Speltips: Dagens Dubbel Tips till Bollnäs fredag 11/3

Alltid skönt att hitta rätt vinnare när loppen är så jämnt spelade som första avdelningen var igår.
Min vinnare 7 Emma Häggenäs trendade nedåt i odds hela kvällen men stannade på 4.36 till slut vilket var ok odds men inte mer med tanke på alla galopper på slutet.
Kul dock att hon visade bättring och växlande faktiskt ner dom enkelt efter en bra resa.
Med favoriten i avslutningen fick vi 7.35 i odds vilket är godkänt ändå på två förstarankande.
Till kvällens tävlingar på Bollnäs kliver jag favoriten 2 Underbarosåfin i första avdelningen helt då jag tror någon på tilläggsvolterna kommer vara för tuff till slut.
Spikar istället 3 Eigelands Fredrik i avslutningen som gynnas av barfota ikväll och brukar göra sina egna lopp i ledningen. Blir nog svårfångad om han bara går felfritt.
Trevlig Helg Allez <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
2 Underbarosåfin blir rätt stor favorit då det bara är två hästar på start så vägen mot ledningen ligger givetvis vidöppen. Vann från den positionen senast och är hästen att slå.
Tycker dock att han möter väldigt mycket hårdare hästar nu än senast och när han varit ute i lite tuffare gäng har han tidigare haft lite svårt att räcka till.
Jag har en annan idé.
Motbuden :
8 Don't Be Weak har visserligen pausat kort men var ute i idel tuffa V75-lopp under fjolåret och gjorde det bra. Från ensamt springspår på 20m borde han komma i väg bra och kan nog snabbt vara framme hos täthästarna. Har vassa tider i kroppen som jag tror kommer fälla avgörandet här till slut.
Min vinnare.
9 Fortune Mearas satt fast med krafter kvar senast på V75 i det loppet som förvandlingsnumret Phoenix Photo vann före Eddy West. Var inte tom i mål och trots dryga tillägg borde han vara med på målfotot även ikväll. Första motbud mot min vinnare till trots.
7 Berra Steel hade jag normalt sett nog kanske till och med rankat först i ett lopp som detta men har ett par tveksamma insatser bakom sig på slutet så formen är lite svår att sia om.
Ska med vid lite bredare gardering men får visa något i lopp först. Barfota fram är plus och kanske gör lite skillnad?
Skrällen :
10 Importedfrmdetroit var lite påpassad senast men galopperade. Lite bortglömd här ikväll till bara 4% och gynnas kraftigt av barfotabalans så missa inte denna vid gardering.
Kan få gå med i rätta ryggarna under slutvarvet.
Vår Vinnare :
8 Don't Be Weak

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
3 Eigelands Fredrik skötte sig inte senast och galopperade bort alla chanser. Vinterbana då och kanske inte trivdes med underlaget. Stort plus med barfota runt om så vi glömmer insatsen senast.
Normalt sett startsnabb och har ett bra spår och borde bli svårslagen från ledningen.
Motbuden :
1 Perso är dock en giftig utmanare från bra spår. Har 8/12 från spets men möter lite tuffare hästar här så jag tror Uffe är nöjd med rygg på favoriten i det här loppet då den ofta håller hög fart på egen hand i spets.
Skulle den göra bort sig som senast så tror jag dock man provar i ledningen och även om man släpper till favoriten så får man ju en perfekt resa i rygg på den.
Tidigt motbud.
8 B.W.Bille från J-O Persson räknas givetvis som vanligt i lopp som dessa. Har en hög högstanivå de dagar han vill tävla och klarar man bara spåret utan att tappa för mycket mark så ska han kunna segerstrida.
11 Ängsbrage är kanske inte så mycket sämre än favoriten men galopperar lite för ofta så som senast. Kom tillbaka bra efter felet dock så formen är nog fortsatt bra.
Vunnit från liknande lägen tidigare men har inte råd med galopp den här gången.
Väldigt intressant med första jänkarvagn.
7 Spang Ole såg ut att gå mot segern senast men bromsade lite och fick nöja sig med andrapriset.
Gjort så tidigare så kanske behöver smygas in i det längsta vilket kan bli svårt från detta läget.
Rätt duglig annars.
Skrällen :
5 Pegasus Mia vann senast från ledningen på ett väldigt bra sätt och även om det kan bli svårt att nå samma position ikväll så visade hon i alla fall bra form och trots hårt motstånd tycker jag 5% är spelbart om man vill gardera.
Vår Vinnare :
3 Eigelands Fredrik

Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 8-9-10
DD 2 : 3 Eigelands Fredrik






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se