Speltips: Dagens Dubbel Tips till Färjestad måndag 7/2

Ny vecka som inleds på Färjestads travbana och en sju miljoner jackpot på V64 så omsättningen kan nog bli bra ikväll trots en isande måndag i februari.
Loppen håller bra klass men jag tycker favoriten i inledande avdelningen är väldigt överstreckad och borde nog kanske 6 Carlos Lennon inte vara favorit?
Årsdebut på honom istället så jag garderar med loppets troliga ledare över korta häcken 4 Aguero och tycker det är ett vettigt lås.
I sista avdelningen tror jag klart mest på V75-meriterade 1 Bara Du Chene men garderar med tre tokskrällar och lite mindre insats då han galopperar lite för ofta i loppen.
Felfri tror jag han blir ytterst svårslagen då de andra betrodda har väldigt jobbiga spår.
Tipsen till platskampen spelas på fsport.se

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
2 Listas Marion verkar bli ganska överraskande stor favorit i inledande avdelningen och jag ställer mig aningen frågande till varför faktiskt. Bra sto som är segervan men har lite för mycket galopper för att jag ska känna mig helt tillfreds.
Kommer förmodligen inte heller vara med i någon spetskörning men har en kraftfull avslutning så spåret passar ju bra då det bara är åtta hästar kvar i loppet.
På positiva sidan i så fall är att det ser ut som det kommer bli tempo på loppet så man kanske får perfekta loppet så kan givetvis vinna men aningen för stor favorit tycker jag.
Motbuden : 6 Carlos Lennon är också startsnabb och gynnas av lite strykningar i loppet men ska ta en längd sida vid sida på 4 Aguero och jag är inte helt säker på att det lyckas och man vill nog inte tokköra i årsdebuten heller?
Var dock tvåa i Amatör-SM senaste starten i oktober och då tog man dödens frivilligt varvet från mål och gick nästan undan till seger på ett starkt sätt så är inte beroende av ledningen för att segerstrida.
4 Aguero hade liknande förutsättningar på Mantorp för tre starter sen och då ledde han runt om och gick undan trots snabbt inledningsvarv. Senast tog han också ledningen efter en bit men det blev aningen för tufft från spår 8 bakom bilen att svara alla den sista biten.
Ändå klart godkänd som tvåa och visar fortsatt bra form.
Hästen att slå och superintressant till bara 9%.
9 Born Winner har fått två lopp i kroppen för nya tränaren Michael Larsson och har två godkända lopp. Kan gå men skulle gissa på att man ryggar favoriten i loppet här och det kan nog bli tufft att slå av bästa spurtaren i loppet sista halvvarvet. Nja.. Kanske.
Skrällen :
10 Vici Supreme till 2% tycker jag har fått ökade vinstchanser i loppet nu när det bara är åtta hästar kvar. Rygg på Aguero i starten och riktigt vass på kortspeed om han får rätta loppet.
Tappade formen i slutet på förra året men har pausat lite nu och var bra innan det.
Vår Vinnare :
6 Carlos Lennon
Platskampen :
6 Carlos Lennon 17M (Trolig)
10 Vici Supreme 1M (Rolig)

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
9 Versace Broline debuterade för Maria senast och det med bravur. Går säkert framåt med loppet i kroppen men det behöver klaffa lite från bakspåret.
Tycker 1 och 12 har bättre vinstchans i loppet och när dom dessutom har lägre streckprocent så avstår jag favoriten.
Motbuden :
1 Bara Du Chene med Jepson har ju läget här och är rätt som ok ut i voltstart så ledningen är inte helt omöjligt. Dock så ska sägas att han är allt annat än travsäker första biten så frågan är hur mycket Jepson vågar ladda? Innerspår i volt brukar dock bjuda på lucka tidigt så kanske att han kan köra till och ta över in i första sväng?
Håller han sig i trav tror jag han blir svårslagen här.
12 Borups Tornado låter Stenströmer väldigt uppåt på inför denna starten och det är väl mest spåret som är frågetecknet låter det som. Tycker att stall Stenström börjar tippa uppåt i form och den här duger bra i V75 så ska givetvis ha bra vinstchans även här med lite klaff på loppet.
7 Iglesias Boshoeve ser kanske inte märkvärdig ut på raden men har gjort två bra lopp på raken från svåra lägen och avslutat bra båda gångerna. Springspår nu och även om det inte skulle bli ledningen så lär man ju inte sitta i sjunde ytter den här gången och behöva ut i spåren redan varvet från mål.
2 Give Me Five F.R. vill ha sin smygare för att göra sig gällande och oavsett om innerspåret tar ledningen eller galopperar borde man ha vettig chans att komma ner i rygg ledaren eller tredje inner.
Äntligen ett ok spår och inbillar mig att volt passar bättre än bil då det inte blir så stressigt i inledningen.
6 Nairajah är snabb ut i bakom bilen så borde kunna öppna bra i volt med vilket kan ställa till det lite för min vinnare i loppet men är annars en ganska så enkel häst som är tillbaka i samma träning som innan Untersteiner och lyckades inte dom få ut mer av hästen än ok placeringar så har jag svårt att se att han ska räcka till vinst idag. Vann senast september 2000.
Skrällen :
10 Rutger B.L. var rent av usel senast så bakspår igen är nog ingen fördel men till endast 2% tycker jag man bör strecka om man garderar eftersom han har höga toppar när han fungerar och det finns bra hästar från bakspår som han kan rygga i loppet.
Vår Vinnare :
1 Bara Du Chene
Platskampen :
1 Bara Du Chene 19M (Trolig)
2 Give Me Five F.R. 4M (Rolig)
Spelförslag :
DD 1 : 4-6
DD 2 : 1 Bara Du Chene (2-7-10 med mindre insats)

Spelförslag Platskampen : Färjestad lopp 8 :
6 Carlos Lennon 17M
Färjestad lopp 9 :
1 Bara Du Chene 19M
2 Give Me Five F.R. 4M






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se