Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdag 22/3

Spiken 2 Calamari gjorde jobbet och vann igår och blev förvånande inte ens favorit på spelet eller strecken. Tyvärr så vann storfavoriten första avdelningen så oddset blev blygsamt och bara lillplus.
Dock ska sägas att får stackars 5 Global Billboard luckan så vinner den för satt fast med allt sparat i rygg. Ska inte ta gift på att det var som jag skrev igår att Magnus släpper för att han och Stenströmer umgås privat och han vet hur bra häst Ulf hade men lite märkligt ändå att släppa ledningen frivilligt med favoriten efter ett halvvarv kan jag tycka till värsta motbudet dessutom.
Men bra för oss så vi ska inte gnälla om det men det visar bara hur otroligt många faktorer man måste spekulera i.
(Missförstå mig rätt här, jag menar inte att dom hade bestämt något på förhand men beslutet att släppa kan ha grundat sig i att Magnus fått rapporter om hur bra Calamari tränat då de är goda vänner och ville då inte ha den utvändigt om sig över dryga distansen)
Till kvällens tävlingar istället och det ser riktigt intressant ut tycker jag med två svaga favoriter och en riktigt bra vinnare i 1 Eight Hour i avslutningen. Vill dock inte lämna 10 Emma Häggenäs utanför systemet då hon var så otroligt fin senast vid segern men vill man chansspika så skulle jag gå på 1 Eight Hour. Motiveringen hittar du nedan.
Lycka till!!

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
4 Ups Face bär tveksamt favoritskap och möter tuffa konkurrenter. Gardering given.
Speciellt då han verkligen varvat bra prestationer med rent av usla.
Gått barfota runt om två senaste men rullade över senast så nu kör man barfota bak för att få lite mer stabilitet i aktionen.
Tycker det är en riktigt konstig favorit trots Adrian och hemmaplan. Testat på rikstoton tre gånger utan framgång vilket fäller avgörandet för mig här. Pass till dessa procent.
Motbuden :
5 Down Under är klart bästa hästen i fältet men debuterar i ny regi samt inget maxat i utrustning.
Även här har galopper spökat en del men debuterar nu i Per Nordströms regi och sett till treåringssäsongen så borde han vara stor favorit i ett lopp som detta.
Var favorit till ett kriteriekval mot senare vinnande Francesco Zet vilket säger en del trots att han ”bara” var fyra från spets då.
Tränar bra och Nordström räknar med en bra insats direkt men man kör med fast huva, bomull i öronen samt skor runt om och vanlig vagn. Inga utrustningsplus med andra ord.
Måste räknas tidigt ändå och mest prisvärd till rådande procent.
Bra chans att få ta över ledningen tidigt och tippas etta.
2 Protector Tile tillbaka i mer passande klass och gynnas kraftigt av barfota fram. Tidig.
Åkte på halsinfektion senast så glöm den starten. Gjort det bra på V75 innan och återkommer nu med bra träningsrapporter. Barfota fram kommer göra honom rappare i steget och från bra spår borde han räknas tidigt. Har raden 3-1-2 från spets på åtta starter.
8 Danilo H.B har svårt spår men svarade riktigt bra på barfota i fjol. Om det löser sig så finns fart.
Vilat kort nu men vann faktiskt ett V75-lopp så sent som i januari och stallet håller den här ganska högt. Krävs lite tur från läget givetvis men kan gå en bit i spåren på egen hand.
Skrällen :
7 Arturo Beech gör årsdebut men ska räknas direkt. Kan laddas trots spåret och 4% är ganska lågt.
Conrad Lugauer brukar inte vila på hanen i loppen och stallet har bra form. Kanske fattas lite i årsdebuten men är också inprisat i låga procenten och skulle 5 Down Under dumma sig kan han vara först framme och kanske får ta över. Streckvärd hur som haver.
Vår Vinnare :
5 Down Under

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
2 Staro Obrigado är bra för den här klassen och har vettig chans direkt men trots allt årsdebut.
Trots att Steen Juul använder superlativ för att beskriva hur hästen känns inför kvällens start så är det en del faktorer som gör att jag tycker han är aningen stor favorit ändå.
Dels att man inte har fattat beslut om balansen än, går han med skor är garderingen given.
Sen är det första starten efter kastration och det är inte givet att det faller väl ut även om det förmodligen är positivt.
Räknas men 60% är väldigt högt.
Motbuden :
1 Eight Hour är obesegrad i spets efter fem ggr. Tråkig rad men äntligen bra läge och min vinnare.
Var ute i stentufft sällskap senast på V75 men ändå betrodd. Slutade tyvärr i galopp men gick ok efter felet. Raden ser lite tråkig ut men dels har det varit i riktigt tuffa omgivningar, dels två galopper och startat på tillägg varje gång.
Äntligen bra spår och bör kunna hålla ut samtliga och i ledningen tror jag vinstchansen är riktigt bra.
Hade samma läge på Jägersro för exakt ett år sen och spetsade och vann då.
Jag vet att 2 Staro Obrigado är en tuffing men så länge inte Kevin går ut med att ska släppa till favoriten är han hästen att slå tycker jag.
10 Emma Häggenäs vann senast efter kraftfull avslutning och var riktigt bra. Måstestreck.
Jag sticker ut hakan lite här och tippar Emma högt upp trots bakspåret. Jag var inne på henne redan senast men vågade inte spika då eftersom hon strulat med travet på slutet.
Som jag hoppades så syntes inget av det senast när man kunde köra barfota och trots en riktigt vid sista sväng avgjorde hon enkelt över upploppet.
Till ynka 7% är värdet skyhögt tycker jag.
5 FromHeaven Idzarda är startsnabb och tvåa från spets senast trots punktering. Kan gå.
Med tanke på att han sprang nästan hela loppet med platt hjul så var insatsen senast riktigt bra och svarade fint på barfotabalansen. Lite tråkig rad kanske men var sjuk innan det och då man återigen kör utan skor så ska han räknas tidigt. Har tre segrar och två andrapris från spets på fem försök men får nog svårt att nå dit ikväll så rankas ner en bit.
Skrällen :
9 Roller Coaster Ås ska smygas och har perfekt spår för det. Bra startrygg i ettan och kan skrälla. Den här herren ska helst smygas in i det längsta och kan Johan hålla ryggen på 1 Eight Hour så kan det bli ett drömlopp i rygg på ledaren. Skulle sen favoriten i loppet få gå i dödens så kanske den ledsnar till slut och luckan kommer som på beställning.
Lite som ska klaffa men streckvärd till 2% om man vill gardera bredare.
Vår Vinnare :
1 Eight Hour

Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 2-5-7
DD 2 : 1-10






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se