Travstatistiks blogg

Speltips: Spel i Bronsdivisionen - V75-6

Miljoners miljoner ska fördelas i dag och vinner vårt drag i V75-6, så ökar definitivt chanserna att någon blir ensam. Och satsar du en ordentlig slant, om du nu inte är limiterad hos bolagen, så kan du såklart även bli nästintill miljonär enbart på ett lopp, men det är inget vi rekommenderar. Håll nere insatserna. Alltid.

I dag velade vi fram och tillbaka, och det är en liten signal att verkligen hålla nere insatserna, men vi valde ändå till slut att lägga ett spel på nr 2 Athos Race i Bronsdivisionen, V75-6, lopp 8 på Eskilstuna. Favorit, mycket knapp sådan, är nr 3 Esprit Sisu med Adielsson. Esprit har två raka segrar, och då ringer direkt vår varningsklocka och fälla-favorit-reflexen slår in.

Athos har tränare Åke Lindblom i sulkyn och han är som vanligt alltid härligt optimistisk angående chanserna, men det får man ta med en nypa salt. Athos har däremot hög segerprocent (men det har alla hästar i loppet), bevisad form, inte alltför höga siffror vad gäller eventuellt vinnarodds, gjorde ett bra lopp senast och har bevisat spurtförmåga i åtminstone två av de senaste fem loppen. Har mött hyfsat tufft motstånd, men inget extremt. Spåret är alldeles utmärkt och de två senaste vinsterna är tagna från just spår två. Hästens osäkerhet är egentligen den främsta anledningen till att vi velat, men till 18x pengarna på vinnarspelet hos Bet365 går vi in med en unit. Strax under 4x på plats finns hos flera bolag och hästen har ju varit på plats i 19 starter av totalt 28, så platsprocenten är fin. Har ju dessutom bra chans på spets och kan ev släppa och sedan lifta med på innerspår. Trevligt drag och även intressant på en Tvilling!

Travstatistiks blogg

Travstatistik

Travspelare sedan början av 80-talet. Fokuserar enbart på skrällar och baserar alla spel på den egenutvecklade statistikmotorn och databasen med lopp från 1999.

Sveriges bästa

Kända profiler