Speltips: Dagens Dubbel Tips till Halmstad måndag 6/12

Denna travvecka inleds på Halmstadstravet och vintertiden till trots är det två helt ok lopp man har fått ihop. Jag tycker 6 Gladys Knight gjorde ett bra lopp senast och med lite flyt i sista kurvan tror jag hon hade skrällt till 38ggr degen.
Jag chansspikar och hoppas att jag får betalt den här gången i stället.
Som vanligt på vintern i travet är det mer sällan favoriterna vinner så man får gå på lite känsla i loppen och försöka hitta de hästar som kan bringa lite spelvärde.
Det är klokare att hålla nere insatserna under tiden vilket vi gör till kvällens tävlingar.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
4 Bee Kronos har galopperat dubbelt på slutet och senast kom den ytterst olyckligt i spets efter att man hade fått bestämma lite som man ville i ledningen.
Annars sett riktigt formstark ut och kanske att skotvånget kan göra att man blir lite stabilare?
Snabb ut bakom bilen och gynnas av den korta distansen. Hästen att slå.
Motbuden :
7 Cavalleri mötte favoriten på Jägersro och var inte långt efter i mål efter att ha fått fritt lite för sent.
Med tidigare lucka hade hon nog utmanat ända in på linjen. Tog en invändig resa senast i stentufft gäng på V75 i ett försök till Diamantstoet och knep en fjärdeplats på bra sätt.
Trots spår en bit ut på vingen här så borde man vara med och göra upp om segern.
6 Gladys Knight har höga toppar de dagar hon behagar att fungera i loppen och senast avancerade man fram till dödens direkt men kom ner i rygg på ledaren kort därefter.
På sista bortre långsidan ryckte tätduon åt sig några längder varpå Gladys Knight valde att ta rygg på hästen i dödens. Smart eller inte är svårt att säga då man satt fast när hästarna kom i tredje men samtidigt stannade ledaren totalt in på upploppet och Gladys Knight fick kryssa mellan hästarna och hade krafter kvar i mål som trea. Riktigt positiv insats och med rätta ryggarna den här gången tror jag hon blir riktigt vinstfarlig.
1 Dolly Streamline brukar föredra invändig resa med lucka varpå spåret är perfekt denna gång.
Siktar nog på rygg ledaren här som i loppet näst senast och då kom luckan perfekt och avslutningen var pigg fram till andraplatsen. Chansartat så klart men räknas vid gardering.
Skrällen :
2 Glory Marancourt har ingen rolig rad efter att ha mestadels startat i Frankrike på slutet men denna gång överlåter tränaren tömmarna till en proffskusk i form av Peter Ingves vilket är lite intressant.
Klart att det är segt att strecka en häst som aldrig vunnit men samtidigt har hon gjort två helt ok lopp sen hemkomsten och närmar sig nog formen.
Lite plusfaktorer till denna start och bara 2% på strecken från fint utgångsläge.
Vår Vinnare :
6 Gladys Knight

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
10 Express Lime fixade inte snävt femtespår senast på V75 men tog en meriterande seger på V86 starten innan. Går ner ganska rejält i klass till det här loppet och funkar ok med skor även om det inte är någon fördel säger Untersteiner.
Vettig favorit men bör garderas på bakspåret.
Motbuden :
3 Anxious To Matters vill man till ledningen med här och jag tror hästen kan bli lite bortglömd på raden men han går bäst i front och har inte haft läge för spets sen han vann senast i slutet av september. Har ändå gjort det bra och plockat pengar i loppen och jag tycker han är väldigt tidig här.
7 A Whispering Angel är ett fint sto som är riktigt allround. Startsnabb, lättplacerad och går bra i ryggar. Varit top 3 i hälften av alla sina starter och faktiskt plockat pengar i 18/21 starter.
Hästägares dröm med andra ord som man sällan är besviken på.
Kommer hon bara till från spåret så räknas hon återigen.
4 Merci Bråten var Ann-Charlotte tvåa med näst senast och får chansen nu återigen. Visat fin form två senaste men har varit struken sen dess.
Normalt sett ska hon duga bra mot detta motstånd.
12 Chumani har ju riktigt iskallt läge vilket givetvis drar ner förhoppningarna rätt rejält men vill ändå nämna henne om man vill gardera loppet brett för fart finns för klassen.
6 Filip Winner lyfts upp lite i förhandssnacket och brukar vara påpassad på toton efter förra årets succésäsong men jag tycker inte alls att det har stämt på slutet och senast var han rent av totalt usel så ska jag strecka vill jag nog se att han gör ett bra lopp först. Pass.
Skrällen :
11 Gitane D'inverne behöver ”sitt” lopp för att duga men har vunnit med skor tidigare och missgynnas inte alls av skotvånget. Skulle man få lifta med i rygg på 10 eller 12 på bortre långsidan så har man en bra spurt att tillgå och även här har Ingves skrällchans till 2%
Vår Vinnare :
3 Anxious To Matters

Spelförslag :
DD 1 : 6 Gladys Knight
DD 2 : 3-4-7-10






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se