Travstatistiks blogg

Speltips: Spel i V86-8

Man vet att man inte har någon flyt när det ena spelet i lördags blir fyra (när man lirat V/P) och det andra blir trea (när man trodde att man fått in även platsspelet i spelboken..).

Jaja, nya tag i kväll med ännu ett skrälldrag! Denna gången i V86-8, lopp 10 på Solvalla. Ett väldigt jämnspelat lopp där favoriten just nu är nr 7 Einstein Sisu med Örjan i sulkyn. Två raka segrar och ett lite halvlurigt spår gör att vi kikar längre ner i strecklistan och hittar nr 11 Sete med duktige Oskar J Andersson. Sete har inte alltför höga siffror vad gäller eventuellt vinnarodds, bevisad spurtförmåga, form och bra snittid. Vann senast efter bra avslutning ett småtufft lopp. Stallet är mycket nöjda med formen. Läget emot, men spår 12 behöver inte vara dåligt. Lite fart på loppet, som körs över 1640 meter med autostart, så kan det bli bra för Sete. Står i drygt 3% på V86 och på vinnarspelet får man strax över 20x pengarna, 5x på plats. Bra spelvärde och en kul avslutning på en onsdagskväll!

Travstatistiks blogg

Travstatistik

Travspelare sedan början av 80-talet. Fokuserar enbart på skrällar och baserar alla spel på den egenutvecklade statistikmotorn och databasen med lopp från 1999.

Sveriges bästa

Kända profiler