Speltips: Dagens Dubbel Tips till Halmstad måndag 25/10

Ny travvecka och Halmstad står som värd för kvällens tävlingar. Rätt hög klass på loppen för att vara en vintrig måndagskväll och hyperintressant att se om Jerry Riordan har fått ordning på 14 Super War Horse som tillhörde kulltoppen som unghäst mot hästar som Perfect Spirit och Whos Who.
Inte alls övertygat två första starterna för Jerry men borde gå framåt för varje start.
Är det dags att ta betalt ikväll till ynka 3% tro?

Dagens Dubbel 1 – 2640m Autostart
Favoriten :
10 Under Armour blir mest streckad här i inledningen och visst finns det fart men har inte alls fungerat som Lövgren hade tänkt under året men ska enligt rapporterna träna bättre.
Inget som övertygar mig om att vi ska få se en bättre prestation just denna afton och vill nog se det först i så fall. Svag favorit som inte får plats på min kupong.
Motbuden :
5 Borga Inkasso spårade runt om näst senast och från just spets har han två vinster och en andra/tredje på fyra försök. Biter alltså ifrån sig bra i ledningen och Lugauer brukar ha det vältränat.
Positivt med att han har gått felfritt tre starter i rad sen ha kom till nya tränaren vilket inte har varit fallet tidigare. Spetsfavorit och borde ha bra chans i ledningen i ett öppet lopp.
7 Matteo har två bra starter innanför västen och var faktiskt riktigt bra under fjolåret. Kanske är på väg mot den rätta formen igen och körs av Stefan Persson som vann båda dubbelloppen på V75 i lördags så är nog full av självförtroende. 7% är bra.
13 Keegan Trot fick Hanna äntligen runt felfri senast och då kom också segern enkelt.
Höga toppar om han går felfritt och rundar många återigen.
12 Barnacle är nog den som varit ute i tuffaste omgivningen av dessa och gjort det över förväntan.
Saknar årsseger men vunnit fem totalt så kan vara farlig att nonchalera här.
Jag streckar tidigt för 2% är nog ett skämt. Måste stiga under måndagen.
2 Express Lime med Untersteiner verkar dra på sig en hel del spel. Lite svårt att köpa att han skulle tillhöra de mest betrodda i detta loppet även om han givetvis tillhör de med bäst fart.
Väldigt ojämn i prestationerna och vinsten näst senast kom i väldigt billig omgivning.
Tycker det var för länge sen han visade den där riktiga gnistan och är inget för mig.
Skrällen :
14 Rosie Access gjorde det bra som tvåa i liknande lopp från liknande läge senast. Satt djupt ner i kön och försökte gå med i angrepp sista varvet men hade svårt att få bra rygg.
Hamnar hon ett par hack längre fram här alternativt att hon får lite bättre ryggar under slutvarvet så kommer spurten bita bra och gynnas av strykningarna.
Vår Vinnare :
5 Borga Inkasso

Dagens Dubbel 2 – 2140m Voltstart
Favoriten :
10 Yuvaraj går ner rejält i klass till den här starten och har visat att han har hög kapacitet. Tycker dock att han har varit blek senaste starterna och kanske har den tuffa matchningen tagit ut sin rätt nu i slutet på säsongen. Brukar dock duga bra när han går ner till dessa loppen men jag är aningen tveksam på formen. Nja..
Motbuden :
8 Ornello kommer göra allt som går för att ta sig förbi samtliga för att komma fram och överta ledningen. Hela 7 av hans 8 segrar har kommit i just den positionen och kommer han bara före Bankrobber in i första sväng kan han nog köra sig dit.
Lite förvånande att han bara är streckad på 7% tycker jag. Bra värde således.
14 Super War Horse var grym som unghäst hos Jerry Riordan och var bl a trea i Sprintermästaren och tvåa i Konungens Pokal som båda vanns av en viss Perfect Spirit.
I pokalen slog han dock hästar som Whos Who och Lucifer Lane trots spår 12 i finalen så fart finns det verkligen. Svårbedömd form nu men har fått två lopp i kroppen och förhoppningsvis blir han bättre för det vore riktigt kul om man fick ingång honom ordentligt.
Varit mer eller mindre usel de två starterna att motivera spel på honom enbart på kunnandet kanske är knasigt men skulle jag gardera på ett streckspel så skulle han vara tidig för mig och jag vågar inte avstå spel ikväll. Kan vara en jätteknall till endast 3%.
7 Bankrobber gör comeback efter nästan nio månaders bortavaro men är en högkapabel herre som skulle kunna duga direkt här. Skulle Johan pricka från springspåret och vara först framme att ta över så växer han en klass i ledningen. Man rycker även skorna direkt. Varit top 3 i hälften av sina starter och gör en intressant start här ikväll. Passas.
13 Staro Leonardo är nog bästa hästen i fältet just idag men det är inte lätt att plocka in 60m tillägg. Gynnas av att det bara är en häst på 40m-fållan så första tillägget äter man nog upp snabbt men man måste likväl runda hela fältet. Skulle det strula för Bankrobber och Ornello så kanske han hinner dit?
Skrällen :
2 Spinal Tap A.T går bra varje start och har ett smaskigt läge här med innerspår på bakre volten.
Perfekt läge för en smygare och hoppas på lucka i rätt tid. Vinstrik herre som bara är streckad på 3%.
Vår Vinnare :
8 Ornello

Spelförslag :
DD 1 : 5-7-12-13
DD 2 : 8-14






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se