Speltips: Dagens Dubbel Tips till Mantorp måndag 25/4

Ny vecka som inleds på Mantorpstravet där vi får se en riktigt härlig duell mellan en av fjolårets kulltoppar 6 Mister Hercules samt 1 Best Ofdream Trio och jag tar ställning när både hästarna är jämnspelade.
Väldigt svårt lopp avslutar där Örjans 14 Vae Victis Club bara ska vara bäst men är så hopplöst svårbedömd på form så jag chanstippar en annan med intressant läge för den hästen.
Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
1 Best Ofdream Trio gjorde kanske sitt livs lopp senast bakom San Moteur. Bra spik!
För tre starter sen mötte Best Ofdream Trio Amalencius B.B på V75 och skulle då gå barfota runt om för första gången. I de kretsar jag håller mig i viskades det om att om detta faller väl ut så borde han ha vettig chans att knäppa storfavoriten trots tolftespår.
Själv skrockande man mest men körande Kim avancerade upp i dödens och pressade hela vägen in i mål och Amalencius fick verkligen sträcka på sig för att hålla undan.
I finalen sen fick man återigen spår tolv för tredje (!) gången i rad men då vann man enkelt efter mestadels utvändig resa återigen och denna gång hade Amalencius inte en suck att utmana.
Därför var det intressant när han senast hade lottats till ett femtespår mot Önas Prince och San Moteur. Hade en halv längd på Önas in i första sväng men Kim tog upp och fick andra ytter i rygg på San Moteur. Det som var imponerande var att han inte bara slog Önas Prince utan även att han höll undan för så pass bra hästar som Brambling och Bepi Bi.
Tycker han är ett osynat kort och jag blir inte förvånad om vi får se honom i Elitloppet efter morgondagens prestation.
Innerspår på just Mantorp kan vara lite lurigt men så snabb ut som han var senast så tror jag ingen tar en längd på honom här och sen får de andra bara se ryggen på Kim Eriksson resten av loppet.
Att han inte är större favorit ser jag bara som positivt. Spik på allt!!
Motbuden :
6 Mister Hercules tillhör kulltoppen och vann i årsdebuten enkelt. Klar andrahäst i loppet.
Ja, jag kanske har fått solsting i slutet av april för 6 Mister Hercules är verkligen ingen lätt motståndare och kommer säkerligen att bli favorit till slut på gamla meriter när loppet går.
Har årsdebuten avklarad och vann då enkelt med krafter sparat så ska gå framåt med det loppet i kroppen. Örjan som kört Amalencius B.B vet dock vilken bra häst 1 Best Ofdream Trio är och jag tror inte han kommer göra allt för att knäcka den i spets utan tar en lugn dödens och hoppas på det bästa. Blir det en andraplats så är det fine då detta bara är ett led i matchningen för Redén.
Detta tror jag gynnar min vinnare och sett till spelprocent är det då enkelt att ta ställning trots att jag har den yttersta respekten för Redéns häst.
7 Elegant Ima skulle kunna utmana men årsdebuterar och lottats till spår långt ut. Tuff uppgift.
Har mött kulltoppen han med under fjolåret och är inte mycket sämre än de bästa eller de två första i dagens lopp. Dock så växlar man ner lite här med att hänga på vanlig vagn samt slår på skor bak vilket gör att han trots allt får hamna strax bakom de mest betrodda i rankingen.
Kanske kan utmana om Örjan mot förmodar pressar på favoriten.
Skrällen :
5 Mr Mah Can har lite tveksam form efter dålig årsdebut och struken efter det. Bättre än raden.
Robert Bergh tränad häst som gjort det bra både som 3 och 4-åring men haft lite problem med fräschören på slutet. Nu plockar man i alla fall av bakskorna till denna start vilket för mig är en indikation på att man förväntar sig en bra insats ikväll.
Kan mycket och till 2% får han skrällnicken.
Vår Vinnare :
1 Best Ofdream Trio

