Speltips: Dagens Dubbel Tips till Färjestad måndag 29/11

Lite oflyt i fredags att Önas Prince skulle underprestera och galoppera när man satte skrällen i första avdelningen men lite så som helgen fortlöpte för mig. Bara ta nya tag.
Veckan inleds på Färjestad med en ganska intressant dagens dubbel som håller bra klass för årstiden.
Intressantaste strecket är 8 Goodlookin' Pepper i avslutningen som jag tror kan ge ett riktigt bra odds och står till för att få en riktigt perfekt resa.

Dagens Dubbel 1 – 2640m Autostart
Favoriten :
9 Made Of Stars bär favoritskapet här på grund av sin styrka och långa distansen. Westholms stall håller även fortfarande knallform och hästen tål att vinna från dödens även med en tuff resa fram.
Loppet senast gick han i tredjespår hela loppet så där är han ursäktat och loppet innan tog han dödens varvet från mål och vann säkert trots tre varv.
Svår att gå emot men det ska stämma lite på vägen.
Motbuden :
5 Beethoven är kanske främsta motbudet då han förmodligen kommer tidigt till ledningen här och på visad form vid segern senast kan han bli tuff för favoriten att plocka ner men kan också falla på vägen om han inte får vara ifred.
Senast öppnade han ok från spåret längst ut på vingen och kunde sitta i andra ytter ända till upploppet så var nästan skyldig att vinna med den fina resan.
Kan gå igen med hade dubbla galopper innan senast så kan vara klokt att kolla värmningarna.
10 Zapaca Grim vann senast efter att Stefan kört till resolut efter ett halvvarv. Insatsen var riktigt bra även om motståndet kanske var lite ljummet. Hästen har visat att han går från alla positioner och av de mest betrodda kan han hamna bäst på det från spåret. Räknas återigen och känns riktigt intressant på förhand till endast 16%.
7 Shapes har två lite sämre insatser bakom sig men håller normalt en hög nivå som duger på V75.
Goop på Färjestad är svår att avfärda helt och har han bara lite medflyt i loppet kan han bli segerfarlig. 3-4:e strecket i loppet.
6 Gandalf Jaam tror jag inte har med segerstriden att göra men vill ändå nämna honom eftersom han kan sätta färg på loppet då han är startsnabb. Sida vid sida med Beethoven borde han dock få svårt att ta en längd men kan också kosta en snabb öppning som kan sitta i benen till slut.
Skrällen :
12 Fromheaven Idzarda är stark även han och gynnas av distansen. Mest varit ute i monté på slutet men senast provade man bakom vagnen och från svårt utgångsläge fick han vandra nästan ett varv i tredjespår innan han landade i dödens. Avlöst strax efter och avslutade helt ok som fyra i mål.
Med lite bättre klaff denna gång kan det räcka långt till bara ett par procent.
Vår Vinnare :
10 Zapaca Grim

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
4 Joshua B.R. gjorde en bra insats näst senast när han kvalade in till norska Derbyt från dödens. I finalen var han tyvärr inte som bäst för dagen och fick vila kort efter.
Känns fin i träningen efter det enligt tränaren och ska inte ha problem med voltstart eller snäva spåret. Däremot tycker jag han möter ganska tufft motstånd och jag tror inte han får någon gratis här. En favorit som bör garderas om det inte kommer en strykning invändigt vilket skulle öka segerchanserna markant.
Motbuden :
8 Goodlookin' Pepper är inte alls tokig och Jepson kommer rygga Dagfinn i starten för att komma igenom så bra som möjligt. Har visat tidigare att han är väldigt speedig med rätt resa och hade två enkla segrar innan senast. Allround och intressant här.
6 Thai Knight får Mats E Djuse i vagnen här och i brist på startsnabba konkurrenter kanske Mats kan få i väg honom till ledningen här. Krävs nog att han kommer till ledningen för att gälla som vinstfarlig för annars en ganska enkel häst som inte vinner så ofta.
1 Victor C har ett bra läge och kommer nog göra vad som går för att hålla ledningen. Kan bli svårt att svara springspårshästarna men samtidigt vill det till att dom prickar starten och Dagfinn är rutinerad och kan vända bort övriga.
Möter ett par tuffa men får ju en bra resa oavsett och är jämn och säker.
9 Ready Trophy har inte visat toppform på slutet men har rätta tiderna i kroppen och blir kuskförstärkt med André Eklundh här och senaste segern kom på V75 på självaste nyårsafton.
Således segerlös i år men gillar årstiden och lite en outsider här.
Skrällen :
10 Vici Supreme var visserligen blek senast men har ”ordinarie kusk” nu och gick bra från kön på valla i slutet av september och även vid vinsten innan på Mantorp så kan avsluta vasst. Barfota runt om igen är också positivt och till 2% är han streckvärd.
Vår Vinnare :
8 Goodlookin' Pepper

Spelförslag :
DD 1 : 9-10
DD 2 : 4-8-10






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se