Travstatistiks blogg

Speltips: Platsskräll i V86-1?

Bra återbetalning på platsspelet på Super War Horse i Kungapokalen i lördags! Inte ofta man får 14ggr på plats, och ännu mer sällan ett sådant spel sitter! Super avslutade fint till andraplatsen bakom Perfect Spirit.

Platsdrag även i kväll, men inte till 14ggr, men väl till drygt 5ggr.

I V86-1, som är ett lågklassigt stolopp över 2140 meter med autostart, har vi hittat ett roligt platsspel i form av nr 9 Alliss Wadd med Tomas Pettersson i sulkyn. Ett jämnspelat lopp på V86 där favoriten, 14 Tzarina, är streckad på drygt 20%. Alliss Wadd är streckad på drygt 4%.

Alliss har ingen hög segerprocent, ännu, men kan mycket väl bygga upp en sådan. Hon har hittills vunnit två av 18 starter. I fem av dessa, varav fyra raka, har hon dock varit på plats, och det är bara att fortsätta sviten. Hon har låga siffror vad gäller eventuellt vinnarodds och bevisade spurtförmåga då hon vann i mars. Hon har dessutom bra snittid.

Läget behöver inte vara helt fel heller med hyfsat startsnabba hästar framför och det kan bli lite körning i loppet. Lite halvoptimistiska tongångar från tränaren också och till ett odds kring 5ggr tycker vi att det är värt två units!

Travstatistiks blogg

Travstatistik

Travspelare sedan början av 80-talet. Fokuserar enbart på skrällar och baserar alla spel på den egenutvecklade statistikmotorn och databasen med lopp från 1999.

Sveriges bästa

Kända profiler