Travstatistiks blogg

Speltips: Två spel på Bergsåker

Ingen superflyt med tipsen just nu. Senaste tipset här som ett blogginlägg, Dats So Cool, på V75 i lördags ok som fyra, men fjärdeplatser blir man inte rik på.

Nya tag i dag på Bergsåker! Vi tar två spel denna gången. Det första hittar vi i V75-5, lopp 9. Ett mycket jämnspelat klass I-försök över 2140 meter auto. Jämnspelade lopp är alltid intressant för lite skrälljakt och i detta loppet har vi fastnat för nr 4 Scarpetta med Jimmy H Andersson i sulkyn. Scarpetta är en av tre med hög segerprocent, an av fyra med form, inte alltför höga siffror vad gäller eventuellt vinnarodds, bra tid senast och bevisade spurtförmåga 22/11 som fyra. Har väl inte mött supertufft motstånd, men stallet tycker han bör streckas och ska dessutom gå med rycktussar för första gången. Till 19x insatsen blir det spel!

Sedan hoppar vi till V75-7, lopp 11 och DD-2. Även detta är tokjämnt spelat. En helt ok favorit i nr 9 Disco Volante, men bakspår är bakspår. Vi gillar dock bakspår på vårt skrällbud, nr 11 Erik Sting med Mika Forss. Erik har hög segerprocent, inte alltför höga siffror vad gäller eventuellt vinnarodds, bäst rekord, bäst snittid och avslutade bra senast. Stall Nurmos är i bra form och till ca 10x pengarna får det bli ett litet spel här med!

Travstatistiks blogg

Travstatistik

Travspelare sedan början av 80-talet. Fokuserar enbart på skrällar och baserar alla spel på den egenutvecklade statistikmotorn och databasen med lopp från 1999.

Sveriges bästa

Kända profiler