Speltips: Dagens Dubbel Tips till Örebro torsdag 7/4

Torsdagens dubbel från Örebro bjuder på Breeders Crown för 3 och 4-åriga hingstar och valacker så hög klass på loppen.
Jättesvårt att räkna på dessa orutinerade hästar givetvis och det är lätt att hamna i ”favoritfällan” då den häst som blir favoritspelad ofta har läget och väntas få det bästa loppet.
Jag har dock en annan vinnare än storfavoriten i inledningen som jag tror är en blivande klasshäst och jag tänker ta betalt idag när han inte blir favorit.
Kan bli dumstrut på men ingen minns en fegis och min känsla är riktigt god.
I sista avdelningen ska väl fjolårets kung egentligen bara vara bäst men han har haft tendenser att inte riktigt vilja ta i när Örjan ger anfallsorder i loppen och från spår 12 kanske man inte pressar hästen max i en årsdebut när det räcker med top6 för att gå vidare till semifinal.
Kryddar därför med spetsbudet och en riktig smäll i form av 4 Ninepoints Lasse.
Vill man kan man spela raka 3-12 liten peng som gardering så blir det en kombination extra ifall favoriten bara är bäst i inledningen och man vill ha insatsen tillbaka.
Mina pengar kommer gå på Örjan ikväll i alla fall.
Lycka Till!

Dagens Dubbel 1 – 2100m Autostart
Favoriten :
3 Bedazzled Sox hade en fin årsdebut. Imponerade stort under 2-åringssäsongen. Snabb ut. Den här Wahlmannhingsten imponerade som sagt under förra säsongen och vann alla starter utom en. Sista starten innan vila fick han sträcka vapen mot stallkamraten Coquaholy sista biten men stred hela vägen in på linjen. Snabb ut och har tre vinster och då en andraplats från spets. Sista segern är tagen utvändigt om kvällens 1 A Sniper som då var spelad till 2,49 i samma lopp.
Dock fick Sniper öppna hårt för spets den gången men Bedazzled Sox åt upp honom på två steg när Jansson bad om det.
Det är väldigt troligt att han återigen forceras mot spets och där har han ju visat sig svårslagen men jag tror han får återigen sträcka vapen mot Örjan sista biten.
Motbuden :
5 Rocket Tile debuterade näst senast och vann enkelt från dödens. Tvåa sen i stentufft gäng. Har till skillnad mot många av sina kullkamrater inte gjort någon start som tvååring men har inlett karriären på bästa sätt. Båda starterna utvändigt om ledaren och senast i ett hårt Margaretalopp där han inte fick tag i ledande Joe Dalton men slog A Sniper och gjorde ytterligare bra lopp utvändigt.
Borde gå framåt med varje lopp och närmar sig nog toppformen.
Som jag läser loppet blir det dödens återigen för Örjan och jag sticker ut hakan och säger att han bara vinner det här loppet trots att favoriten troligen kommer till spets för det lyser klass om den här hästen.
9 Joe Dalton slog min vinnare senast men då från spets och annat läge nu. Räknas ändå tidigt.
Hade bara fattats att Lucky Luke hade startat här med så hade vi kunnat få en rolig duell men skiljer ett par år på hästarna.
Den här då? Har verkligen startat på bästa sätt och imponerade senast när han bara gick undan från spets trots att Örjan försökte göra en Örjan i sista sväng från dödens. Lite underskattning tror jag men säger också en del om hur högt man håller 5 Rocket Tile.
Måste så klart klaffa lite den här gången för att duga till ännu en seger men om nu de andra kör mot varandra så kommer den här garanterat att vara med och hugga till slut.
4 Bellissimo Face mötte favoriten senast men hade hejdlös otur som fastlåst med krafter kvar. Snabbstartade till spets senast men fick två hästar över sig direkt och valde att släppa och fick sedemera tredje inner. Kom ut i andra ytter på bortre långsidan men blev dragen bakåt och fick med sig sjättepriset lite orättvist. Tror dock det blir svårt att ta en längd på varken 1 A Sniper eller favoriten men kanske kan få andra ytter i rygg på min vinnare om den tar dödens.
Lite intressant streck till endast 4% om man vill gardera.
Skrällen :
1 A Sniper har startat på utan längre vila men har tilltalande läge för skräll här.
Den här var som sagt jämnspelad med Bedazzled Sox i sin femte start i livet men har kanske inte haft riktigt samma utveckling. Dock skillnad på Mattias och Magnus i sulkyn och från ett perfekt innerspår borde man kunna hitta rygg ledaren på favoriten och skulle det stämma sen så finns det fart för att utmana. Det är ändå orutinerade treåringar med inte så många starter innanför västen så mycket kan hända.
Vår Vinnare :
5 Rocket Tile

