Travstatistiks blogg

Speltips: Vinnarspel i V75-4

Soligt och bra väder när Jägersro står som värd för V75:an med jackpot.

I jakten på jackpot så går vi på skrälljakt i V75-4 som är ett klass II-försök över 1640 meter autostart. Jämnspelat på strecken och perfekta förutsättningar för skräll!

Favoriten Love No Limit är ett sto och de brukar ha lite svårt på V75, men i dag hoppas vi att de har det lätt! Däremot hoppas vi på ett annat sto, nämligen nr 10 Day Composite. Ett femårigt sto som tränas av Jan Hellstedt och nu får en ny kusk bakom sig, Carl Johan Jepson.

Day Composite har hög segerprocent, inte för höga siffror i eventuellt vinnarodds under de fem senaste starterna och bra snittid. Den visade upp spurtförmåga i januari på Solvalla och har mött likvärdigt motstånd i de senaste två starterna. Läget behöver inte vara helt värdelöst, då hon är bäst med ett rygglopp.

Unibet går ut med 27ggr pengarna och det är helt klart spelvärde. Vi hade hoppats på säg 15ggr. En unit får spelet, då det trots allt handlar om ett sto. Dessutom ok kusk, men ingen toppkusk. Vi går dessutom in med två units på plats då hon varit på plats i 6st starter av totalt 8.

Heja!

 

Travstatistiks blogg

Travstatistik

Travspelare sedan början av 80-talet. Fokuserar enbart på skrällar och baserar alla spel på den egenutvecklade statistikmotorn och databasen med lopp från 1999.

Sveriges bästa

Kända profiler