Speltips: Dagens Dubbel Tips till Åby torsdag 5/8

Kvällens lopp på Åbytravet bjuder på två ganska mediokra lopp men känslan är att det är i alla fall är svaga favoriter i båda avdelningarna vilket är glädjande.
5 Bear Hope saknar seger i år men jag tror chansen är stor att den kan komma ikväll. Från ett smaskigt spår kan Goop välja och vraka lite hur han vill lägga upp loppet beroende på om Adrian får iväg Tony Afrika eller inte.
I avslutningen tror jag mycket på danska gästen 4 Jane Hall som jag tror blir ytterst svårslagen om hon bara håller sig i trav. Spets och slut i så fall. 5-4 ger fina 32ggr i skrivande stund.

Dagens Dubbel 1 – 2140m Autostart
Favoriten :
6 Grandfather Bill var bra senast efter tidig ledning men det var i ganska billig omgivning och jag tycker inte han är motiverad att bli så stor favorit återigen när han har spår en bit ut på vingen.
Untersteiner själv säger att hästen fungerar som bäst på innerspår och jag tror det blir svårt att nå spets återigen. Känns ytterst sårbar då han bara är medel ut bakom bilen.
Kör man väldigt resolut kanske invändiga släpper med tanke på open stretch så lyssna på förhandsintervjuerna är ett hett tips.
Motbuden :
5 Bear Hope har tagit lite tid på sig att komma igång men senast var ett stort fall framåt tycker jag i loppet som Strong Pepper vann på V75.
Känslan här är att han kan nog öppna rätt så bra från spår fem eftersom han inte är explosiv första biten men accelererar allt eftersom i starten.
Går annars bra med rygglopp och första årssegern verkar närma sig med stormsteg.
4 Tony Afrika är ju helt omöjlig att räkna på och kan ju galoppera precis var som helst i loppen men får Adrian iväg honom här lär han inte sluta köra förrän han är i spets och sen dra i så hårt tempo som möjligt. Ständig outsider.
10 Reddington har mött värre motstånd än detta på slutet men står ändå ganska hårt inne i loppet penningmässigt och dessutom bakspår. Fart finns men nja.. ingen riktigt känsla för att han ska runda alla.
Skrällen :
9 Arvid S.H verkar ha formen på topp och med en spårsnål resa här tror jag han kan överraska till få procent. Näst senast var han min vinnare i loppet på dagens dubbel och då vann han enkelt från spets och senast hade han faktiskt mycket otur med ryggarna men avslutade vasst när luckan kom lite för sent.
Vår Vinnare :
5 Bear Hope

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
2 Hazyshadeofwinter har en liten säregen stil när hon springer men gör det bra.
Senast var hon ute i kval till Stochampionatet men det var alldeles för tufft emot och hade svårt att ta något alls trots finfin resa. Vann från stretchen senast hon gästade Åby men kommer väl satsas på tät här. Borde få bra resa oavsett så favoritskapet är kanske motiverat men jag tycker loppet är tokjämnt på förhand så att spela en favorit till 36% på enbart läget känns kallt.
Motbuden :
4 Jane Hall är en dansk vinstmaskin som dock har svårt att hålla sig i trav emellanåt. Gjort bra insatser på svensk mark tidigare och klar förstahäst för mig från fint läge. Felfri tror jag hon spetsar enkelt och är sen hästen att slå. Borde vara favorit tycker jag.
8 Excuse Me brukar man köra offensivt med och senast tog man dödens frivilligt varvet från mål och vann knappt men säkert. Intressant med Sjunnesson och gynnas av strykningen invändigt.
Har visat fin form och mitt andra val i loppet.
9 Baltimora Spav var spelad till storfavorit i samma lopp som 8 Excuse Me på Jägersro för en månad men slutade rätt långt efter trots mycket bättre resa men sprang och bröt lite i kurvorna då.
Debuterade på svensk mark i slutet på maj med att dela på segern med Wolf Of Wallstreet men jag var inte imponerad trots vinsten.
Tredje invändigt hela vägen samtidigt som Wolf gick i dödens. Kom ut perfekt i rygg på denne på bortre långsidan och kunde vänta med egen attack in på upploppet. Det borde ha blivit enkelt seger kan jag tycka för att fått plustecken i den kolumnen.
Har väl viss fart men jag tror det blir för tufft här.
Skrällen :
3 Chumani gör första starten på nästan ett år och kanske behöver lite tempo i kroppen men bra spår gör att man kanske kan hitta en vilsam resa i ryggar och sen avvända stretchen.
Kan nog skrälla i så fall för visade bra kapacitet förra året.
Vår Vinnare :
4 Jane Hall

Spelförslag :
DD 1 : 4-5-6-9
DD 2 : 4 Jane Hall (8 Excuse Me om man vill dubbla eller som reserv)






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se