Travstatistiks blogg

Speltips: Skrälljakt i V86-6!

Gandhi Boko gjorde ett fint lopp på V75 i lördags och gav tillbaka en bra slant på platsspelet. Helgen innan hade vi ju Daze som gav 12,50 på plats. Känns rätt att spela lite tyngre på plats på våra skrällar!

I kväll är det Gotland och Visby som managerar V86. Välfyllda lopp leder till bra spelvärde på V86. Vi riktar lite speciella blickar åt V86-6 som har en hyfsat klar favorit i nr 7 Young Billion som vann på en bra tid sedan, men det är en treåring som inte är helt säker på benen ännu och vi väljer att gå emot.

Vårt skrälldrag är inte heller direkt supersäker på benen, men till 25x pengarna vill vi ändå lägga en slant. Nr 8 Hessel B.Rapida är en fyraårig valack som körs av Thomas Jonsson. Ej alltför höga siffror vad gäller eventuellt vinnarodds (bara 4st har det i loppet), hög segerprocent (bara 3st), form (bara Hessel och favoriten). Av de senaste fem starterna har han vunnit tre lopp. Han har totalt gjort 14 starter och kommit bland de tre i hälften.

Dessutom bevisad spurtförmåga i förrförra starten då han vann trots markförlust i starten. Att det är autostart nu kan var en fördel vad gäller galopprisken. Stall och kusk är optimistiska och som sagt, till 25x på vinnarspelet slänger vi en unit. Tre units på plats. På V86 står han just nu i 3%. Bra spelvärde.

Travstatistiks blogg

Travstatistik

Travspelare sedan början av 80-talet. Fokuserar enbart på skrällar och baserar alla spel på den egenutvecklade statistikmotorn och databasen med lopp från 1999.

Sveriges bästa

Kända profiler