Travstatistiks blogg

Speltips: Fint odds på kul spel

V86 i kväll och vi tror oss hittat ett litet spelvärde i V86-6, lopp 9 på Solvalla. Lopp 9 är ett fyraåringslopp med hästar som tjänat max 150000, dvs relativt lågklassigt. Favorit är nr 9, Deep Sea med Per Lennartsson i sulkyn. Deep Sea är en Visbyhäst som så smått imponerat i de senaste två starterna med två raka vinster, men två raka vinster är ju kul att fälla så vi går på skrälljakt!

Vi kikar allra längst ner i startlistan där vi hittar nr 12 Regent d’Inverne med Kontio. Finns även långt ner i strecklistan som streckad på enbart 4% på V86. Vi har hittat ett vinnarodds på 13,50 hos Racebets och ett platsodds på 3,65 hos Unibet. Det tycker vi är spelvärde då Regenten har inte alltför höga siffror vad gäller eventuellt vinnarodds, toppkusk, bevisad spurtförmåga då han avslutade bra i mitten av oktober, mött tufft motstånd och har bäst snittid. Dock har han inte hög segerprocent, vilket innebär att insatserna bör hållas ner en smula. Även  kanske lite tveksam senast, men som sagt, spelvärde är det!

Travstatistiks blogg

Travstatistik

Travspelare sedan början av 80-talet. Fokuserar enbart på skrällar och baserar alla spel på den egenutvecklade statistikmotorn och databasen med lopp från 1999.

Sveriges bästa

Kända profiler