Speltips: Dagens Dubbel Tips till Eskilstuna tisdag 30/11

Lite oflax under gårdagen där både mina betrodda var två i loppen men vinnarna var riktigt bra och har inget att be om ursäkt för alls.
Till kvällens dubbellopp på Sundbyholmstravet så är det sista loppen innan barfotaförbudet kickar in och det är en lurig dubbel med final i Ungdomsserien så många nya körsvenner på hästarna kan borga för en skräll i inledningen.
I avslutningen ströks stora förhandsfavoriten Golden Guard vilket lämnar spelfältet öppet för Goop och 1 Cruise som ska ses med väldigt bra vinstchans då de värsta konkurrenterna inte har roligaste raderna på slutet. Men jag garderar med ett roligt streck och håller nere på insatserna denna kväll.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
4 Stella Nova Race hoppas man på spets och slut med och av sina fem segrar har tre kommit från just ledningen. Senast hade hon spår fyra också men laddades inte nämnvärt av Magnus utan kröp villigt ner i tredje inner och fick perfekt lucka efter lite kryssande och avslutade bra fram till andrapriset utan att riktigt kunna hota om segern.
Dock varit sjuk sen senast men enligt stallet så ska formen vara intakt och man tycker detta är omgångens klart bästa segerchans men jag är inte helt säker på att det blir någon enkel ledning.
Motbuden :
2 Typhoon Face hade nog hellre sett längre distans än kvällens men skulle gynnas av lite körning inledningsvis vilket inte alls känns otänkbart.
Som många hästar från Katja så lever även han på sin styrka och går hela vägen in i mål.
Från perfekt spår bakom bilen har jag svårt att se hur han inte ska vara med på målfotot här.
6 Hunter Montana från stall Goop hade inget att hämta på V75 senast trots spårsnål resa men var fin vid vinsten starten innan och går ner lite i klass till det här loppet vilket var fallet även näst senast.
Vann från dödens då och kan nog ta samma position här. Räknas.
1 Metoria har fått två lopp i kroppen efter vila och är rätt startsnabb så det borde bli minst rygg ledaren här. Stannade betänkligt senast men då var det Åmål med sina svängar och dödens så tar inte så allvarligt på det. I comebacken näst senast försökte man köra i ledningen men fick ge sig sista biten och det fattades nog lite.
Skulle man svara spets kan det nog bli tufft återigen men skulle öppna upp loppet och från rygg ledaren har värre skrällar skett.
7 Global Wonderful ser jag drar på sig en hel del streck här men jag tycker hon möter på tok för tuffa hästar här och har ett spår för långt ut på vingen för att det inte ska vara vingelrisk i loppet.
Lätt att stirra sig blind på de två segrarna i raden men dom är tagna i riktigt låg klass.
Pass till dessa procent för mig.
Skrällen :
8 La Mauresque har givetvis sämsta spåret men är rätt snabb ut och borde komma hyffsat på det tycker jag. Kommer från ett stall i absolut toppform och har verkligen utvecklats i år jämfört med säsongen innan. Passas till låga 3%.
Vår Vinnare :
4 Stella Nova Race

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
1 Cruise med Björn Goop blir ganska stor favorit här efter strykningen av Golden Guard.
Passande motstånd men tror inte han kommer kunna svara upp innerspåret initialt men är stark och rejäl så tål både dödens och gå i spåren.
Duger på V75 så är nog rätt favorit här med men det är lite som ska klaffa så vill man gardera är det nog inte alls fel men man ska ha med sig att Cruise är klart bästa hästen efter strykningen och känslan är att Goop bara löser uppgiften.
Motbuden :
5 Fonda Boko är nog en av de bättre i loppet och har fått ett lopp i kroppen efter lite vila där man fick ett snällt lopp och gick i mål med krafter kvar. Gör alltid sitt loppen och är sällan riktigt dålig.
Tänkbar med lite klaff.
9 U.R.Amazing säger tränaren kommer med full form så det får vi lita på. Bättre än raden och satt fast senast. Bra tider i mål innan det och spåret är ok då han helst ska smygas in i det sista.
Bra kusk, kanske?
Skrällen :
4 Andy Pandy One är en frisk 3%-are som jag tycker är klart intressant här efter strykningen.
Kan nog riva åt sig spets här med lite flax och där har han 2-1-2 efter fem försök.
Gör ok lopp mest hela tiden och har faktiskt varit top 3 nästan hälften av starterna och en segerprocent på 15% så tycker han blir lite bortglömd här ändå. Kul streck!
Vår Vinnare :
1 Cruise

Spelförslag :
DD 1 : 4-8
DD 2 : 1-4






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se