Speltips: Dagens Dubbel Tips till Kalmar fredag 4/2

Favoritparad som väntat under gårdagen och att inte Natorp Bo fick tag i ledaren sista stegen kostade bara ett blygsamt odds så det kan jag leva med.
Äntligen fredag och en ny helg inleds.
Kvällens lopp på Kalmar innehåller stora favoriter men det finns en hel del tveksamheter tycker jag och första tanken var att ikväll smäller det rejält på dubbeln.
Innan man såg att favoriten hade blivit nedstruken två spår och vips ser det ut som ett riktigt sömnpiller i stället.
Jag går inte bananas en fredagskväll som denna men provar att fälla en tveksam favorit i avslutningen i stället och hoppas på en bra slant tillbaka inför helgen.
Roligaste är 6 Nettan Sånna tycker jag men hon vinner lite för sällan.
Tipsen till platskampen spelar du på https://www.fsport.se/
Trevlig Helg Allez <3

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
7 Behind Bars står ju helt klart för klassen i gänget och normalt sett hade jag garderat vilket var initiala tanken men efter två strykningar har man istället ett perfekt spår 5 bakom bilen och jag har svårt att se hur han inte ska ta sig till spets i det här loppet och då blir det oerhört svårt för övriga att göra sig gällande. Spik och gäspa lite tyvärr.
Motbuden :
9 Playit Flax är lika klar andrahandare i loppet och det är fullt rimligt. Dom här två höjer sig rätt mycket mot övriga och det är spåren som fäller avgörandet för vem som får högst procent på streckspelen.
Han tokskrällde ju på V75 näst senast till 40ggr pengarna och senast var det återigen rikstoton från svårt spår och gick bra då med även om man märkte att klassen var ganska så tuff.
Bättre motstånd här och favoriten får inte ha en dålig dag för då räknas han direkt.
1 Vision Face har ju läget och man siktar väl på rygg ledaren här och hoppas sen på lucka eller för hårt tempo. Rent tidsmässigt ska han kunna utmana även de bästa men behöver lite tur så klart.
Skrällen :
6 Amoa King håller bra form och brukar vara bra hemma i Kalmar. Mer stark än speedig så får hoppas att det körs fortare än vad favoriten vill i tät. Vinner inte jätteofta med duglig skräll till 5%
Vår Vinnare :
7 Behind Bars
Platskampen :
7 Behind Bars 41M (Trolig)
1 Vision Face 10M (Rolig)

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
5 Jeans'n Passion var inget vidare i debuten för Lövgren men vann ett lopp med 10K i första senast vilket inte säger mycket då hon är tillbaka i samma klass här som i debuten.
Lövgren är inte känd för sina taktiska genidrag i travloppen och samtidigt tror man inte heller hästen är på topp formmässigt ännu. Han säger dock att det är en fin och spännande häst som ska duga bra framöver men som favorit i detta loppet är hon totalt ointressant för mig.
Motbuden :
6 Nettan Sånna är jag lite svag för och jag tycker hon är ett ärligt sto som har en hög lägstanivå.
Rätt så kvick ur volten så jag inbillar mig att Oscar Ginman kan komma riktigt bra på det tidigt i loppet och senast visade hon full form då hon nästan vann från rygg ledaren.
Tidig här tycker jag.
14 Isi Band står tufft till i loppet med 20m extra tillägg. Ensam på sin volt dock så bör kunna äta in det försprånget ganska fort och har rätt bra fart i sig om det bara klaffar lite med ryggar att gå i under slutvarvet. Tycker hon verkar bli lite bortglömd i det här loppet till bara 2% så jag streckar omgående.
9 Ale' Pride Gar har också gjort ok insatser på slutet men vann bara ett lopp i fjol och då tycker jag 15% är lite i överkant. Loppet är dock ganska skiktat så jag vågar inte plocka bort henne helt då hon placerat sig på slutet utan att det direkt slagit gnistor ska dock sägas.
Vinstchans men rankas ner en aning på dåligt spelvärde.
4 Grace Gamble gjorde det bra i två raka P21-lopp innan hon slog till och vann via open stretch mot rätt så bra hästar faktiskt. Visade senast att formen håller i sig och är som allra bäst med en smygare vilket innerspåret på 20m är perfekt för. Passas.
3 Nelli Mindy har vilat väldigt länge och bör behöva lite tävlingstempo i kroppen för att man ska kunna slåss om segrarna igen men är nog bästa hästen i grunden på start så jag ville nämna henne för er som vill gardera riktigt hårt.
Skrällen :
13 Aroseforyou är en rätt bra häst egentligen med en riktigt tråkig resultatrad vilket ger oss en ynka procent på strecken. Har fått ett lopp i kroppen efter lång vila och behöver kanske ett eller två lopp till för att närma sig toppformen men jag tycker man ska passa henne lite om man vill gardera loppet.
Hela sex segrar på 36 starter är starka papper i detta gäng. (favoriten har 8/33 för att jämföra)
Vår Vinnare :
4 Grace Gamble men vidöppet.
Platskampen :
4 Grace Gamble 18M (Trolig)
14 Isi Band 4M (Rolig)
Spelförslag :
DD 1 : 7 Behind Bars
DD 2 : 4-6-9-13-14

Spelförslag Platskampen :
Kalmar lopp 8 :
7 Behind Bars 41M
Kalmar lopp 9 :
14 Isi Band 4M






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se