Speltips: Dagens Dubbel Tips till Solvalla tisdag 5/7

Det blev ett konstigt lopp i första dagens dubbel igår med väldigt många galopper som lämnade vinnaren helt ensam i sista sväng. Glädjande i alla fall att min vinnare 5 Indira Split höll undan från spets i avslutningen.
Kvällens dubbellopp på Solvalla håller toppklass då det är två Margaretalopp på tapeten med 300 000kr i förstapris. Svårlösta så klart men jag lutar mig mot Per Nordströms 1 Ivory Am i inledningen som trots tufft motstånd känns mogen att leda även detta lopp runt om.
Avslutningen känns desto öppnare med 11 Mister Invictus från svårt utgångsläge så ligger skrällen på lut. Imponerades av 5 Run N'Cola senast och tippar honom först.
Lycka till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
1 Ivory Am är startsnabb och obesegrad från spets på fem försök. Tuffare emot nu dock.
Att Per Nordströms hästar ofta är startsnabba har vi lärt oss vid det här laget och denna tjej är inget undantag. Gjort nio starter och vunnit fem, alla från spets så att man siktar på att leda runt om här är nog ingen hemlighet. Det är dock otroligt tufft att bära ett favoritskap i ett Margaretalopp även om läget bakom bilen är smaskigt. Hästen att slå dock och Nordströms hästar har överraskat förut.
Motbuden :
7 Filippa B.J. spetsade och släppte till vinnande Lara Boko senast och fullföljde bra. Form!
Mötte riktigt hårt motstånd senast i Breeders men visade att hon kan öppna bakom bilen och höll riktigt bra bakom vinnaren. Tycker hon utvecklas fint hela tiden och hon har utrustats med rycktussar som man ännu inte använt i lopp. Tror inte Kontio laddar för fullt med så många startsnabba invändigt men bör kunna komma ner i bra slagläge och känns hyperintressant här.
3 Southwind Boko är också startsnabb men får problem att komma till spets nu.
Nurmos andra bidrag i loppet som vunnit fem segrar och tre andraplatser på tio starter vilket är starka papper. Utmanar favoriten om ledningen initialt men får nog svårt att komma förbi.
Lite synd nästan för otroligt fin individ som hade haft bra chans annars. Får nog krypa ner i rygg nu och hoppas på turen. Kan gå.
12 Mahjestica B.B. har visat hög kapacitet sen debuten och var bra i årsdebuten.
Från ett bättre spår hade hon med all säkerhet blivit favorit i ett lopp som detta. Inledde karriären med att vinna på övertygande sätt för Örjan men det som oroar lite är att det senast tog stopp med två raka galopper när motståndet hårdnade. Kan varit tillfälligheter men inget man ska nonchalera tycker jag när man startar från sämsta tänkbara läge ikväll.
Imponerade dock i årsdebuten så klaffar det bara lite så ska hon kunna segerstrida.
6 Pretty And Evil har höjt sig lite i år men andrahandsfavorit på strecken är helt ospelbart.
Mattias Djuses stall går från klarhet till klarhet och han har riktigt fina hästar i träning men den här tjejen möter mycket tuffare än vad hon är van vid och att hon ska vara streckad mer än hästarna ovanför är bara tramsigt. Kan vinna men spelvärdet är riktigt dåligt så pass.
Skrällen :
5 Västerbo Maharani möter mycket tuffare motstånd nu men har visat vinnarskalle.
Ska kanske normalt sett vara lite för tunn för att kunna vinna ett Margaretalopp men har visat fin skalle vid segrarna och nu testar man att rycka alla skor för första gången i livet.
Inget mirakelmedel men ändå intressanta ändringar till bara 2%.
Vår Vinnare :
1 Ivory Am

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
4 High Line Pellini har höjt sig på slutet med ny balans och utrustning. Men favorit?
Givetvis ska man inte nochalera att han vunnit hälften av sina starter men segrarna i år har kommit i lopp med max 40K i förstapris och att bli favorit i ett jämnspelat Margaretalopp känns tufft.
Bra spår och borde hamna vettigt till, kanske kan få ta över spets till och med men det känns som att det är lite som ska klaffa för att det ska räcka till seger.
Motbuden :
11 Mister Invictus Imponerade i fjol och årsdebuterade i stentuff konkurrens. Bästa hästen. Tillhörde absolut kulltoppen förra säsongen och avslutade med att vara andrahandare i självaste kriteriet bakom omöjlige Fransecso Zet. Galopperade bort en topplacering i finalen och klaffar det bara det minsta från bakspåret lär han vara tuff att stå emot sista biten.
5 Run N'Cola avslutade riktigt vasst på V75 näst senast från omöjligt läge. Full form!
Följde upp V75-starten med att imponera i ett Klass II-försök senast och har verkligen visat knallform på slutet. Djuses stallform har vi redan avhandlat men nu hänger man även på jänkarvagnen för första gången någonsin vilket brukar ge effekt på Mattias hästar. Inte alls borta här.
3 Kagan gjorde en ganska slät figur senast men ska nog inte underskattas.
Tycker det är lite märkligt att 3 Kagan bara är streckad på 3% från ett utmärkt läge. Eventuellt rycker man skorna runt om så håll ögonen efter balansen. Obesegrad i spets efter fyra försök men har oftast fått köra sig dit vilket inte funkar denna gång. Känns ändå tillräckligt hård för att överraska här.
7 Parveny höll spets senast och gick undan till seger på ett bra sätt mot tuffa hästar. Gav inte Redéns Chestnut en chans senast från ledningen och avslutade bra för tre starter sen just i ett Margaretalopp som femma. Spår lite väl långt ut nu men går bra bakifrån med.
2 Weather Chart är inte alls tokig och dessutom startsnabb. Bara 1%.
Brukar gå bra efter lite vila och när man får så här låga procent på en häst från Markus B Svedberg så höjer man lite på ögonbrynen. Möter kanske lite tuffare än vad han är van vid men läget är bra och hästen är inte tokig.
1 Swish The Cash kommer vara påpassad från fint läge men har en del att bevisa.
Kommer med fina vitsord men har strulat lite på slutet och känslan är att innerspåret inte riktigt är optimalt men samtidigt får han ju ett bra lopp om han står på benen.
Bara vid väldigt bred gardering för mig.
Skrällen :
8 Stepping Dreamboy har vunnit alla sina sex segrar från spets. Svårt att nå dit nu men 0%?
Kanske är en utpräglad spetshäst men tycker det är en rätt fin sort som visade strålande form vid vinsten senast och till 0% tycker jag man kan strecka om man vill ha en superknall med på kupongen.
Vår Vinnare :
5 Run N'Cola

Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 1 Ivory Am
DD 2 : 3-5-7-11






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se