Speltips: Dagens Dubbel Tips till Romme fredag 6/8

Kval till korta E3 för både tjejerna och killarna under fredagskvällen och det är väldigt fina treåringar som visar upp sig på banan.
Jag spelar fyra kombinationer som ger 15-22-31-46ggr insatsen.

Dagens Dubbel 1 – 1640m Autostart
Favoriten :
10 Islay Mist Sisu vann ju Guldstoet på Axevalla väldigt enkelt efter att ha snabbstartat till ledningen.
Kördes extremt passivt Margaretas Tidiga Unghästserie starten efter då Nordström valde ryggen på Goop med Miss Irma och han höll sen fast storfavoriten tills det var för sent.
På V75 senast hade hon en smått omöjlig uppgift från spår åtta men fick med lite tur andra ytter och rygg på favoriten Breeze.
Kändes som att hon var högst segeraktuell då men valde att sitta kvar i andra ytter tåget gick och gick återigen i mål utan att brukas för fullt.
Krafter som hon säkert har nytta av nu när man ska anfalla från kön. Snabb ut med bilstart så kan nog slinka igenom från bakspåret till en ok position och man provar att rycka alla skor för första gången.
Vettig favorit.
Motbuden :
8 Bright Crystal var riktigt vass som fyra senast i långa E3 för det var allt annat än ett snällt lopp hon serverades av Björn. Spåret är ju iskallt men Romme har vinklad vinge på bilen och hästen visade senast att hon orkar göra en hel del jobb på egen hand så ska nog räknas tidigt återigen.
1 Florence Ima vann senast från ledningen och har tagit båda sina segrar från just den positionen.
Inte riktigt räckt mot de bättre i kullen annars men har visat fin form och läget är bra.
Riskerar dock bli aningen överstreckad på läge och distans.
2 One Night Only var med i Guldstoet och var där spelad till nästan 100ggr jämfört med 1.90 på favoriten vilket säger en del men har tre raka bra insatser på rikstoton efter det och säkert skaffat sig ytterligare hårdhet. Adielsson upp är alltid intressant och från perfekt spår känns 4% som en given gardering om man letar efter det.
6 Cintra kommer nog dra på sig en hel del streck och gör bra lopp emellanåt men är på tok för ojämn för att jag ska strecka i detta lopp. Bara vid väldigt bred gardering för mig.
Skrällen :
3 Wilda Knight är alltid med i främre träffen om hon inte galopperar bort sig och man andas lite optimism från stallet inför detta. Med tanke på att bästa hästarna fått lite jobbiga lägen så kan hon nog överraska med lite tur.
Vår Vinnare :
10 Islay Mist Sisu

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
5 Francesco Zet inledde karriären med tre raka segrar på ett övertygande sätt och var sen spelad till 1.16 i ett treåringslopp ingående i Kriterieserien med 100K i första pris.
Var dock inte alls bra för dagen och efter att hon snubblade till halvvarvet från mål så tog Örjan det säkra före det osäkra och slutade köra helt på hästen. På ren klass höll han till fjärdepriset och hade Örjan varit på honom så hade man varit längre fram än så.
Skulle sen ha startat på GS75 20/6 i ett uttagningslopp till långa E3 men ströks då.
Visst är formen lite osäker men jag tror inte Redén hade tagit ut honom om han inte hade känts ok och klar första häst för mig i loppet.
Motbuden :
3 Mellby Joker hade lite otur i finalen av långa E3 så glöm den nollan i raden. Slog Power Doc i kvalet från liknande förutsättningar som ikväll och är snabb ut bakom bilen så borde vilja prova i ledningen.
Gav sig ytterst motvilligt från ledningen senast.
Första motbud.
6 Power Doc gjorde ett smått heroiskt lopp senast i ett sånt där Margaretalopp och går faktiskt riktigt bra i stort sett varje gång. Intressant att man testar barfota runt om för första gången och Åke är en frisk fläkt i loppen som sällan väljer tredje invändigt.
2 Daven Port är väl den som skulle kunna grusa Berghs planer om att köra i spets med 3 Mellby Joker men Nurmos häst har haft förtvivlat svårt att trava på slutet. Gick dock felfritt senast men släppte ledningen då.
11 Chipper Kronos har även han stångats om fina pengar hela tiden men från det här läget känns det rätt så långsökt att han skulle runda alla. Tror man främst siktar på finalplats ikväll. Speciellt då Svante anmält med skor runt om med.
Skrällen :
4 Dowhatyoudodowell missade att kvala in till långa E3 men Goop fick bekanta sig med hästen i alla fall. Senast var han bra som tvåa över aktuell distans mot en viss Italienare som för ovanlighetens skull hade överlägsen häst för dagen.
Behöver kanske lite klaff men sviker favoriten har Goop en häst i form från bra läge.
Vår Vinnare :
5 Francesco Zet

Spelförslag :
DD 1 : 8-10
DD 2 : 3-5






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se