Travstatistiks blogg

Speltips: Nya tag på V75-3!

Högst irriterande gårdag då vi valde mellan två hästar i V65-6, men såklart valde att lyfta fram fel häst i bloggen här på trav.se. Statistiken talade lite mer för Digital Diamond, men i vassen lurade Evazan Am och sen gick det som det gick. Evazan hade också helt ok siffror. Vi var iallafall helt rätt inne på att favoriten skulle få det svårt.

Vi tar lärdom av det och i dag säger vi redan nu att vi valt mellan två hästar. Dock i olika lopp. Den vi valde bort startar i V75-4, nr 11 Hankypanky Frances. Hög segerprocent, ej alltför höga siffror vad gäller eventuellt vinnarodds och bevisad spurtförmåga. Betalar kring 15x. Vi är lite rädda för att Eva I.H. kan vinna och väljer att lyfta fram en häst i V75-3 istället.

V75-3, tillika kallblodsloppet, är jämnspelat. Favorit just nu är nr 7 B.W.Sture som kommer med två raka segrar, spetsläge, mött tufft motstånd, bra snittid... Kanske bara vinner...? Kan ju bli så, men segerrader är till för att brytas och statistiskt pågår de inte länge.

Vi hoppas på favoritfall och har hittat en kul i nr 11 Ådne Odin. Ådne har hög segerprocent, form, ej alltför höga siffror vad gäller eventuellt vinnarodds och bra snittid. Dessutom bevisad spurtförmåga under de senaste fem starterna i flera starter. Senast vann han på Bjerke. Vann derbykval förra året och är bara fem år så han har framtiden för sig. Stallet är optimistiska och vi tycker att 11x som Bet365 betalar är klart spelvänligt. Hästen har tyvärr sjunkit lite sedan i går, men fortfarande finns det spelvärde. Tar två units på vinnarspelet och tre på plats!

Travstatistiks blogg

Travstatistik

Travspelare sedan början av 80-talet. Fokuserar enbart på skrällar och baserar alla spel på den egenutvecklade statistikmotorn och databasen med lopp från 1999.

Sveriges bästa

Kända profiler