Speltips: Dagens Dubbel Tips till Eskilstuna tisdag 26/10

Ornello vann under gårdagen och min varning i loppet Super War Horse avslutade bra till fjärdepriset men stilen på upploppet var allt annat än klockren och med bättre aktion vinner han nog loppet busenkelt tror jag. Passa honom framöver.
Det hjälpte dock föga när man avstod favoriten i inledningen och det är bara att lyfta på hatten och sätta på sig dumstruten i stället. Lövgrens Under Armour var helt överlägsen i loppet och vann på bekvämt sätt efter en perfekt resa i andra ytter.
Kvällens lopp till Eskilstuna innehåller en stark favorit i inledningen som ska ha bra chans men streckas lite väl hårt i ett annars jämnt lopp. Vill man gardera så missa inte 5 Timetopaythepipe som sett riktigt fin ut på slutet.
I avslutningen tror jag mest på 2 Powerbank som är väl värd första årssegern nu från tilltalande spår och den här herren är för bra för att gå segerlös en hel säsong och jag tror första segern kommer ikväll.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Voltstart
Favoriten :
9 Rudisha är ett av få ekipage i loppet som har seger i raden, faktum är att han är enda med dubbla segrar och har inte varit sämre än fyra på de fem senaste.
Vid segrarna på slutet har han avancerat fram tidigt i loppet utvändigt om ledaren och antingen fått överta eller på något sätt kunnat styra loppet dit han vill och senast var han ruggigt läcker i stilen.
Måste återigen ha vettig chans om det inte strular allt för mycket på vägen.
Motbuden :
5 Timetopaythepipe har visat bra form på slutet och senaste starten tycker jag man kan glömma.
Såg fin ut trots oplacerad och hade för långt fram helt enkelt.
Gjort sina bästa lopp i ryggar så jag skulle tro att man siktar på antingen spets och släpp eller ännu hellre andra/tredje ytter. Avslutar bra med rätt lopp och tidig här. Passas!!
1 Sedin U.S debuterar i ny regi här för Conny Johansson och är opererad i framknäna vilket har gjort att han har fått vänta på denna start ett par månader.
Gör en intressant start och bör nog räknas direkt från fint utgångsläge.
Tror dock inte han kan hålla upp ledningen eller att man ens vill köra där första starten men får garanterat fint lopp och skall streckas vid gardering. 3% är väldigt lågt.
Tränaren rapporterar att han känns väldigt fin i träning och att han ska duga långt här om allt är som det ska.
7 Global Viscount har inte alls fungerat som Stenströmer velat i år och stallet har kanske inte gått riktigt som åren innan men det finns mycket fart i den här herren och Jepson fick förtroendet i somras under Axevalla Maraton med då galopperade man bort sig.
Lurigt läge här med innerspår på tillägg men kan nog komma igenom bra från start då det saknas bakspårshästar på första volten.
4 Papaya Roadrunner är kanske ett riktigt långskott men med inga riktigt utpräglade spetshästar på främre volten kanske Kajsa kan kasta iväg henne mot spets där hon är obesegrad på två försök.
Verkar höja sig en klass i ledningen och går rätt skapliga tider i loppen så kanske lite skrällchans här.
Skrällen :
8 U.B Cool verkar bli aningen bortglömd här till 4% men har inte alls varit dålig i år, tvärt om tycker jag att årets starter har varit ett fall framåt mot föregående säsong.
Senast var han ute i stentufft gäng men gick i mål med krafter kvar och på en bra sluttid.
Vår Vinnare :
9 Rudisha

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
9 Hacker Am kommer med två raka i ny regi och har sett riktigt fin ut. Vunnit båda med attack i spåren så utgångsläget oroar inte nämnvärt. Bör avsluta vasst återigen och ska räknas på nytt då det ser ut att bli lite tempo på loppet under vägen.
Motbuden : 2 Powerbank är intressant här från bra spår. Har levererat fina avslutningar varje gång och sitter i perfekt andraspår här direkt. Riktigt intressant med att man rycker bakskorna till denna start då det är optimal balans. Duger bra på V75 i normala fall och tycker nog han borde varit favorit på läget idag så spelvärdet finns där absolut och jag chansspikar.
3 Timetomakeitrite gillar dagens förutsättningar med framspår bakom bilen och bör ha bäst spetschans sen 6 Stella Nova Race ströks. I ledningen har hon tre segrar på fem försök och senast tog man också hand om ledningen men släppte efter lite press och tog chansen via open stretch i stället.
Avslutade godkänt mot tuffa hästar och visade fortsatt form. Kan bli tuff att plocka ner om inte inledningen blir väldigt tuff.
11 Dallas Brick vann från liknande läge och distans för fyra starter sen och dessutom på spetsbanan Åmål och får mäster Örjan i vagnen denna start. Vunnit hela tio lopp och har en stark avslutning så med en lyckad Örjanstyrning i loppet tror jag han kan hinna dit.
5 Gassin Am Vill även han till ledningen men jag tror det blir svårt att ta en längd på invändiga.
Samtidigt har han inget superstatistik från spets heller (3/10) men visst, kommer han förbi så stiger chanserna men tror han kommer få trafikproblem i loppet och därav rankas han ner för mig.
Bara vid bred gardering.
10 You Could Be Mine ser jag streckas upp till skyarna i detta lopp och jag har lite svårt att köpa hur hon ska vara streckad lika mycket som Powerbank och Timetomakeitrite?
Hade visserligen en jättebra säsong förra året men har inte riktigt varit i samma slag i år samt att hon har varit struken sen senast. Nja.. pass från mig till dessa streck.
Skrällen :
4 Tokarev har inte startat på över ett år så behöver kanske några lopp för att vara som allra bäst men gillar distansen och har ett fint spår och Stellan Tidelius andas lite optimism mellan raderna och rycker alla skor direkt och sätter på stängda huvudlaget så lite skrällvarning utfärdat.
Vår Vinnare :
2 Powerbank

Spelförslag :
DD 1 : 1-5-8-9
DD 2 : 2 Powerbank






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se