Travstatistiks blogg

Speltips: Skrälljakt i V86-6

Vi har sagt det förr och vi säger det igen. Vinterhalvåret ska man ligga lite lågt vad gäller spel baserat på statistik. Oavsett vad andra säger.

Men när man får kring 30x på en häst som har bra parametrar så kan man inte bara blunda för det!

Så är fallet i V86-6, lopp 9, på Solvalla i kväll. Favorit är nr 5 Shorthanded Jag med Goop. Vann senast mot lite enklare motstånd efter kortare uppehåll. En motiverad favorit, men vi har som sagt en liten rysare i bakfickan, nämligen nr 13 Alan Wadd med Tomas Pettersson i sulkyn. Alan har hög segerprocent (en av tre), inte alltför höga siffror vad gäller eventuellt vinnarodds, bevisad spurtförmåga, form, mött tufft på slutet och bäst snittid. Stallet tror såklart på favoriten från detta läget, men varnar samtidigt för att Alan kan vara en platsrysare åtminstone.

Till 30x insatsen på vinnarspelet och 5,75 på plats går vi in med en unit. På V86 är valacken streckad på låga 2% och ska såklart med på kupongen!

Travstatistiks blogg

Travstatistik

Travspelare sedan början av 80-talet. Fokuserar enbart på skrällar och baserar alla spel på den egenutvecklade statistikmotorn och databasen med lopp från 1999.

Sveriges bästa

Kända profiler