Travstatistiks blogg

Speltips: En politisk vinst i V75-2?

Ingen vidare flyt med speltipsen för tillfället, men det hoppas vi en gammal florentinsk författare, filosof och politiker ändrar på. Eller iallafall den hästen som nog är döpt efter honom. M.T.Machiavelli.

V75-2, lopp 6, på Solvalla är finalen i klass II. Favorit är nr 9 Caligula (för övrigt ett smeknamn på den tredje romerske kejsaren, mycket politik i detta loppet) som har ett helt staket i raden med en massa segrar. Dessa har dock tagits från ledningen och från spår nio i en final blir det till att lita på turen. Vi hoppas på favoritfall och spelar istället hästen utvändigt om favoriten, nr 10 M.T.Machiavelli. Westholm tränar och Per Lennartsson sitter i sulkyn. M.T har hög segerprocent, inte alltför höga siffror vad gäller eventuellt vinnarodds (om än knappt), en fin tid senast och bevisade spurtförmågan när just Lennartsson körde från bakspår i Skellefteå för en dryg månad senast då den fyraårige valacken blev tvåa efter Major Vici. Stallet tror på lite skrällchans och till 47x pengarna på vinnarspelet och 7,5x på plats tycker vi det är fint spelvärde. En unit på vinnarspelet och två på plats!

Travstatistiks blogg

Travstatistik

Travspelare sedan början av 80-talet. Fokuserar enbart på skrällar och baserar alla spel på den egenutvecklade statistikmotorn och databasen med lopp från 1999.

Sveriges bästa

Kända profiler