Speltips: GS75 ROMME 7/4

Omgången.

Riktigt sen genomgång av dagens tävlingar då det kom in flera strykningar på morgonen som gjorde att jag fick ändra om en hel del.

GS75 spelas söndagar, spelstopp 15:00, och denna veckan går det på Rommetravet. Vad som kan sägas generellt om Romme är att kanske inte alla största tränarna åker hit, om det inte är V75, då det ligger lite avsides. Idag gästar dock Daniel Reden, med ett par fina hästar, som båda startar med goda vinstchanser.

För GS75 gäller en krona per rad (jämfört med V75, som kostar 50 öre per rad), detta gör att man får med färre hästar för samma insatsstorlek, och gör det lite svårare.

Tyvärr har det kommit en del strykningar redan och var en del lopp som inte var fulla från början, så utdelningen bör inte sticka iväg för mycket.
Då det dessutom är ganska ojämn kvalitet i några av loppen, ses flera med extremt låg vinstchans i loppen idag. Ger inte upp på förhand och "trav är trav" är en klassisk klysha.
Vi får jobba på att dem betrodda gör bort sig eller har en sämre dag där vi garderar och vi kan hitta några guldkorn.

Bästa spiken!

Landar i 4 Queen Adele till 32% i avdelning 6, som är ett fyraåringslopp för endast ston. Pekka Korpi är en duktig tränare och Kontio kör, han har ju vunnit ett och annat lopp. Det aviseras barfota runt om för första gången och låter påställt. Värsta motbudet på förhand har strukits, de andra tuffa motbuden på pappret, har spår utanför mitt spikförslag och kan få jobbiga inledningar.

Gå kort!

Redan första avdelningen väljer jag att låsa på två hästar, 6 Coogan från nämnda stall, Reden startar med stor vinstchans här, är dock väl mycket streckad till 64%. Väljer därför att gardera med enda motbudet 5 Sir Henry P.Hill som vill ha fin bana, och dem lite sämre insatserna i raden beror dels på det och dels på att han helt enkelt mött många tuffa motståndare på V75 varje gång. Nu får han rycka skorna och dessutom är ettan längst upp raden, vilket gör att han tappar mycket startpoäng om det inte blir framskjuten placering idag.

Avdelning 1.

Se "Gå kort!"

Ranking: A 6. B 5. C - D övriga.

Avdelning 2.

Kallblodslopp och tyvärr blev den norska segerstaplaren struken här och hade kunnat bli en duell om 4 Orvar Mollyn kommit tidigt till spets, och här kunde mycket väl låset hamnat på dem två. Nu får 4 extremt mycket streck, "bara" 38% nu men får många från den strukna gästen, som var hårt spelad tidigt. Och gardering blir given, då det är orutinerade kallblod kan mycket hända. Expert på att ratta dem är Torbjörn Jansson som kör ett av motbuden 6 Varg Eld till 4%, jag garderar även med 8 Rasmus Karma 4% som står bäst inne i loppet på tjänade pengar. Rankar ner 1 Finnskog Odin 13% på att han får mycket extra streck från 9, av dem som låst på 4 och 9, då han blir första reserv hoss många, så sjunker spelvärdet där.

Ranking: A 4. B 8.6. C 1. D övriga.

Avdelning 3.

Rätt favorit, men i lärlingslopp med orutinerade hästar är 48% för mycket streck. 5 Ace To Play kanske bara vinner, som blivit en helt annan häst på barfota balansen i senaste två starterna, men jag garderar ändå. 8 Västerbo Call You 15% och 10 Västerbo Quriosa 7% är båda tidiga, i litet fält behöver det inte vara så farligt att gå från dem sämre positionerna, speciellt i lärlingslopp, där tempobedömning på dem där framme ibland kan lämna lite övrigt att önska. Ledaren tidigt ska var 2 Shyvana, och om favoriten gör bort sig, så körs den väl där. Svårt lopp att välja hur man ska göra, där alla alternativ känns okej, spika, ta dem fyra jag nämnt eller måla på med alla!

Ranking: A 5. B 8.10. C 2. D övriga.

Avdelning 4.

Omöjligt lopp, har inte en 'janne'. 6 Conrads Janne 30% går kanske ner något i klass, men fyra galopper på fem starter på en favorit. Kommer från formstall Båth och gick felfritt sist, men går inte att lita på. 10 La Sånna 3% verkar det vara lite snack om, ny regi, open eye huvudlag, bike och barfota direkt, slår allt sånt väl ut är det ju riktigt intressant. Spelar ett par med bra läge, 1 Amore Mio L.L. 6% och ett spetsbud i 4 Indie 4%. Öppet bakom, och jag tar alla!

Ranking: A 10.6 B 1.4. C 11.5. D övriga.

Avdelning 5.

6 Dontloosememate 75% går ner rejält i klass, och värsta motbudet är struken. Kunde väl hamnat som "Bästa spiken", men 75% på en som bara startat tre gånger är inget bra spelvärde. Dessutom i unghästlopp, där dem inte gjort många starter, kan vissa vara rejält förbättrade från en start till en annan, vet dock inte vem av dem andra det skulle kunna vara, har ingen bra ranking här, då det är för lite att gå på.

Ranking: A 6. B -. C 1.2. D övriga.

Avdelning 6.

Se "Bästa spiken!" Bakom är det vidöppet och det kostar många streck för att känna sig säker om man inte går på mitt spikförslag. Barfota runtom för första gången även på 6 Hundredprocent Up med rutinerade Ulf Ohlsson upp för första gången är första motbud och reserv.

Ranking: A 4. B 6. C 8.5.1. D övriga.

Avdelning 7.

Funderade på att spika 6 Fast Moving Cash som de kanske testar barfota runt om för första gången i dag, den är alltid med där framme och dem tror en del på den från stall Reden. 3 Sister Morphine ska också testas barfota runt om för första gånegn och nu i kombination med bike, givet spestbud och hon kanske körs där då eller släpper till någon av dem betrodda från båda positionerna är hon tidig till 6%. Garderar på lite här trots allt.

Ranking: A 6. B 3.2. C 4.9. D övriga.

Stora systemet

Avd.1: 5.6.

Avd.2: 1.4.6.8.

Avd.3: 2.5.8.10.

Avd.4: 1.2.3.4.5.6.7.8.10.11. (alla)

Avd.5: 6. (Dontloosememate)

Avd.6: 4. (Queen Adele)

Avd.7: 2.3.4.6.9.

1600 Rader som kostar 1600:-

Lilla systemet

Avd.1: 5.6.

Avd.2: 1.4.6.8.

Avd.3: 2.5.8.10

Avd.4: 1.4.5.6.10.11.

Avd.5: 6. (Dontloosememate)

Avd.6: 4. (Queen Adele)

Avd.7: 6. (Fast Moving Cash)

192 Rader som kostar 192:-






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se