Dagens Dubbel 2 – 2100m Autostart
Favoriten :
12 Francesco Zet kullens kung ifjol med åtta segrar och vinst i Kriteriet. Årsdebut och svårt spår.
Gjorde det mesta rätt under fjolåret där pricken över i:et givetvis var Kriterievinsten. Bortsett från värsta motbudet 3 Felix Orlando så sprang han in mer pengar än övriga ekipage tillsammans.
Under en debutsäsong dessutom.
Det som talar emot är så klart spåret. Inte för att jag tror han inte kan gå runt samtliga trots spåret för tuffa upplägg är inget som räds den här herren utan för att han ofta ”bromsar” i sista sväng och kan många gånger se helt oinspirerad ut när attacken sätts in.
Sen in på rakan så går han oftast mer än dubbelt så fort som övriga vare sig dom heter Felix Orlando eller något annat.
Klar förstahäst och förmodligen kliver han bara runt hela fältet men man vet aldrig hur Örjan/Redén resonerar i en årsdebut där top6 räcker för att nå semifinalen.
Normalt sett helt överlägsna fartresurser och kanske har mognat under vilan och vill ta i även i kurvorna numer? Svårstoppad i så fall.
Motbuden :
3 Felix Orlando slog favoriten i korta E3 trots tuff körning om spets då. Enda utmanare? Vann båda E3-finalerna i fjol (Francesco struken i sitt försök på medeldistans) och siktas mot Kungspokalen efter detta så Nordström vill nog blåsa på lite här för att få tempo i kroppen på Felix. Han var ok i årsdebuten som tvåa trots storfavorit. Med loppet i kroppen ska han ha gått framåt rejält och är Per Nordström påläst här så tror jag att han bör försöka rycka i sista sväng där Francesco har sin akillespunkt. Då kan det hålla hela vägen in i mål trots allt.
I korta E3 där han slog favoriten så strulade denne ordentligt hela sista bortre och mest i sista sväng men in på upploppet tog han tag i grejerna och hade det inte varit så kort upplopp hade han nog hunnit i fatt för var förbi strax efter mål.
Ska inte kunna stå emot favoriten om Örjan kör för segern med att avancera upp i dödens tidigt men då Örjan är som han är så skulle jag dubbla med Felix om man inte får höra annat i intervjun innan loppet.
4 Ninepoints Lasse har rejält med fart under hovarna och intressant med Goop upp.
Galopperade tyvärr i årsdebuten som så ofta förr och borde nog haft långt över miljonen på kontot sett till sin kapacitet. Felfri kan han slå de flesta i kullen om det stämmer lite på vägen och från bra spår är han tänkbar bakom favoriterna.
6 Global Concept var bra i fjol men årsdebuterar nu och möter några tuffa kamrater.
Egentligen en riktigt fin individ som är Westholms val i loppet. Inte alls otänkbar som motbud här men man växlar ner till vanlig vagn och har spår en bit ut på vingen vilket gör att det känns som aningen passivt upplägg och försöka nå semifinal.
Om många.
5 Tangled Love är en ny import hos Untersteiner som gått fort i USA. Distansen?
Svårbedömd givetvis och inte heller några intressanta ändringar aviserade i debuten så lite svårt att tro han ska räcka till seger här direkt. Aningen överstreckad trots fint spår och bra stam.
Skrällen :
1 Ploquepin avslutade sylvasst i årsdebuten. Tilltalande läge för rygg ledaren. Tufft men 1% bara.
Möter väl egentligen alldeles för bra hästar här men har lopp i kroppen och var riktigt bra då för Djuse. Skulle han lyckas hålla upp innerspåret och släppa till Felix för att sen lifta med så visade han ju senast att han har en vass avslutning.
Vår Vinnare :
12 Francesco Zet

Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 5 Rocket Tile
DD 2 : 3-4-12






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se