Speltips: Dagens Dubbel Tips till Jägersro tisdag 18/1

Kvällens dubbel går på Jägersro och det första som slår mig är hur snedstreckad första avdelningen är där 3 Kattis J.Boko blir löjligt stor favorit och med tanke på att jag tror på favoriten i avslutningen så avstår jag Kattis helt.
Jag tippar en annan etta som redan slagit favoriten i somras och var då även spelad till favorit mot densamme. 1 Ice Dragon pratar jag om som jag tycker är omgångens drag till 3%.
Väldigt konstigt streckat överlag ikväll och 1-1 är mitt förstabud till 28ggr pengarna.
Vill även slå ytterligare ett slag för vår v86-stream imorgon kl 1830 där vi på twitch kommer gå igenom alla V86-loppen var för sig och försöka leverera de bästa tipsen.
Du hittar kanalen genom att klicka på länken nedan och vi startar 18:30 ca.
(40) 1x2se - Twitch

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
3 Kattis J.Boko kördes resolut till spets senast och höll eget hårt tempo hela vägen vilket resulterade i fin tid över mål och nytt rekord så formen är på topp.
Egentligen inget negativt att säga förutom att båda ekipagen innanför aviserar att dom vill köra i ledningen så viss dödensrisk föreligger så garderingen känns tidig.
Motbuden :
1 Ice Dragon säger Morten Juul är sin bästa chans i omgången och att hästen har superform samt är riktigt startsnabb. Bara gjort en start på svensk mark tidigare och mötte då till exempel 6 Emma Häggenäs och favoriten 3 Kattis J.Boko och tog ledningen direkt från spår 2 och vann mycket enkelt.
Då man äntligen har ett bra spår så tycker jag att det är hästen att slå i loppet och borde vara mer spelad än ynka 3%.
Mitt första streck.
2 Amore Bello har gjort tre starter för sina nya tränare Untersteiner och det krävdes att chefen skulle hoppa upp i jollen innan första segern kom.
Borde gått ytterligare framåt och nu testar man bike för första gången vilket alltid är intressant.
Kruxet är bara att både invändigt och utvändigt finns startsnabba konkurrenter så man får nog köra rejält från start om man vill köra i spets. Men går ju bra bakifrån med så räknas tidigt.
6 Emma Häggenäs har många galopper i raden men bilstart ska i alla fall passa bättre än volt och hon går ner rejält i klass här till kvällens start.
Näst senast var till exempel final i Diamantstoet där hon mötte hästar som Unique Juni och Kia Ora.
Senast var det ”bara” ett stolopp på V86 och då var hon faktiskt nedspelad till tredjehandare bakom hästar som Princess Kloster och Eight Hour.
Kapacitet finns alltså om man bara får runt henne felfritt och ska med på alla seriösa kuponger.
8 Bitcoin har ju uselt spår men tränas av Flemming och har viss fart i benen.
Vann trots allt senast så garderar man brett är hon tänkbar.
Skrällen :
9 F.The Big New tycker jag är väldigt intressant mot kvällens motstånd. Dels för att kladdtomten Steen Juul inte kör själv vilket är gigantiskt plus men även läget tror jag kan passa bra.
Rygg på flertalet startsnabba ryggar och kan nog komma igenom fint i starten och senast övertygande hon trots dubbla tillägg. Rolig skräll som kanske ryggar min vinnare hela vägen?
Vår Vinnare :
1 Ice Dragon

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
1 Carna Sensei avgjorde enkelt senast på Skive via en bra avslutning och Flemming låter löjligt nöjd med segerchansen i intervjuerna så rimlig favorit.
Kan öppna bakom bilen och försöker nog spåra runt om.
Motbuden :
9 Racing Ribb är klar andrahandare i loppet och gör det bra varje gång men vinner lite för sällan numer för att försvara procenten. Speciellt när bakspår inte är något plus heller.
Bra fart men aningen överspelad. Ska med på streckspelen om man garderar men kanske lite för dåligt värde på just dagens dubbel.
8 Jolene B.R. gör debut för Jerry Riordan och ska nog tas på allvar här trots spåret då man i alla fall är nedstruken ett spår.
Dock skall sägas att Jerry ligger väldigt lågt i förhandssnacket så frågan är om man backar direkt eller vill vara med och köra om det? Bakom favoriten är det ändå väldigt tunt med motbud tycker jag och 8 Jolene B.R är ett av dom.
4 Global Takeover har jag kanske egentligen ingen superkänsla för men är startsnabb och kommer från stall Lugauer så vill man gardera är han nog en av fem som kan vinna loppet om allt klaffar.
Skrällen :
2 A Good Point har inte fungerat riktigt på slutet men har högt kunnande och en bra tränare.
Till 3% från bra läge bakom bilen är han en given skräll.
Kanske att man kan krypa ner i rygg på favoriten?
Vår Vinnare :
1 Carna Sensei

Spelförslag :
DD 1 : 1-2-6-9
DD 2 : 1 Carna Sensei

Spelförslag extra :
DD 1 : 1 Ice Dragon
DD 2 : 2-4-8-9 (liten insats)






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se