Speltips: GS75 Solvalla 23/2

GS75-Omgången.

Solvalla är värd för GS75 vilket inte varit speciellt vanligt, det har allt som oftast gått på nordligare banor med mycket kallblods-inslag och både norska och finska gäster. Något högre klass på hästarna kanske men fortsatt väldigt blandade lopp på Gs75, nu med ett bland annat ett monté-lopp i låg klass.

Banan har 196 meter långt upplopp och den är inte så vädertålig och banans personal har ofta svåra förhållanden att jobba med, framför allt vid denna årstiden. I onsdags flöt det på bra och banan var klart okej, men kolla alltid loppen före det stora streckspelet innan man lämnar in. Står man och väljer mellan hästar som kommer att gå på innerspåret och man märker att det är sämre för dagen så kan det vara läge att ranka upp dom som kan hamna andra-tredje utvändigt, som kan spurta bra till slut. Spelstopp på GS75 är som vanligt 15:00.

Bästa Spiken!

I femte avdelningen är det låg klass där dom får ha tjänat 100 tkr som mest och loppet går över kort distans. 6 Plan B. 25% spetsade i comebacken sist från spår två bakom bilen på Åby men vek ner sig till slut. Nu har han fått ytterligare ett uppehåll och ska testas med bike för första gången och jag hoppas det får önskad effekt och går på det. Tar han sig förbi värsta motbudet i inledningen och kommer till spets så ska vinstchansen vara mycket hög. Vidöppet bakom och loppet är dyrt om man ska gardera upp det och denna är omgångens lägst streckade favorit, så klart bra spelvärde.

Gå Kort!

I sjätte avdelningen startar omgångens största favorit i 1 Arnie Express 80% som blir oerhört stor favorit och det finns värde att gardera med ett intressant motbud där. Arnie vann för Goop sist då det var första bike och han höll då upp innerspåret i en snabb öppning. Fortsatt bra kusk och vinstchansen ska så klart vara väldigt hög. Kanske kan 6 One Two Beat 6% starta ännu snabbare än favoriten nu när han är nedstruken till spår fem och tar han sig förbi så kan det bli problem för Arnie. Oavsett så kan det ju kosta lite körning i inledningen och då kommer 2 Okashi Cheri 4% in i matchen till slut. Här är det första bike denna gången och det är så klart helintressant, det får bli min garderingshäst här.

Avdelning 1.

I första loppet är det lite högre klass för fem och sex-åriga ston och tyvärr lockade det inte så många hästar men det ser jämnt och ovisst ut på förhand.

1 Digital Track 15% har härdats mot hingstar och valacker och har varit fin sedan hon gått i biken några starter i rad, men sist tröttnade hon då det blev tidigt avancemang till utvändigt ledaren och det blev kanske för tufft upplägg för henne. Här står hon dessutom hårt inne på pengarna så bara en av flera.

7 Melizza 12% och 3 Lullaby S.I.R. 12% står båda bättre inne på pengarna den förstnämnda har startat på i diamantsto-loppen ända sedan sommaren och har en vinst i en av finalerna. Hon har haft tuffa lägen på tilläggen i senaste starterna och det behöver inte vara speciellt dålig form trots den tveksamma raden. Lullaby har tre lopp i kroppen efter uppehåll och här är det nog bra form redan. Båda gynnas så klart av ett litet fält och båda har en bra spurt att tillgå.

2 Bear Victory 45% är lite väl stor favorit nu men räknas så klart också tidigt på visad form. 4 Qiao Q.L. 12% är spetsbudet från ett bra fjärdespår bakom bilen och på det ska den också med på kupongen.

Ranking: A 2.7. B 4.1. C 3. D 5.6.

Avdelning 2.

Lägre klass på det här stoloppet och dom bästa hästarna har fått lite luriga lägen, men någon av dom borde ju kunna komma iväg och jag spelar med dom mest betrodda här och hoppas att det räcker.

4 Body Contact 26% är favorit men har inte vunnit lopp och har ett svårt startspår i volten. Räknas men inget att gå på, en bland flera bara. 5 Choctaw Split 15% har en del galopper i raden och då måste ju spår 5 vara bland det sämsta tänkbara i voltstart, bra kapacitet men svårt läge.

3 Ancora 22% har varit bra I senaste starterna men då har det varit amerikansk bike och det blir det nog inte i voltstarten nu(?) och då kanske den inte är lika bra som vid senaste två starterna. Har dock ett spår som är enklare att ta sig iväg från än dom två värsta konkurrenterna och ska räknas tack vare det tillsammans med Claes Sjöströms oerhört fina stallform.

6 Geisha Sisu 5% är tänkbart spetsbud från sitt springspår och ska räknas då det vinns mycket voltstartslopp från just spår 6.

Ranking: A 3. B 6.5. C 4.11.10.9. D 8.2.1.12.7.

Avdelning 3.

Montélopp I ganska låg klass och favoriten har vunnit några liknande lopp på slutet men det blir så klart tuffare mot för varje start och lite väl hög procent på favoriten nu.

4 Ville Turf 50% är hårt streckad här och även om vinstchansen så klart är ganska hög så är det för mycket spel på denna. Några bra konkurrenter med sämre utgångslägen där åtminstone någon av dom borde komma igenom hyggligt och då spelvärdet är högt på flera här så är gardering ett vettigt alternativ.

12 Victory Graphic 19% har två raka vinster i liknande lopp och ska så klart räknas med chans igen. Har vunnit från bakspår och lopp i kön så läget kanske inte spelar så stor roll.

