Speltips: GS75 PÅ RÄTTVIK 22/6

GS75-Omgången.

Breederscrownförsök på Rättvik, det innebär inte så mycket mer än att det kommer ut en del fina unghästar. Dom sex främsta i sådana försök är garanterade plats i semifinalerna i höst, det finns sex sådana försök under året, i fyra olika klasser, där man får ställa upp i flera av försöken. Detta gör att försök till just breederscrown inte är speciellt utslagsgivande eller viktiga att placera sig så högt i, utan får ses som fina lopp helt enkelt, med fina prispengar till unghästarna. I övrigt är det ganska tunna lopp, med ett lågklassigt lopp över 3140m, ett lopp för högsta klassen som inte lockat speciellt klassiskt gäng. Ett kallblodslopp i låg klass, som får en extremt stor favorit, då övriga deltagare är rent ut sagt usla, för dagen.

I övrigt kan nämnas att det är en bit kortare upplopp än genomsnittet och man kör autoloppen med vinklad startbilsvinge, vilket gör det lite enklare för spår 7 och 8 att testa framåt. Det är också jackpot i denna omgång, så det är lite mer att spela om så klart.

Bästa spiken!

Kommer i nämnda kallblodslopp, som lockat en samling trötta deltagare. Undantaget är 8 Finseth YR som radar upp segrar och ser ingen som i fältet som ens är nära att matcha hans tider för dagen. Han står dessutom bra inne på pengar och med hjälp av vinklad vinge är spelar spår 8 något mindre roll. Given spik trots den höga procenten.

Gåkort!

Chansar i det breeders-försök där det generellt sett kan vara svårast att bedöma hästarnas prestationer; 3-åriga ston. Det ligger som avdelning två på GS75 och jag väljer att gå kort och låsa på två av dom som är mest gynnade av deras utgångslägen. 1 Ess Springrock är tillräckligt startsnabb för att kunna hålla ledningen här, kommer som obesegrad, efter tre starter och har dessutom Jepson i jollen. 5 Heather Deo har bäst utgångsläge av utmanarna, så hoppas att det räcker att gardera med henne, dags för Reio Liljedahl att starta igång stallet och styra upp siffrorna.

Avdelning 1.

Här kommer omgångens största favorit ut, 3 Conradsson Rödluva 80% och hon svek sist, då stod hon i 1,20 och nu blir det skor runt om och vanlig vagn på. Kullkamraterna har börjat komma ikapp och hon får inte vara i dålig form om hon ska vinna nu. 2 Racing Brodda 11% var också lite sämre i drottningpokalen, men verkar trivas med lite längre mellan loppen som det nu blir, räknas tidigt. 4 Digital Track har ett perfekt startspår och är startsnabb, får hon sitta ifred där framme kan det gå, rygg ledaren eller tredje inner går också att vinna från om fältet spricker upp. 1 Global Vintage 4% har fått ett lopp i kroppen efter vintervila och Nurmos stall är i bra form igen, passas.

Lyxstrecket är från omöjligt läge 12 Zeta Kronos 0,8% som också hon var med i drottningpokalen sist men la då för mycket krut i inledningen av loppet för att trycka till ledning, det gav rejält med mjölksyra till slut. Behöver jag nämna att det var en viss Jepson från omöjligt läge som vann just det storloppet före dom betrodda här, då med Activated till 0,6% så han vet hur han ska köra.

Den som har råd streckar även 5, som är startsnabb och 7 som har toppform.

Ranking: A 3. B 2. C 4.1.12.5.7. D övriga.

Avdelning 2.

Se ” Gå kort!”

Värsta motbuden på pappret fick spår 9, 6 och 8, är på det lite bortlottade.

Ranking: A 1. B 5. C 9.6.8. D övriga.

Avdelning 3.

Se ”Bästa spiken!”

För den som väljer att spika i första avdelningen istället, så behöver man nog försöka fälla denna favoriten istället, då spelvärdet blir uselt om flera så här stora favoriter vinner.

Värsta motbuden vid gardering är 1 Lykke Tveiten 11% som har kuskplus denna gång med Ulf Ohlsson upp, perfekt startspår och har trots allt lite smygform på gång? 12 Klocksve Svarten 1% har absolut form och är en av få som har några vinster i raden senaste året. Står lite hårt inne och har sämsta tänkbara läge, men kan gå. 9 Norrby Hugin 7% duger nog gott i detta klena gäng med.

Ranking: A 8. B 1. C 12.9. D övriga.

Avdelning 4.

