Speltips: Dagens Dubbel Tips till Mantorp måndag 7/3

Ny vecka som inleds på Mantorp vilket har ett av Sveriges kortaste upplopp så det känns naturligt att gardera i inledningen då bästa vinstchanserna har risiga startspår.
Skulle det komma någon eller några strykningar från framspår så är jag väldigt sugen på att singla 8 Mega Star men som det är nu får man gardera med ett par stycken och jag plockar även med favoriten 9 Green Mamba då min spetsvinnare i avslutningen inte verkar bli favorit på dagens dubbel spelet.
Var vassa tips från Manfred även under gårdagen även om ena spiken svek så vurmade han för fransosen som vann från dödens till 2% mot dagens största favorit och tog ställning i lågklassiga loppet och spikade andrahandaren 1 Forcebewithyou.
På onsdag gästas vi av Julia Björklund i streamen så missa inte det om du vill ha giftiga V86-tips.
Julia känner du igen från Expressen och ATG-live. Riktigt vass på trav och det ska bli kul att para ihop henne med Manfred så jag kan sitta i bakgrunden och bara suga åt mig info.

Twitch.tv/1x2.se är adressen och starttiden blir ca 18:30 beroende på lite hur länge dom ska traggla Europatips innan. Mer info kommer på Sverige Spelar och andra sociala medier.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
9 Green Mamba gör debut här hos Ulf Stenströmer och trots att hon förmodligen inte har toppform samt missgynnas av bakspåret så är det svårt att inte tro på toppchans när motståndet står för föredettingar som inte längre vill vinna lopp. Å då är jag ändå snäll.
Däremot är jag inte fan av att spela på en häst för att de andra är dåliga så vill man gardera så tycker jag det är sunt men då får man ta fram stora garderingspennan.
Motbuden :
10 Lass Revenue är nog den som är klart värst emot men även här missgynnas man av bakspåret då i stort sett alla framskjutna placeringar kommit från spets eller rygg ledaren.
Plus dock för barfota runt om och med tanke på vilka lopp han varit ute i innan detta så behöver man nog inte heller ha en rykande finish för att sätta nosen först.
Näst senast var han ute i det V75-loppet som Pere Ubu var stor favorit i och senast var det final i bronsdivisionen som vanns av Nurmos Champ Lane.
Den hårdheten borde ge utslag här och med tanke på streckfördelningen i loppet så måste värdet ligga på Lass Revenue. Passas.
8 Mega Star skulle gynnas grymt av att bli nedstruken ett eller två hack men skulle Johan Wiman ladda i väg från start så kan han nog släppas till spets eftersom många på framspår gärna vill ha en rygg. Blir inte öppningen för hård så kan det bära hela vägen på Mantorps korta upplopp.
Brasklappen är att han är anmäld med jänkarvagn och barfota men tränaren pratar om att spara hovarna till bättre lägen. Håll koll på skoinfo innan start.
Fortsatt barfota kan också innebära att man är offensiva i tanken då hästen trots allt har fina 10-1-1 på tretton försök från spets och då är bara 4% riktigt attraktivt.
5 Vincent Chase var jag lite inne på skulle kunna skrälla senast men kom inte alls i väg lika bra som han brukar och fick krypa ner i fjärde inner i stället.
Vill inte släppa honom helt när han bara är streckad på 1%, är startsnabb och nu blir det optimal balans med barfota runt om och han blixtrar till ibland.
4 It's Time drar på sig en hel del streck här märker jag men det var väldigt länge sen har räckte till en framskjuten placering alls. Bortsett från senast så har han inte nått pallen sen senaste vinsten i november -20. Då känns 13% väldigt högt och strå dessutom stenhårt inne i loppet. Pass från mig.
Skrällen :
1 Leonas Sami till 3% från ett bra läge, bra kusk och visat form känns helt klart streckvärt i detta gäng.
Innerspåret kan dock bli en fälla då han inte är så vass ut bakom bilen.
Vår Vinnare :
10 Lass Revenue med dessa förutsättningar men ha koll på 8 Mega Stars förutsättningar under kvällen.

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
2 Firebird Scoop kommer med två raka segrar från ledningen och från ledningen har han visat sig extremt svårslagen. På nio starter har han raden 7-1-1 vilket är väldigt starka papper.
Möter kanske lite tuffare gäng här men ledningen är ett stort plus på Mantorps korta upplopp med.
Går bra med barfota bak och det blir jänkarvagn och helstängt som vid segrarna på slutet.
Borde ha vettig vinstchans återigen om det inte blir tokkörning.
Motbuden :
7 Oskar Run är ju den man i första hand är rädd för då han har en riktigt stark avslutning i loppen.
Helt oöm för positioner så spåret oroar inte överdrivet.
Kan bli tufft att få tag i favoriten från ledningen men jag håller det inte för helt omöjligt.
Första motbudet.
3 Isan har galopperat lite på slutet men brukar annars gå bra. Startsnabb så eventuellt kan han göra livet lite surt för favoriten i starten och bjuda in övriga. Man vet aldrig riktigt hur tankarna går hos Hans Crebas. Rimligare att han försöker krypa ner i rygg på ledaren och får han luckan blir han giftig.
9 Scarybeary Lixarve går som allra bäst med smygresor där han kan spara speeden in i det längsta.
Har rygg på favoriten i starten så borde komma igenom perfekt i starten så spåret är ganska passande. Aningen överstreckad dock om han överskrider 10% är min åsikt.
Skrällen :
10 Aguero har även han ett helt ok spår då han gillar att spara speeden till slut och med startsnabba framför kan han nog få tredje, fjärde ytter här.
Skulle Crebas trycka av från start och sen 7 Oskar Run komma upp tidigt i dödens kan det vara en del trötta ben till slut. Mycket som ska klaffa givetvis men därav också bara 3%.
Vår Vinnare :
2 Firebird Scoop

Spelförslag dagens dubbel :
DD 1 : 5-8-9-10
DD 2 : 2 Firebird Scoop






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se