Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby torsdag 12/8

Torsdag betyder Åby och som vanligt lite högre klass på loppen men jag provar att gardera jättefavoriten i avslutningen då jag tycker 62% är lite väl mycket.
Min spik för kvällen 6 Give Me Five F.R. är inte heller favorit men har tre segrar på fyra försök för sin nya tränare och svarade bra på barfota senast och borde ha bra chans att komma iväg fint från ensamt springspår.

Dagens Dubbel 1 – 2640m Voltstart
Favoriten :
10 Hurricane Silas gillar distans och har styrkan som bästa egenskap men var inte som bäst senast. Nu var det visserligen hårt emot men visade ingen gnista alls i loppet och med tanke på att flertalet betrodda galopperade bort sig så borde han varit lite längre fram.
I normal författning segerstrider han givetvis tidigt här men riskerar att behöva runda hela gänget från svårt spår i starten.
Motbuden :
6 Give Me Five F.R. vann senast i ett lite rumphugget lopp med mycket galopper men ska inte skämmas för det. Insatsen var solid även om han schabblade lite med travet så blev seger vattentät och har tre segrar på fyra starter i den nya regin. Svarade bra på barfotabalans senast och man kör samma återigen. Från springspår bör man komma i väg bra och körs nog framåt tidigt igen.
Bra chans.
8 Athos Race hade jag tippat etta om han inte varit ifrån så länge som sex månader då det rör sig om en riktigt fin häst. Har fått lite snabbare jobb i kroppen inför detta så kan nog duga direkt och man kör barfota bak samt med urryckare så inställningen verkar vara att köra för vinst.
Till 6% är han nog loppets fynd.
3 Henri Sisu har gått bra på distansen två starter i rad och hade lite otur senast med hur loppet utvecklade sig. Möter kanske några som borde vara för bra här men med tanke på open stretch och det lilla fältet kan man inte såga honom helt för kan få fördelaktig resa.
4 Unacerveza Broline vann senast han gästade Åby och gick ner i klass då. Fick dock perfekt lopp hela vägen och avgjorde knappt så trots segern blev jag inte jätteimponerad.
Svårt spår i starten men bara tio ekipage i loppet så visst kan han vinna återigen men tycker han är aningen överstreckad trots allt.
Skrällen :
2 Brunello Hall har kanske inte varit lika bra i år som året innan men senast var avslutningen ett fall framåt tycker jag och klarar distansen fint. Kan nog få en perfekt smygare härifrån och till bara 4% är han ett vettigt skrällbud.
Vår Vinnare :
6 Give Me Five F.R.

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
3 Becker Grif blir stor favorit här efter tre raka segrar hos Magnus Dahlén. Har visat att han tål tuffa upplägg och trots att han inte visat någon speciell startsnabbhet hittills så vet jag inte om man orkar ta emot honom när det finns open stretch?
Kommer Jepson tidigt borde han få ledningen och blir nog svårslagen i så fall men möter ett par tuffa motståndare den här kvällen och 62% är nog i högsta laget tycker jag.
Motbuden :
6 Alert Vendil vann på ett bra sätt från dödens senast så Peter Ingves får chansen igen från samma läge, samma distans och samma bana. Slog en så pass bra häst som Federer senast som hade fyra raka och enkelt fick spets. Då var Alert Vendi med bra från start men försökte givetvis inte ens ta över från storfavoriten utan parkerade i dödens och var bara bäst för dagen.
Småintressant start här faktiskt. Kul idé.
7 Phantasy Tile är Ola Samuelssons andra häst i loppet och är i grunden bättre än 1 Emelie E men svek lite senast. Fick dock elak press men stannade lite väl mycket för att allt ska ha stått rätt till för dagen. Nu provar man dock att rycka alla skor för första gången vilket är hyperintressant tycker jag när han bara är streckad på 5%. Måstestreck på alla seriösa kuponger som garderar favoriten.
4 Roc Star Joli kunde även han kommit med tre raka i bagaget men föll på linjen senast efter att ha körts i ledningen. Smått ironiskt då han hade två raka från kön innan.
Var bra ändå och är nog den främst som skulle kunna tänkas svara favoriten om man kommer till spets. Varit struken för hovböld efter starten i Årjäng men eftersom man har anmält barfota återigen så är nog allt bra på den fronten och har inte stått över så länge heller.
Sofia Aronsson har fina hästar i stallet och visst kan man vinna även här.
Skrällen :
1 Emelie E har en etta längst ner i raden som försvinner efter dagens lopp så man är säkert lite extra på tårna inför dagens start. Tränaren Ola Samuelsson är duktig med unghästar och hon är hyffsat snabb från start så kan få drömloppet här till bara 3%
Vår Vinnare :
6 Alert Vendil

Spelförslag :
DD 1 : 6 Give Me Five F.R.
DD 2 : 3-4-6-7






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se