9 Upside Down Cake 11% gör comeback nu efter långt uppehåll och får duktiga Sofia Adolfsson som haft formsvacka efter skadeproblem men hon har nu vunnit ett par lopp på kort tid. Ekipaget är intressant direkt då hästen gick bra i sina fyra starter i ny regi under förra året.

Possitiva tongångar kring 11 Lamona Håleryd 5% som gör debut i monté och kan vara en tänkbar överraskning från stall i oerhört bra form.

Ranking: A 4. B 12.9. C 11.3.1.10. D 6.5.8.2.7.

Avdelning 4.

Tilläggslopp där bara en startar på grunddistansen och det ska bli svårt för den att hålla undan där framme.

4 Mellby Highball 29% blir lite för stor favorit och han kanske inte ens ska vara favorit här och får rankas ner ett par snäpp på uteblivet spelvärde, då det rör sig om årsdebut nu efter vintervila och formen inta ska vara på topp. Båth avslutade förra året riktigt bra men har startat detta året lite sämre, det beror väl mest på att dom bästa i stallet har vinteruppehåll och nu när han börjar ta ut bättre hästar lär vinsterna börja rulla in.

13 Bottnas Gouverneur 27% har mycket krångligt utgångsläge men är i absolut toppform och ska räknas, då Sjöströms hästar vinner oerhört mycket lopp för dagen. Vinsterna och bästa loppen har hästen gjort med bike på och den kanske åker av nu då det är voltstart men i formen han är i kan han vinna loppet ändå.

Jag spelar även med springspårens båda ekipage då dom ska kunna hamna bra på det. Kuskplus på 8 Crazeman 24% som gått bra lopp i ledningen och här kan kanske Kontio köra hela vägen till spets då blir det hästen att slå. 7 Free Fall Web 5% har också springspår och med två lopp i kroppen efter vintervila så verkar formen vara på absolut topp. Han borde hamna bra till från detta spåret med duktig kusk, kommer dom till ledningen så ska vinstchansen vara bra, både från spets och rygg ledaren om han släpper till Kontios styrning, om den kommer tidigt.

Ranking: A 8.13. B 7.4. C 2.9.3. D 6.5.11.1.12.

Avdelning 5.

Se“Bästa Spiken!”

5 Enjoy´s Jagger 18% är kanske värsta motbudet i spetskörningen och då även till seger så klart, tror dock att min spik är en bättre häst och hoppas att denna ska släppa om den kommer till spets. 2 B.G.Pastor Jonte 18% blir det en del skrik på och den drar en hel del streck men har inte vunnit lopp ännu och dom två värsta konkurrenterna lär vara före i starten, hade varit mer intressant vid lägre procent. 9 Valnes Isidor 16% får kuskplus och har flera vinster i raden men bakspår är besvärligt över kort distans och det kan bli för långt fram. 3 Marengo 9% blandar sig också i spetskörningen och bör hamna bra till i loppet och räknas med chans.

Ranking: A 6. B 5.9. C 3.2. D 4.10.11.8.1.7.12.

Avdelning 6.

Se”Gå Kort!”

Jag låser på två men det kan kanske vara värt att lägga till 6 One Two Beat då han har spetschans och står bäst inne på pengarna. Övriga borde få väldigt svårt att blanda sig i segerstriden.

Ranking: A 1. B 2. C 6. D 12.9.5.8.11.7.10.2.

Avdelning 7.

9 Payet D.E. 48% gör det bra mest varje gång men krånglar ofta innan starterna och vid vinsten på Axevallas V75 31/12 var det allt annat än bra intryck på den i omstarter, men tog sig sedan samman och gick bra i den giltiga starten, hade sedan lite tur med luckor och vinsten blev enkel till slut. Snabba pengar och står ändå hårt inne i loppet nu. Visst har den kapacitet och kunnande för att vinna igen men favoritskapet är för stort denna gången och garderingen är given.

11 Je T’Aime Explosiv 14% står betydligt bättre inne i loppet och har ett lopp i kroppen efter lång frånvaro och nu blir det rycktussar vilket dom inte hade sist. Han ska ha gått framåt med loppet och spurten kommer att bita mycket bra denna gången.

3 Västerbo Highscore 9% kommer från ett stall i absolut toppform, Röcklinger vinner ofta mycket lopp, speciellt på vintern, men året har börjat ännu bättre än vanligt med sju vinster på 22 starter. Även Ulf Eriksson kör i form med bra statistik och ekipaget ska räknas med högre segerchans än procenten antyder då dom har ett bättre läge än dom två värsta konkurrenterna.

1 Young Da Vinci 21% har ett besvärligt innerspår som han kommer att bli över ifrån, dock står han bra inne i loppet och har fortsatt kuskplus. Han är dock bara eventuell fjärdehäst på kupongen för mig då spelvärdet är lågt då det är hög risk att han blir fast invändigt. I nuläget lutar det åt att han får agera förstareserv på spelförslaget.

Ranking: A 11. B 3.9. C 1.4. D 2.7.5.10.8.

Stora systemet

Avd.1: 1.2.3.4.7.

Avd.2: 3.4.5.6.

Avd.3: 4.9.11.12.

Avd.4: 4.7.8.13.

Avd.5: 6 Plan B.

Avd.6: 1.2.

Avd.7: 3.9.11.

1920 Rader som kostar 1920 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 1.2.3.4.7.

Avd.2: 3.5.

Avd.3: 4.9.11.12.

Avd.4: 8.13.

Avd.5: 6 Plan B.

Avd.6: 1.2.

Avd.7: 11Je T’Amie Explosiv

160 Rader som kostar 160 kronor.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se