Travstatistiks blogg

Speltips: Skrälljakt i Boden

Midnattstrav i Boden. Det är fint. Sommar.

Boden är en favoritbana sedan många år tillbaka. Speciellt  under ett vanligt kvällstrav i slutet av sommaren 1993. Ett speciellt lopp med skrälljakt och oddsrekord. Fint fint.

I kväll blir det inte lika högt odds, men väl helt ok om det blir som vi tänkt oss i Silverdivisionen, V75-5, lopp 11. Ett jämnspelat lopp där nr 10 Bucks To Burn med Örjan är favoriter. Redén tränar, två raka och Örjan. Låter väl bra på en favorit, men det är trots allt bakspår och det är inte valacken van med. Vi går på skrälljakt!

Vi siktar in oss på nr 6 Hawk Cliff med Adielsson i sulkyn och Nurmos som tränare. Bra namn. Hawk har hög segerprocent, toppkusk och bra snittid. Dessutom mött tufft motstånd och inte alltför höga siffror vad gäller eventuellt vinnarodds. Visade spurtförmåga i en start i slutet av mars. Startgaloppen senast tror stallet berodde på att valacken var lite för peppad och nu tror man på en bra insats.

Drygt 12x på vinnarspelet och 3x på plats hos Unibet tar vi.

Travstatistiks blogg

Travstatistik

Travspelare sedan början av 80-talet. Fokuserar enbart på skrällar och baserar alla spel på den egenutvecklade statistikmotorn och databasen med lopp från 1999.

Sveriges bästa

Kända profiler