Speltips: Dagens Dubbel Tips till Solvalla fredag 25/3

Favoritparad igår och mer behöver vi knappast analysera dom loppen.
Äntligen fredag och även lönehelg så omsättningarna kan nog ta ett skutt uppåt.
Normalt sett ska 10 Sidney Celeber ha en bra chans i inledningen men jag tycker jag har hittat en intressant spik i avslutningen som inte blir favorit så jag tar med två till i första.
Båda har risiga lägen med står bra inne i loppet på pengarna och duger bra i omgivningen.
Spelar dock mest med 10 Sidney Celeber.
Lycka till och trevlig helg allez <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten : 10 Sidney Celeber fick en behaglig årsdebut och vann enkelt. Ännu bättre nu barfota. Svårslagen.
Risker nog förmodligen att bli jättefavorit här i inledningen men jag kan ändå köpa det trots bakspår.
Finns en del dugliga motbud men desto större frågetecken på de hästarna.
Borde ha väldigt bra vinstchans. Motbuden : 8 Astronascente Zac har 8:e men Goop lär ladda stenhårt mot tät. Dags o passa hans hästar snart. Spåret är vad det är och kanske kan det droppa in någon strykning innanför under morgondagen så han kommer ner något hack i banan? Har vunnit åtta av sina nio segrar från just spets och totalt från ledningen har han 8-1-0 på 11 försök och man anmälde ju till spårtrappa med en miljon och stängt på 1,2M så man borde ju veta att man får dåligt spår.
Goops hästar har dock inte rosat marknaden i vinter men den här gjorde en ok årsdebut och ner lite i klass här bortsett från ett par ekipage. Bättre häst än raden så streckas tidigt vid gardering.
5 Joe Frazier Boko satt fast med krafter kvar senast men är strax under de bästa här så behöver tur. Det är en rätt så fin häst men behöver nog rekordsänka med en sekund eller så för att rå på favoriterna i loppet. Det som gör honom streckvärd till 4% är att jag tror han tar ledningen och sen släpper till Goop för att lifta med. Denna gång kanske luckan kommer på beställning?
1 Mojo Express har bra spår men inte så snabb ut och hårt inne. Vid maxklaff kanske. Inte tidig. Wahlmanns andra häst i loppet och har ju fint läge men står hårt inne i loppet. Till exempel tjänat hälften så mkt som Goops. Tror det blir svårt att räcka till seger och 8% är i överkant tycker jag. 9 Porthos Race har fått två lopp i kroppen efter lång vila men inte visat något. Pass. Annars kan man ju inte annat än älska hästen som kommer tillbaka efter så lång frånvaro men frågan är om det finns så mycket kvar av den gamla vinstgnistan? Spelas nog mest på gamla meriter och jag vill nog se det i lopp först. Nej. Skrällen : 7 Lass Revenue var min vinnare senast men bromsade bort segern. Barfota igen och kan skrälla. Såg faktiskt ut att koppla grepp och gå mot säker seger senast men bromsade bort segern i en tät upploppsstrid. Var dock en helt ny häst med barfota så får en chans till trots stenhårt motstånd då han står bra inne på pengarna. En ynka procent på formtoppad häst är spelbart.
Vår Vinnare :
10 Sidney Celeber

Dagens Dubbel 2 – 2640m Autostart
Favoriten : 10 Listas Hotshot bra i två raka segrar på barfota. Tuffare emot nu och bakspår. Gardera. Hon har verkligen tänt till på barfota och vann efter en bra långspurt senast men tror det kan sitta en tuffare häst i front denna gång och när det är lite längre distanser är det ofta att den får fuska bort ett varv och då är det svårt att plocka längder till slut.
Värsta motbuden har också lottats till bra spår vilket ytterligare försvårar. Streckas men garderas om man inte går på min idé i loppet. Motbuden : 3 Somethingroyal årsdebut men imponerade under fjolåret och påpassad varje gång. Duger direkt.
Det här är min vinnare i loppet. Goops hästar har som sagt inte rosat marknaden men nu när hans hästar börjar årsdebutera tror jag vi kommer få se en drastisk ökning av segerprocenten.
Tycker han har hittat en passande uppgift åt henne här men spetsläge och inte alltför tufft emot.
Startade på mot bra gäng hela tiden förra säsongen men var nästan alltid favoritspelad.
Snabbstart till spets och sen Goop får fuska bort en bit på ren respekt.
Scenariot låter inte allt för otroligt och jag tar ställning direkt. Spik.
2 Arabbiata Face inte så tokig och svarade bra på barfota senast. Bra styrka men inte startsnabb. Avsaknad av startsnabbhet gör inte så mycket från det här spåret och styrkan finns där så gynnad av längre distanser är känslan. Örjan är alltid farlig från dessa lägen och hon tål att göra lite själv i loppen. Tidig vid gardering.
4 Carroty är startsnabb men tar knappast längd i starten. Får bra resa och bra insatser varje gång. Kim Eriksson kommer säkert ladda vad som går men jag tror inte man tar en längd på Goops sida vid sida men kan nog krypa ner i rygg efter ett par hundra meter.
Tog dödens frivilligt senast och höll ok till fjärdepriset men det var inget sparat i mål.
Gick bra över aktuell distans näst senast som tvåa och då hade man just rygg ledaren. Skrällen : 1 Heaven's Pace har ett smaskigt läge och tål distansen. Storskräll med lucka.
Hon är inte alls så tokig men årsdebut gör ju att man rankar ner en bit. Endast 6% tycker jag dock är spelvärt om man vill ta ett par stycken och även om det skulle bli tredje inner så kan det lösa sig perfekt över längre distanser. Endast en seger dock men utvecklas hela tiden. Vår Vinnare :
3 Somethingroyal

Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 7-8-10
DD 2 : 3 Somethingroyal






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se