Speltips: Dagens Dubbel Tips till Umåker torsdag 21/4

Kvällens lopp körs på Umåker uppåt i landet och vi bjuds på ett kallblodslopp samt en spårtrappa där jag hittar min vinnare i omgången.
8 Global Badman tampades i allra tuffast tänkbara sällskap under fjolåret och trots årsdebut tror jag segerchansen är väldigt bra ikväll. Värsta motbudet är inte dåligt heller men då de är i princip jämnstreckade tycker jag det känns självklart att ta ställning då spelvärdet ökar på min spik något enormt. Han ska vara huvudet högre än sina konkurrenter här och känslan är att till och med 70%-form räcker ganska långt ikväll.
Lycka Till!!

Dagens Dubbel 1 – 1640m Voltstart
Favoriten :
7 Blixen segerrik herre som startat året strålande. Duger bra i denna omgivning.
Favoriten Blixen har öppnat året på bästa sätt med en seger och en meriterande andraplats bakom Wolt på V75 senast. Påpassad redan då och ner lite i klass nu så ska räknas tidigt.
Motbuden :
11 Källsjöviking gått bra hela tiden i vinter. Barfota runt om nu stort plus. Min vinnare.
Kommer från Mats Gällerstedt och tränaren tror vinstchansen är bra och det gör jag med.
Väldigt jämn och säker och gör nästan aldrig ett dåligt lopp.
Gillar distansen och även denna har tampats med V75-motstånd förra säsongen. Kommer han bara till från läget någorlunda så ska han segerstrida.
9 Jarvsö Elling mellanår förra säsongen men tufft motstånd. Ner ordentligt i klass men vilat länge.
Fin häst från stall J-O Persson som dock inte startat sen förra sommaren. Har dock snabba tider i kroppen redan och kan nog duga direkt. Snabb ut bakom bilen så springspår på tillägg kan nog passa riktigt bra. Trots uppehåll tidig för mig och till 4% är spelvärdet super.
3 Stålville är Gällerstedts andra häst i loppet och får Kontio i Sulkyn nu. Bra smygläge. Avslutade bra senast efter att ha haft lite otur i loppet och fick en vid sista sväng men tog en del på upploppet till tredjepriset. Innerspår i volten på tillägg och Kontio i vagnen kan nog ge lite extra skjuts. Om det stämmer lite så absolut.
13 Guli Storm har en smått omöjlig uppgift men kommer gå väldigt fort till slut.
Dubbla tillägg och kort distans är givetvis snudd på omöjligt men det är bara två hästar på start och skulle det klaffa det minsta blir han nog segerfarlig trots allt.
Riskerar nog bli lite bortglömd på svåra läget.
12 Edbest trivs just på Umåker där han tagit tre raka segrar. Tuffare emot nu dock. Vunnit tre segrar 2021/2022 och lustigt nog är alla tre tagna just på Umåker. Tillfälligheter? Förmodligen men det bör ändå nämnas för er som vill gardera brett då han är endast 1% och rätt så duglig trots allt. Top 3 i nästan hälften av sina 57 starter.
1 Sundbo Rymling har vunnit 5/10 från spets och årsdebuterar nu med maxbalans direkt.
Drar på sig en del streck med barfota runt om och endast två hästar på start men trots detta samt korta distansen så tror jag det fattas en sekund eller två för att han ska hålla undan för tilläggshästarna. Nja.
2 Nordvinn får stort förtroende i tipsen över lag. Galopperat dubbelt i slutskedet på slutet.
Trots galopperna på slutet så har han gjort bra lopp mot rätt så bra motstånd men jag köper inte riktigt att han ska rankas upp så pass högt när han har ynka fyra segrar på 45 starter samt verkar få svårt med aktionen när mjölksyran kommer.
Skulle vara om han får lifta med i rygg och får perfekta luckan men tycker det är långsökt och troligare att man provar i spets och där tror jag inte han räcker till seger.
Skrällen :
10 Thess Prinsen vann med dessa förutsättningar för tre starter sen. Wäjersten upp nu.
Väl värd segern på Gävle efter flertalet bra insatser och nu hoppar formkusken Daniel Wäjersten upp vilket är riktigt intressant. Dock bakspår på tillägget är ju svårt men han får köra rakt fram och hoppas på det bästa helt enkelt. Streckvärd till 2% om man garderar loppet.
Vår Vinnare :
11 Källsjöviking

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
8 Global Badman kulltopp som årsdebuterar och borde ha väldigt bra chans direkt.
Inte nog med att Daniel Wäjersten fått in en hel del intressanta hästar på slutet, här har han förra årets stora reklampelare som dels kvalade in till både svenska Derbyt men även Europavarianten där han mötte hästar som Calgary Games, San Monteur och Önas Prince.
Spår långt ut på vingen här men det visste man nog när man anmälde till spårtrappa och nu har man dessutom blivit nerstruken ett spår så man kommer innanför doseringen.
Att han ska vara lika streckad med 1 Gazoline Mearas köper jag inte så spelvärdet är riktigt bra tycker jag. Vunnit bl a E3-final från dödens så tål tuffa upplägg.
Motbuden :
1 Gazoline Mearas är spetsbudet i loppet och har utvecklats men får tufft att svara favoriten.
Jättefin häst som verkligen tar kliv framåt hela tiden och kom med tre raka inför start på V75 senast där han fick elakt tryck men höll helt ok till andrapriset till slut.
Har sju vinster på tio försök från spets så allt talar för en bra prestation ikväll och det blir första starten i Sandras regi med jänkavagn. Intressant så klart med testades hos Svante Båth utan någon jätteeffekt. Givetvis helt ok vinstchans men som lika streckad med Badman tycker jag värdet ligger på andra stället.
2 Leave Your Sox On var väldigt bra i vintras och har fått lopp i kroppen nu. Bra spår.
Fick jag upp ögonen för i Mäster Gustavs Pokal som körs försök och final samma dag på Boden i början på september. Var då förkrossande överlägsen och något skiljeheat behövdes inte.
Tog två raka segrar till efter det och mest imponerade V75-vinsten som tog i ett lopp mestadels i dödens. Perfekt spår här för att bara köra rakt fram i starten och sen kan Mika Forss välja taktik efter hur loppet utvecklar sig. Motbud bakom favoriterna.
4 Rossi Palema kommer med tokform men går bäst i spets och förmodligen inte når dit nu.
Klart det finns scenarion där han kanske kan ta sig förbi innerspåret eller att den galopperar så man får ledningen gratis in i första sväng. Blir nog dock svårt och får inrikta sig på att försöka krypa ner i rygg på densamme för att sen hitta luckan när Global Badman pressar utvändigt.
Lite intressant till bara 2% om man vill gardera.
Skrällen :
7 Importedfrmdetroit har höga toppar när han fungerar och går bra för Ida Olsson.
Den här killen börjar komma lite till åren men har ändå tjänat ihop nästan två miljoner i karriären så bör tas med respekt då han går med i alla tempon och de dagar han fungerar kan han avsluta riktigt vasst. En ynka procent känns lite i underkant faktiskt.
Vår Vinnare :
8 Global Badman

Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 3-7-9-11
DD 2 : 8 Global Badman






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se