Speltips: Dagens Dubbel Tips till Solvalla måndag 9/8

Förra veckan avslutades på bästa sätt när båda förstarankade 10 Islay Mist Sisu och 5 Francesco Zet vann på ett riktigt övertygande sätt.
Dubbeln gav 15ggr tillbaka och det var många glada tillrop.
Kvällens tävlingar från Solvalla håller hög klass och jag provar samma recept som i fredags med 4 kombinationer. Nära på att luta mig mot 5 Balboa Lux i inledningen men var inte helt på topp senast och 8 Gaylord Am är en allvarlig utmanare som inte handikappas lika mycket av spåret när loppet har så få hästar. Kan vara tung sista 100m.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
5 Balboa Lux får tråk-Örjan i sulkyn för första gången och så länge han inte lägger sig i 5:e inner eller släpper spets så ska segerchansen vara mycket bra.
Skämt åsido så har hästen varit fin hela tiden och att det strulat lite på slutet tar jag inte så vansinnigt hårt på då det finns förklaringar.
Näst senast galopperade han dubbelt från bakspår och senast var han ute i ett stenhårt lopp som vanns av en viss omöjlig Italienare som drog i stenhårt tempo.
Kan det vara så att hästen är allra bäst med tidig tätkänning?
Läge för det idag i så fall och man bör kunna komma till tät relativt enkelt då det saknas startraketer i loppet.
Motbuden :
8 Gaylord Am är dock en allvarlig utmanare och det får inte fattas för mycket i form på favoriten för den här killen är stark så få. Spåret är vad det är men gynnas av ett litet fält så borde få en ok position hur det än blir. Tar säkert dödens sen frivilligt ändå om han inte får drömstart till andra ytter eller liknande. Klar andrahäst i loppet och tror man favoriten inte är fräsch för dagen så är han ett helt ok spel.
9 Fighter Lady är en vinstrik dam som imponerat hittills och även vunnit på V75 på ett sätt som var övertygande. Vilat kort därefter och vid comebacken senast var hon allt annat än kurant.
Insatsen var ovanligt blek trots billigt motstånd men ston kan ju göra såna insatser ibland så vi låter en gång vara ingen gång så länge.
Dock lite oroväckande så får agera tredjehäst i loppet.
2 Joy Alissa är väl den som kan tänkas få rygg ledaren på favoriten och har viss fart.
Försökte kvala in till Stochampionatet senast och gjorde ett bra lopp från svårt spår.
Borde få bra resa här och kanske kan överraska?
Skrällen :
3 Boys Stecca kommer från Alessandros stall men har inte övertygat likt många andra i samma stall.
Relativt osynad mot liknande motstånd men vissa dagar är ju hans hästar övernaturligt bra så att såga helt är svårt.
På tidigare insatser borde det dock bli svårt att vinna.
Vår Vinnare :
5 Balboa Lux

Dagens Dubbel 2 – 2140m Autostart
Favoriten :
4 Benedetta Jet kommer även hon från tränaren Gennaro Casillo och Örjan kör även den här favoriten. Tycker dock inte att denna har övertygat lika mycket som Balboa Lux och vid andraplatsen senast var det många som galopperade i starten vilket gav henne ledningen i princip gratis.
Det var ganska sega ben till slut ändå och jag tycker hon står hårt inne i loppet.
Viss vinstchans givetvis från bra läge men motiverar inte det stora favoritskapet och aningen överspelad.
Motbuden :
6 Balla You S.M tycker jag borde vara favorit i loppet. Senast var hon med i samma lopp som favoriten och var då mycket mer spelad men galopperade tidigt.
Största problemet är att hon är extremt dålig ut bakom bilen och brukar hamna långt bak i fältet men har styrka som mer än väl kompenserar för det i senare delen i loppet.
Inte alltid hon lyckas stå emot alla över upploppet dock och en del av segrarna har varit med ganska liten marginal. Ändå första hästen i loppet och 17% är riktigt bra.
1 Love Affair är inte blixtrande första biten men skulle kunna hålla ut alla med solfjädereffekten och i så fall tror jag man provar i tät. Kommer i vilket fall få en bra resa och är ofta med där framme så 13% känns lågt.
5 Livenletdiefor'em kan öppna bakom bilen och kanske kan ta sig till ledningen från fint spår.
Kanske aningen långsökt att tro på vinst men tycker att hon har utvecklats fint under året och vill man gardera lite bredare så.
Skrällen :
3 Fabulous Pellini har inte startat sen november och är samtidigt knäopererad under samma period så man misstänker att Svante Båth vill ha ett lite försiktigare lopp efter uppehållet.
Samtidigt är hon bra och loppet är ojämnt så det kan räcka långt ändå.
Vår Vinnare :
6 Balla You S.M

Spelförslag :
DD 1 : 5-8
DD 2 : 1-6






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se