Speltips: Dagens Dubbel Tips till Axevalla tisdag 14/12

Tycker allt att man har varit rätt ute men fått dåligt betalt. Mina två hästar Milos Ganador och Incredible Wine var etta och tvåa en mil före övriga och favoriten var som misstänkt rent usel från ledningen.
Tyvärr hjälpte det föga då mina hästar antingen ströks eller galopperade i inledande avdelningen.
Skrällen The Primerose gjorde ett godkänt lopp som trea men vinnande So Superb trodde jag inte skulle vara så bra som han var och gillade uppenbarligen den skitiga banan.
Kvällens dubbel kommer från min hemmabana och förra veckan var vi snubblande nära 46ggr degen men Can Lane fick då ge sig sista biten mot en bra spurtande Flash Teemer.
Tycker motståndet inte är blodigare till kvällens start och trots bakspåret så slipper man i alla fall tillägg denna gång och då han verkar gå framåt hela tiden så får han en chans till, speciellt när han inte ens verkar bli favorit i loppet.
Inledningen tycker jag är vidöppen med en svag favorit som tidigare inte fungerat med skor. Garderar därför friskt och hoppas på en rejäl skräll som kan komplettera ett bra odds med en Can Lane ifall båda favoriterna sviker.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
4 Roc Star Joli ser vid första anblick ut som en vettig favorit men tittar man lite närmare på förutsättningarna så finns det en hel del frågetecken.
Tufft matchad med att gå ut i V75 senast trots lite längre mellan starterna och nu är det full distans och skotvång. Förra året i december gjorde man två starter med skor och det fungerade inte alls så man gick till vila i stället. Ett år äldre nu och säkert klokare men man vill ju se att det fungerar med skor och att tanken inte är slut mitt på Axevallas långa upplopp.
På plussidan då? Tja, kapabel för klassen och missar knappast ledningen samt att Sofia Aronsson tillhör en av Axevallas duktigaste tränare.
Självklart vinstchans med som stor favorit vet jag inte om jag köper rakt ut.
Motbuden :
2 Bearicecream tycker författaren på ATG inte är tidig i loppet och jag kan inte annat än att tycka totalt tvärt om. Visst, hästen har inte levererat lika bra i år som föregående säsong men enligt Mimmi som tränar så var senast ett fall framåt och efter det har man bytt veterinär och behandlat hästen på nytt vilket har gett rejält svar i träningen och med tanke på att hon är extremt gynnad av skotvånget så tycker jag hon gör en riktigt intressant start här.
Hon måste givetvis ha gått framåt sen senast men då Mimmi låter mystiskt uppåt och grundkapaciteten är hög tycker jag inte man bör såga rakt av från bra läge.
9 Pewdiepie spelas upp som klar andrahandare och det är väl lite på att det är Goop som tränar.
Visserligen van vid betydligt hårdare motstånd än detta men har inte riktigt visat att han bara kliver runt fält på beställning heller. Rent tidsmässigt ska han dock räcka långt och med lite klaff är nog spurten tung.
10 Akela Play bör väl nämnas bland tänkbara segerkandidater men det är lite mycket som ska klaffa känns det som om det ska räcka ändå fram till seger. Jämn och säker annars och duger gott i klassen.
Axevallas långa upplopp kanske kan gynna honom?
Dyker nog upp på målfotot men om det räcker till seger känns tveksamt.
3 Sunettan Palema brukar man chansa invändigt med och därav kanske den lite tråkiga raden utan segrar men man ska inte missta sig för hon har faktiskt varit bra och får hon det där perfekta loppet från spår 3 så kan första årssegern sitta där.
Skrällen :
5 Bear A Perfection fick segern senast men ska inte skämmas för det. Riktig positiv insats efter vila och att från tredje ytter avancera fram i dödens halvvarv från mål och koppla grepp är väl det man vill se efter att ha vilat.
Rätt årstid och går bra med skor så 7% är verkligen spelbart från bra spår.
Vår Vinnare :
5 Bear A Perfection (på värde då loppet är vidöppet.)

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
4 Roofparty lovade mycket som unghäst och gör en intressant debut hos Robert Bergh här.
Känns lite hårt att bli spelad till favorit dock utan lopp i kroppen och byte av tränare är inte per automatik lika med framgång. Passas så klart men jag har en annan vinnare då jag tror det kan bli lite kubbning om spets och då kan det bli stumma ben till slut när man saknar tempo i kroppen, grundkapabel eller ej. Även stallet ligger lågt så märklig favorit.
Motbuden :
11 Can Lane kostade oss 46ggr på dubbeln senast när han inte kunde svara Flash Teemer sista biten.
Tycker dock att han visade mod senast trots att han såg lite halvloj ut i loppet. Verkar sannerligen gå framåt med varje lopp och med lite bättre lopp tror jag han vinner enkelt även om man säkerligen duger från dödens återigen. Inte värre emot denna gång än sist. Snarare tvärt om men vi kan stanna vid snarlikt. Värd en seger och jag tror den kommer ikväll. Spik.
2 Viveur Bi har ett utmärkt spår bakom bilen och är obesegrad efter fyra försök i spets men kan knappast svara 4 Roofparty från start. Dock flertalet bra insatser på slutet och bör hamna bra till från perfekt spår. Klar andrahäst för mig i loppet.
10 Sato brukar duga på V75 och hade ett mellanår förra säsongen men har kommit tillbaka starkt.
Går från alla positioner och senast visade han uppåtform när man frivilligt tog dödens varvet från mål och höll farten bra bakom Four Guys Dream. Räknas vid gardering.
8 Ad Hoc är kanske en jätteskräll i loppet från spår åtta men visat lite smygform mellan galopperna och intressant med Jepson upp. Brukar också gå bra med skor vilket är gynnsamt i dessa tider.
Skrällen :
6 Nisse Sånna ska ha lite hjälp i loppen för att duga till seger men hänger med i alla tempon och har en hel del fina insatser i raden. Lite tuffare emot nu men liftar som sagt alltid med och till 1% är han värd ett streck om man letar stora skrällar i avslutningen.
Vår Vinnare :
11 Can Lane

Spelförslag :
DD 1 : 2-3-5-9-10
DD 2 : 11 Can Lane






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se