Speltips: Dagens Dubbel Tips till Boden tisdag 10/8

Tråk-Örjan var på vinsthumör under gårdagen och gjorde processen kort med båda storfavoriterna. Var ändå besviken på min idé 6 Balla You S.M som fick en kanonstart för att vara henne och kom billigt upp utvändigt om favoriten men båda Gocciadoros hästar var ytterst bleka under gårdagen så kanske var något som inte hade fungerat i förberedelserna.
Till kvällens tävlingar på Boden så är det 15 hästar bakom bilen med spårtrappa som gäller i båda avdelningarna och båda favoriterna har fått just spår 8.
Båda två ska väl ha vettig vinstchans men den dagen jag spelar kombinationen 8-8 på dagens dubbel till under 4ggr så får det nog handla om världsstjärnor till start eller något.
Provar att fälla sista favoriten som trots allt har mindre rutin än övriga i loppet och både segrarna är i raden är tagna från rygg ledaren. Kanske blir svårare att göra loppet själv och att komma till ledningen från spår 8 kostar alltid lite extra.
Dock betonar jag återigen att spelvärdet är lågt så håll nere insatserna eller helt enkelt stå över spel för kvällen.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
8 O.K Nalan blir rätt så stor favorit här trots spåret men det är ju som det är när det är spårtrappa med femton bakom bilen. Samma läge senast och då kunde man ta över ledningen efter ett halvvarv och vann sen enkelt. Visserligen vilat kort sen dess men tränaren låter inte alltför oroad.
Siktar på repris här och Långben känner hästen väl. Skulle nog tåla dödens också i värsta fall.
Vettig vinstchans.
Motbuden :
10 Jas tycker jag är intressantast emot till bara 5%. Gör debut i ny regi här och det fick bra effekt förra gången då det slutade med seger.
3 Yoshi Ness bör ha vettig chans att ta ledningen här från spår 3 och med Ulf Ohlsson i sulkyn borde han bli ett par meter bättre. Höll anständigt från ledningen senast men bästa scenariot vore kanske att släppa till favoriten och lifta med.
15 Yankee Sensation kördes offensivt senast och visade full form. Vann trots tuffare motstånd än på slutet och har faktiskt gått riktigt bra trots urusla lägen hela tiden på slutet.
Dock måste man ta med att det var första segern sen 2017 och från detta läge blir det nog svårt att upprepa segern senast men inte omöjligt. Lite överspelad från detta läget tycker jag nog ändå och halkar ner lite i rankingen.
Skrällen :
9 B.W.T.Daenerys har fått några lopp i kroppen nu sen vilan men galopperade tyvärr senast.
Brukar ha bra styrka i loppen annars och har gått bra för Hanna tidigare.
Hemmahäst som ska kunna skrälla från fint läge.
Vår Vinnare :
8 O.K Nalan

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
8 Devils Tongue får bära favoritskapet även han från spår 8 men tycker han är grovt överspelad jämfört med första favoriten. Vann senast men det var efter en vilsam resa som man knappast kan hoppas på från detta läge.
Möter visserligen enklare hästar än vad han gjort tidigare men är bara tre år och säsongen börjar bli lång. Ska vara favorit givetvis men elakt hårt betrodd. Gardering är given.
Motbuden :
3 Livi Pablo H.M är ett vettigt motbud från bra läge. Höjt sig ett snäpp denna säsongen från föregående och kunde lika gärna haft en etta högst upp i raden.
Med tanke på insatsen senast bör man ha bra självförtroende till den här starten och kanske provar man framåt tidigt?
12 Medias Fasth One har svårt läge med spår 12 bakom bilen men två ettor i raden inger respekt och hästen är bäst när han får gå med i ryggar och speeda till slut så har man bara lite flyt i starten kan det gå. Skulle gynnas kraftigt av invändig strykning då det är stor skillnad på 11 och 12.
4 Hercules Star vann senast men det var mot enklare hästar. Visat ok form även innan och från bra spår borde han kunna utmana återigen. Bra speed.
6 Super Organic är inte så tokig och nu kör tränaren Gunnel Fredriksson själv men det är ingen nackdel. Hon är en riktigt friskus i loppen och brukar ständigt ge unga tjejer chansen annars att köra hennes hästar så unnar henne alla framgångar.
Finns inget utpräglad spetsbud förutom favoriten och kan hon bara hålla han utanför sig så kan hon absolut tänka sig att prova i spets.
Skrällen :
7 Sylvester Töll fick tredjespår alldeles för länge i starten senast innan man kom fram utvändigt.
Allt blev fel och bara att glömma. Möter lite enklare motstånd här och går bra tider som matchar favoriten så med lite flax istället den här gången kanske man kan skrälla.
Vår Vinnare :
4 Hercules Star

Spelförslag :
DD 1 : 8 O.K Nalan
DD 2 : 3-4-6-7-12






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se