Dagens Dubbel 2 – 2640m Voltstart
Favoriten :
6 King Of Everything är tillbaka med besked efter skada och ska vara bättre för varje start.
Hade en riktigt lovande 3 och 4-årings säsong men vilade sen två år efter skada och efter det så har man inte velat pressa hästen för hårt i träning utan startar hellre igång honom.
Fått fyra lopp i kroppen nu och närmar sig nog toppformen men ska räknas tidigt i vilket fall i nuvarande klass. Rätt bra favorit men läget gör att lite måste stämma under vägen så garderingen är given.
Motbuden :
14 Vae Victis Club kommer från Redén och årsdebuterar. Har fart men är hopplöst osäker.
Kom från Italien till Redén som 6-åring och inledde med två raka segrar men sen har det bara strulat.
Nerspelad till 1.38 mot silverhästar efter segrarna men trea då och sen tre raka galopper som storfavorit. Klart att det primära här är bara att få runt hästen felfri och få ett lopp i kroppen men lång distans borde passa så man inte behöver stressa i kapp tilläggen.
Får sen Örjan lite draghjälp under slutvarvet och man har fått hästen att stabiliseras under vintern så ska han nog springa åttor runt det här gänget tycker jag.
1 Oskar Run har läget men vinner inte så ofta. Kan bli ändring på det ikväll.
Det kanske inte är så konstigt att han har fler andrapris än segrar då han ofta får göra grovjobbet själv i loppen och avslutar alltid bra ändå men hinner inte fram alla gånger.
Bra distans nu och med bara fyra ekipage på startvolten skulle han nog kunna försvara innerspåret och då leder han nog länge. Får mer vilsamt lopp denna start hur det än blir så till 8% är han loppet fynd och min chansetta då Örjans häst är så svårbedömd.
4 Zagor Roc skötte sig senast och fick lopp i kroppen. Gynnas kraftigt av invändig strykning.
Den här herren kom med bra rykte från Italien men har strulat lite för David Persson. Senast var det dock felfri avgång och sen gick han ok som tvåa i mål utan så mycket sparat men samtidigt pressade inte Jepson honom heller och fick som sagt en urblåsare i alla fall.
Till ynka 3% tycker jag spelvärdet är rätt så högt denna gång då det finns kapacitet i hästen.
13 Ilos Sansibar visade bra form senast vid andraplatsen. Svårt spår här men styrka finns.
Verkar verkligen gilla förutsättningarna med lång distans och tillägg men har lottats till ett bakspår denna gång vilket givetvis gör det hela till lite mer chansartat. Svårt att inte hamna bland de sista i loppet men över distansen kan det gå ändå eftersom han besitter en vass avslutning och Iikka Nurmonens hästar har gått bra här i Sverige.
8 Powerbank är lite av ett yrväder men har höga toppar när han fungerar. Årsdebut dock.
Har lottats till ett fint tredjespår på tillägg och är van vid betydligt tuffare gäng så ska kunna duga här trots årsdebut. Största problemet är väl att det är lite av en humörhäst som inte alltid vill springa i loppen så kolla värmningsrapporter innan du streckar. Annars hög kapacitet som ska räcka långt här.
3 Ups Face var bra hos Lars I Nilsson med debuterar i ny regi nu. Distansgynnad.
I ny träning hos Elin Dalegård och man slår på skor i första starten nu vilket är lite synd då han svarade bra på barfota balansen. Litet minus alltså men är stark och rejäl och klarar längre distanser väl. Tänkbar på läget.
15 Gullabo Däck Bling avslutade bra senast i långlopp och har styrkan. Svårt läge men bara 3%
Det här är givetvis ett långskott av rang men hon såg fin ut senast och Knutssons hästar har nästan alltid styrkan som sitt vapen. Det finns ett scenario där han kan få lifta med i rygg på Örjan under slutvarvet så garderar man väldigt brett tycker jag inte man ska nonchalera honom helt.
Skrällen :
10 Helios Di Quattro har tre raka galopper men nu rycker man skorna vilket är stort plus.
Endast 1% på strecken kan man köpa när man ser raden och då han har pausat kort men gick barfota runt om för fem starter sen på Eskilstuna och var då tvåa bakom en så pass bra häst som Phoenix Photo och inte långt efter i mål.
Skulle barfotan ge liknande effekt kanske det kan vara en potentiell jätteskräll och tränaren låter lite smyguppåt.
Vår Vinnare :
1 Oskar Run

Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 1 Best Ofdream Trio
DD 2 : 1-3-8-10-14






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se