spännande. Tog sin första seger från tillägg sist så tål att gå lite i spåren och räknas trots spåret här. 

12 Ferox Brick 3% har fått stå över lite inför detta då han opererats för en lös benbit och ska därmed få ett lite lugnare upplägg. Kapacitet har han för vinst och blir det rejäl överpace i loppet kommer han in i loppet och kan vinna trots passiv styrning.

Ranking: A 1. B 3.2. C 5.8.10.11.4.12. D 9.6.

 

Stora systemet

Avd.1: 1.4.

Avd.2: 2 Hoboken Am

Avd.3: 1.2.5.6.7.8.9.10.

Avd.4: 6 Ecurie D.

Avd.5: 3.5.8.11.12.

Avd.6: 1.3.4.6.10.

Avd.7: 1.3.7.8.

Avd.8: 1.2.3.5.

6400 rader som kostar 1600 kronor.

 

Lilla systemet

Avd.1: 1.4.

Avd.2: 2 Hoboken Am

Avd.3: 1.5.6.7.10.

Avd.4: 6 Ecurie D.

Avd.5: 1.3.8.11.12.

Avd.6: 1.3.4.6.10.

Avd.7: 8 Don’t Be Shy

Avd.8: 1 Hunt Am

200 rader som kostar 50 kronor.

Manfred Kåvestams blogg

Manfred Kåvestam

Är en mycket travintresserade trebarnspappa, som gärna åker runt och ser livetrav, men framförallt missar jag aldrig en V75-omgång på lördagarna. Har tidigare spelat mer poker men på senare år har jag lagt mer tid på travet. Har några gäng jag spelat trav ihop med under flera års tid, och vi har fått in en och annan vinst. Senast i vintras hittade vi en V75-vinst på 2,44 miljoner som gav ca 350 000:- per andel! Fokus på streckspelen, V75 och V86 är helt klart mest intressant, med sina stora spelpooler. Men även GS75 med sin enkronas-radpris är roligt, då man tävlar med lite mindre radantal, och det blir dyrt för storspelarna att "köpa" loppen, med helgarderingar. Hoppas kunna leverera bra speltips och andelsspel till er som vill hänga på här!

Missa inte veckans bästa bonusar!

 • Störst
  100 kr extra
  Betsson
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Bäst odds
  100 kr extra
  NordicBet
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.
 • Snabbast
  100 kr extra
  Betsafe
  18+ år, regler och villkor gäller, stödlinjen.se – Erbjudandet gäller endast för nya spelare. Anmälan krävs. 1x omsättningskrav lägsta odds 1,50.