Speltips: Dagens Dubbel Tips till Boden måndag 11/4

Ny vecka och vi inleder nästan högst upp i landet när Boden står för tävlingarna under måndagskvällen. Väldigt stark favorit i inledningen i form av 7 Swagger som förmodligen vinner loppet väldigt ofta. Gillar även favoriten i andra avdelningen men har spår långt ut på vingen och blir aningen överstreckad då. Man kan plocka med honom på spelförslaget om man vill men oddset är extremt blygsamt. Gillar desto mer raka dubbeln 7-2 där 2 La Norna i avslutningen äntligen har spetsläge vilket hon älskar och har 11/13 i den positionen.
Skulle det gå undan från start så gynnas favoriten samt nytillskottet i Norrland 4 Victory Lee så jag dubblar systemet med en intressant.
Lycka Till!

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart
Favoriten :
7 Swagger är befogad jättefavorit efter ett strålande fjolår. Ska duga direkt i årsdebuten.
Den här killen imponerade storligen under förra året med inte mindre än tio segrar varav tre på V75.
Tycker Sandra har hittat en passande uppgift åt honom här då han gynnas av distansen och jag skulle tro att man söker sig framåt från tillägget direkt när alla har grupperat sig.
I värsta fall tål han nog sista varvet i dödens med. Toppchans direkt.
Motbuden :
6 Leave Your Sox On är en värdig utmanare som också imponerade storligen förra året.
Jag blev lite smått förälskad i denna under fjolåret då jag kom ”rätt” på honom i stort sett hela tiden. Tappade kanske lite form i slutet på säsongen men var samtidigt upp i hård klass och fick i alla fall med sig lite prispengar. Skulle Mika Forss komma före favoriten eller om den gör bort sig så skulle man nog kunna utmana men skulle tro att Swagger är snabbare ut.
I vilket fall givet motbud och dessa två höjer sig en bra bit över de övriga.
12 Noble Superb besitter hög grundkapacitet men inte funkat i lopp på länge. Outsider här.
Den här har i alla fall tampats i liknande omgivningar som favoriterna men inte vunnit på väldigt länge och även då är det glest mellan segrarna.
Säger en del om hur skiktat loppet är när han ändå streckas upp som klar tredjehandare med dessa premisser.
Skrällen :
9 B.W.L.Ruthless får skrällnicken på sin jämnhet men 1% är lustigt nog inte mycket värde.
Svårt att hitta en prisvärd skräll i loppet då de två förhandsstreckade höjer sig så klart över mängden och ska man gardera loppet med fler får man nog ta fram stora garderingspennan.
Vår Vinnare :
7 Swagger

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
7 Walther På G. vann direkt i nya regin senast och Djuse upp nu. Men värdet som favorit?
Rätt så hård häst för klassen så trots spår en bit ut på vingen så ska han nog kunna komma vettigt till i loppet ändå men givetvis alltid vingelrisk. Tror inte han blir släppt till spets och lite sårbar som favorit då tycker jag. Har en bra avslutning i spåren med så ska nog streckas men bör garderas och på dagens dubbel får man nog kliva eller spika då vi har en sån vettig favorit i inledningen.
Motbuden :
2 La Norna är ett startsnabbt sto med perfekt spår och hyperintressanta utrustningsändringar.
Den här var helt bortglömd på förhand men har trendat uppåt under måndagen. Raden ser inget rolig ut så förstår om man undrar men hon är klart effektivast i spets där hon har tagit elva av sina tretton segrar och har bara förlorat två gånger på de tretton försök hon gjort i ledningen.
Med ett spår som detta kommer man garanterat prova i ledningen och jag tror vinstchansen är väldigt bra så min vinnare i loppet och tycker hon borde vara favorit på läget.
4 Victory Lee verkar trivas hos sin nya tränare. Vettigt värdespel vid gardering.
Kommer från familjen Kolgjini men verkar trivas med norrlandsluften och sin nya tränare.
Lite glest mellan segrarna kanske men kommer från rätt så tuffa konkurrenter till lite enklare uppåt landet och kan nog växa in på sikt för kapacitet finns ju.
Till endast 6% tycker jag han är streckvärd med Långben i vagnen då det finns scenarion där det kan gå undan från start och då gynnas den här tillsammans med favoriten men det skiljer väldigt mycket på strecken. Rysare.
3 Armani Press är en segerrik herre som brukar gästa Boden. Haft svår att räcka till seger då. Det är nog lätt att stirra sig blind på alla segrar och visst imponerar resultaten trots att det varit mestadels på finsk mark. Brukar gästa Bodentravet lite då och då men har haft väldigt svårt att räcka till vinst då. En seger på tolv försök gör att jag tycker han är något överspelad till trots. 5 Saxoi hade tre raka och vann senast han gästade Boden. Får svar invändigt nu dock.
Han är med startsnabb och vill nog till ledningen med tror knappast han tar en längd på invändiga. Sårbar därmed och rankas ner. Inget för mig.
Skrällen :
1 Enge Kevin var bra vid vinsten senast på barfota runt om. Samma balans ikväll.
Möter dock lite bättre hästar nu och kan knappast utnyttja innerspåret men får ju garaterat bra lopp härifrån. Frida känner hästen väl och 4% är helt ok.
Vår Vinnare :
2 La Norna

Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 7 Swagger
DD 2 : 2-4






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se