Speltips: Dagens Dubbel Tips till Färjestad måndag 13/12

Ny vecka och två småtrevliga lopp på förhand där man skulle kunnat spika favoriten i inledningen 5 Blue Frontline men jag garderar med Goops duo som jag tycker gör intressanta starter här till roliga odds på dd:n.
Speciellt då favoriten i avslutningen bara har fått ett lopp i kroppen efter ganska lång vila och det är lite som ska klaffa i loppet varpå det är ganska hårt att strecka upp honom som storfavorit.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
5 Blue Frontline visade en härlig skalle senast och kommer med tre segrar i raden och har dessutom ett bra läge från start för en gångs skull. Ytterligare plusfaktorer är att hon är van att alltid tävla med skor runt om till skillnad mot många av sina konkurrenter.
Riktigt bra tider på slutet och här ska man tidigt kunna pressa sig till spets och då ska segerchansen vara riktigt bra.
Med alla dessa plusfaktorer är det en vettig favorit men man ska ha med i åtanke att det är spårtrappa så hästarna som är hårdast i loppet (tjänat mest pengar) har sämst spår.
Motbuden :
8 Ies Juvel är en av dessa, hon har faktiskt tjänat mest av alla i loppet och har också varit ute i tuffare sällskap. Senast i ett GS75-lopp mötte hon Miss Silver och var faktiskt en av loppets skrik men tappade allt vad position hette när hon slog på en kort galopp efter 100m.
Tog en invändig resa efter det och chansade som sig bör. Fick inte riktigt chansen i tid men gick i mål med krafter sparade som fyra. Positiv avslutning.
Här har man ett svårt spår men det visste man vid anmälning och faktum är att spår 8 är nog bland det bättre man kunde hoppats på.
Skulle det komma någon strykning invändigt så ökar chanserna markant. Men räknas tidigt ändå.
11 The Primerose har en lite missvisande rad tycker jag och är kanske lätt att avfärda från detta spår men hade en riktigt fin treåringssäsong och vann även fjärde raka i årsdebuten men sen har det varit stopp. På tio starter har det ”bara” blivit två andrapris och lite pengaplatser men nio av tio lopp har avverkats i rikstoton samt kval till stochampionatet så raden är som sagt en aning missvisade och då man går ner rejält i klass till detta lopp så tycker jag hon räknas väldigt tidigt och 5% är tilltalande.
7 Marble Arch har matchats ganska tufft av Goop men jag tycker ändå hon har varit lite av en besvikelse i år efter den fina fjolårssäsongen.
Lite intressant dock med Kontio upp som ofta trycker av det som går från start och viss spetschans har hon nog och då blir det knappast släpp till favoriten om inte Sundsvall brinner.
Skrällen :
2 Manstone Two U. har streckats upp till skyarna efter två bra insatser och avgjorde via open stretch senast men för mig är hon väldigt svårbedömd då hon höjde sig markant på barfotabalans och nu är det skor på. Tveksamt om man kör i ledningen när hon har gått så pass bra med rygglopp utan här tror jag man gärna släpper till favoriten varpå man måste förlita sig lite på turen och då är över 30% på tok för högt. Men viss skrällchans så klart.
Vår Vinnare :
5 Blue Frontline

Dagens Dubbel 2 – 2640m Voltstart
Favoriten :
4 Pacific Kingdom är en stark herre som gillar distansen och efter två svaga insatser i somras gjorde han comeback senast och slutade tvåa på ett bra sätt utan att kunna hota vinnande Giordana Soa.
Ändå positiv insats efter så lång vila och har han tagit loppet på rätt sätt ska han vara ännu vassare nu. Tog spets från snävt femtespår och spårade hela vägen för fyra starter sen på just Färjestad så man borde komma iväg bra även från fjärde.
Ändå något svårbedömd och ganska svag som favoritspelad redan.
Motbuden :
7 Milos Ganador var jag ganska säker på skulle bli favorit när jag såg startlistan så att han bara är streckad på 17% jämfört med 54% på favoriten tycker jag är tilltalande.
Speciellt då Micke J är vass i voltstart och prickar han bara något sånär så borde han komma före favoriten i starten med den extra skjutsen från springspåret.
Gillar längre distanser skarpt och fungerar bra med skor.
5 Incredible Wine går ner i klass till det här loppet och gjorde ett bra lopp senast i likvärdigt lopp.
tog över ledningen efter ett halvvarv då och häll sånär undan till seger.
Ändå ett fall framåt och ett kvitto på att han står sig bra i denna typ av lopp. Duger normalt bra i V75 så gäller som segerbud även här.
Skrällen :
1 Nisse Roc var lite blek senast men duger normalt sett bra i lopp som dessa. Lång distans kanske inte är en fördel men klarar det också. Speciellt när han har fått ett tilltalande läge som borgar för en spårsnål resa.
Vår Vinnare :
7 Milos Ganador

Spelförslag :
DD 1 : 5-7-11
DD 2 : 5-7






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se