Speltips: Två sena spel till Valla!

Wim Paal gjorde inga misstag och satte dit Vis Dell’Olmo utan större bekymmer i söndags. Två sena spel till Solvalla tar jag ikväll.

6 Camaro Brick startar med en tillsynes perfekt uppgift i sista avdelningen. Han har inte fått det att stämma på slutet och kommer med två raka galopper. Sist var det dock kuskens fel mer än något annat då han blev väl ivrig när luckan kom på upploppet. Med Jorma i jollen ikväll och ett utgångsläge som inte kunde blivit bättre har fyraåringen toppchans att leda loppet runt om. Jag är inte direkt rädd för någon av motståndarna även om 10 Stonecapes Pecca och 14 J.S. Apollo båda är dugliga hästar. 2.15 är taget!

5 Beautiful Bacardi spelas till över sex gånger pengarna i ett lopp där hon är huvudet högre än sina konkurrenter. Anledningen är att hon inte visat någon vidare form på slutet med två raka nollor i raden. Senast mötte hon dock ett riktigt tufft gäng och innan det blev hon tokhet i ledningen. Det kan vara så att hon är på väg nedåt formässigt men till sex gånger är hon given att prova då hon med rätt så stor sannolikhet är ledaren i loppet - särskilt sedan offensive Daniel Olsson blivit ny kusk (Stefan Melander struken). Hela vägen Daniel!

Lycka till!

Catamarcas blogg

Catamarca

Catamarca bjuder våra läsare på regelbundna och initerade travtips exklusivt här på Trav.se.

Sveriges bästa

Kända profiler