Speltips: Dagens Dubbel Tips till Axevalla tisdag 7/12

Vad som på förhand såg ut som ett sömnpiller har efter två strykningar blivit en lite mer öppen historia. Dock så tycker jag att 5 Can Lane borde vinna första avdelningen oavsett resa men insatsen senast var inte helt hundra.
Jag spikar och satsar på att fälla 10 Lass Revenue i avslutningen istället då han har fått ett läge som jag tror missgynnar honom rejält.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
5 Can Lane var ute i riktigt billigt sällskap senast mot vad han är van vid men kunde inte plocka ner Berghs Innovation Love. Visst den sedemera har imponerat efter det så kanske inte så konstigt men samtidigt innehöll fältet endast fem hästar så nog borde Can Lane ha vunnit för att ha fått godkänt.
Untersteiner säger att hästen kan var lite upp och ner i formen men att allt känns bra på förhand.
Även om insatsen senast oroar lite så vann ju Berghs häst ett försök i silver starten efter och är nog kanske lite bättre än vad man trodde.
I ärlighetens namn möter man inte mycket här.
Motbuden :
7 Hank Von Håleryd var ute i ett silverförsök mot riktigt bra hästar senast. Vann gjorde just Berghs Innovation Love men Hank gick ändå jämnt med hästar som Chapuy och Mahma Lane.
Gillar att gå på rulle och med litet fält skulle han kunna få den perfekta resan och skrälla till.
Klar andrahäst i loppet trots låga procent.
4 Zinco Jet vann direkt i comebacken men har varit lite sämre efter det utan att för den sakens skull ha varit dålig. Men inte riktigt den utveckling man vill ha efter vila där man helst ser att formen går framåt med varje lopp. Ska dock duga långt i ett sådant här lopp, speciellt efter strykningen av storfavoriten.
1 Drip Drop har endast tre segrar på 83 försök men en av dessa kom från ledningen och med tanke på förutsättningarna så provar väl Magnus i tät?
Lite långsökt kanske att det ska räcka men hästen har två bra lopp bakom sig så kanske på väg uppåt i form och garderar man brett så varför inte i ett öppet lopp med hästar som inte vinner så ofta någon av dom?
Skrällen :
9 Flash Håleryd vinner inte så ofta längre och är faktiskt segerlös än så länge i år.
Grundkapaciteten är det dock inget fel på och trivs på hemmabanan. Ensam på tillägg brukar man kunna äta upp rätt snabbt och har ett par ok lopp på slutet så formen är nog ok.
Lite intressant med ny kusk upp med. Jepson känner hästen väl sen förr och har vunnit med honom på V75 bl a.
Vår Vinnare :
5 Can Lane

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
10 Lass Revenue kommer nog bli ganska stor favorit här när 6 Global Warrior blev struken.
Svårt lopp att räkna på med många ickevinnare och det är klart att Lass Revenue går ner i klass här men samtidigt har han gjort sina bästa lopp i ledningen så bakspåret är ett klart frågetecken för han kommer behöva hjälp på vägen och kan lika gärna hamna i en dålig rygg.
Borde ha vettig vinstchans men spelvärdet är riktigt dåligt tycker jag.
Motbuden :
1 Man Of Steel är snabb ut och har fått ett perfekt spår. Linda som kör låter mer uppåt än tränaren vilket gör att det kanske blir offensiv styrning trots allt ändå?
Tränaren vill helst se ett snällt lopp vilket kanske är det bästa trots allt. Hur som haver så tycker jag vinstchansen ska vara bra i detta gäng även om inte formen är 100%.
Det här är en bra häst i grunden.
4 Souvenir D'inverne var inget vidare senast men jag tror han ledsnade lite från tråkigt utgångsläge.
Brukar kunna öppna rätt så bra och det finns på pappret att han skulle kunna ta sig eller köra till ledningen här och då biter han ifrån sig rätt bra faktiskt.
Går bra tider hela tiden och eftersom loppet är vidöppet så vill jag varna lite för honom.
3 Mr Crazed tror jag kan öppna upp loppet lite då Anders säkerligen kommer testa för spets nu. Den här killen är inget lejon på äldre dagar och risken är stor att krafterna tryter in på Axevallas långa upplopp. Att spurtstarkast vinner loppet är ingen vild gissning.
Skrällen :
8 Tournado Dream har fått ett lite bättre läge efter strykningen och vann faktiskt senast på Axevalla i ganska övertygande stil. Inte så mycket tuffare emot ikväll tycker jag och kan han komma till i starten så visade han senast att han har en bra avslutning.
Vår Vinnare :
1 Man Of Steel

Spelförslag :
DD 1 : 5 Can Lane
DD 2 : 1-4-8






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se