Speltips: Ny kross av Moses?

Beautiful Bacardi var tillbaka i gott slag igår och då var “omöjlig” i det lätta gäng hon startade i. 6,50 var riktigt fint med facit i hand! Lika bra gick det inte för Camaro Brick som inte var som bäst för dagen och var tidigt slagen i ledningen. Solvalla igen ikväll där jag har två nya spel.

6 Roofparty är en riktig spetshäst och ikväll ser det upplagt ut för att han ska komma till ledningen åter igen. Han möter en riktigt bra häst i 3 Short In Cash, men denne är osäker värre och i sin första start för ny tränare är han knappast något att lita på. Jag tycker Short In Cash blir väl hårt betrodd och skulle det strula det minsta är Roofparty högaktuell från tät. Till sex gånger finns det gott om värde!

3 Moses har jag rekat förut. Han är en riktigt läcker treåring i Daniel Redéns regi. Från stallet har de tidigare varit inne på att hästen kan lägga iväg bättre än vad han visat och de kvalitéerna är det läge att plocka fram ikväll. Jag tror Örjan sänder iväg honom till ledningen och isåfall är loppet över. Han kan dock även vinna från andra positioner och precis som när jag rekade honom senast blir jag inte förvånad om han knäpper dem från dödens. Att det är äldre hästar emot är aldrig positivt för en treåring, men samtidigt är konkurrensen relativt sval. Till 2,65 är det givet spel!

Lycka till!

Catamarcas blogg

Catamarca

Catamarca bjuder våra läsare på regelbundna och initerade travtips exklusivt här på Trav.se.

Sveriges bästa

Kända profiler