I Breeders för 3-åriga hingstar och valacker har Reio här en obesegrad talang efter Ready Cash, från bra spår kan 5 Admiral As 28% vara en spik i jämnt lopp. Men han har spår utvändigt dom värsta konkurrenterna och jag garderar på. 1 Qvidja’s Aapo 12% är startsnabb och har perfekt läge, räknas därifrån. 3 Fire Of Noa 18% är också startsnabb och borde kunna hitta bra position tidigt, den av 1 och 3 som tar ledningen blir värst att slå. 4 Alert Kronos 26% är det firma Kihlström/Reden som står bakom och det kommer bli kul nu när stall Reden satsat allt mer på unghästar, och denna räknas så klart tidigt.

Ranking: A 5. B 1.3.4. C 12.6.10.7. D övriga.

Avdelning 5.

Här kommer färske vinnaren av Jämtlands Stora Pris ut, 4 Milligans Scool 67% som bara ska vinna detta från ett perfekt utgångsläge. Tänkte skriva hur kallt det är att gardera med bara värsta motbudet är här, som blir överspelad, men nu ströks precis den. Det gör att favoriten blir ännu större, men framförallt att den som nu är andrahandare, 5 Elian Webb 6% får en massa streck från den strukna hästen och då blir på tok för dåligt värde att gardera med. Inte mycket som talar mot och spiken blir given.

Ranking: A 4. B 8.5.2. C 6.7. D 3.1.

Avdelning 6.

Långloppet och här kan det skrälla, gardera på så mycket man har råd med är grundtipset här. 1 Elias Avant 1% ska här gå barfota runt om för första gången och från ett perfekt läge kan det vara skrällen. Favoriten 3 Frankestein AM 31% får nu vanlig vagn, till skillnad mot den fina insatsen på V75 sist och vinsten näst sist. Minsta minus gör att en favorit ska försöka fällas, speciellt i så jämnt lopp. Vågar dock inte plocka bort honom, då han visar absolut toppform, till skillnad mot många av konkurrenterna här.

4 Ribaude 18% kör Jepson åt Goop från bra läge och gynnsamt innerspår kan det bita riktigt bra här, då denna varit ute mot lite hårdare konkurrens gång efter annan. 10 Cool On Photos 5% har nyligen fått miljöombyte och är segervan, står perfekt inne på sitt tillägg och räknas tidigt. Bäst form i loppet verkar 11 Mr Deauville 19% som kommer från vinster på Solvalla och Eskilstuna på bra tider för klassen, Djuse bröderna tar för sig mer och mer och denna är tidig här.

Ranking: A 4. B 10.11.1.3. C 15.5.14.13.9.7. D 2.12.8.6.

Avdelning 7.

Lite mer rutinerade Breederscrown-försöket för 4-åriga hingstar och valacker har samlat ett fint fällt, även om inte mindre än fyra av dom kommer från stall Melander. 4 Brothers N.Arms 20% ses väl som bäst chans att kunna köra sig till ledningen här från ett bra startspår, han är härdad i bra gäng och är hästen att slå. 6 Lewis Ale 12% har 6/8 och räknas trots årsdebut, då Korvenoja vet av erfarenhet vad som krävs i dom svenska årgångsloppen tror jag inte han kommer utan att vara väl förberedd. 8 Thrust Control 14% har uselt läge här, men Jepson och vinklad vinge, litar på att han väljer rätt och kör han framåt direkt kan det mycket väl vara ett vinstgivande drag.

11 Evaluate 22% är favorit och tredje hästen från Mellanders stall som får plats på kupongen, var favorit sist och vek ner sig då, men gjorde det bra då och starterna innan, då han bland annat var fyra i kungapokalen bakom Campo Bahia och Attraversiamo.

5 Forfantone AM 14% är lite överstreckad denna gången och Walmann får visa bättring på stallformen innan hans djur är tidiga i sådana här lopp. 12 Remarkeble Feet 4% är bortlottad men har toppform och för den som garderar på mera så ska den med.

Ranking: A 4.11. B 6.8. C 12.2.5.10. D övriga.

Stora systemet

Avd.1: 1.2.3.4.12.

Avd.2: 1.5.

Avd.3: 8 Finseth YR

Avd.4: 1.3.4.5.

Avd.5: 4 Milligan’s School

Avd.6: 1.3.4.5.10.11.15

Avd.7: 4.6.8.11.

1120 Rader som kostar 1120 kronor.

Lilla systemet

Avd.1: 2.3.

Avd.2: 1.

Avd.3: 8.

Avd.4: 1.3.4.5.

Avd.5: 4.

Avd.6: 1.3.4.10.11.

Avd.7: 4.6.8.11.

160 Rader som kostar 160 kronor.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se