Speltips: Dagens Dubbel Tips till Halmstad måndag 28/6

Veckan avslutades på nästan bästa sätt. Spiken 7 Dollar Hornline satt som en smäck till dryga 8ggr som vinnare och med favoriten i avslutningen gav dubbeln över 50ggr.
Tackar som ödmjukast för alla som skickade och tackade för en ”gratis midsommar” men lite smolk i bägaren när tryckfelsnisse var med i tipset.
Låter kanske som en efterhandskonstruktion men läser man tipset så brukar jag jag skrova ”pass” på de favoriterna jag inte vill ta med och givetvis skulle jag ha med 4-6-7-11-12 och inte bara 4-6-7-12.
När man spikar en skrällbetonad häst brukar jag gardera lite bredare i andra avdelningen och variera insatsen mellan hästarna istället.
Strunt samma, ni var ett par stycken som satte en fin dubbel i alla fall och ni som missade på grund av att jag inte dubbelkollade ordentligt ska få nya chanser och jag får skylla på den där sprutan som man ska ta i dessa tider.
Blev ordentligt medtagen tyvärr och ingen rolig midsommar för mig.
Kvällens dubbel till Halmstadstravet innehåller uttagningslopp till StoSprintern på V64 men inte på dagens dubbel.
Däremot är båda avdelningarna över korta häcken och banan lär vara i kanonskick inför sommarens Sprintermästare.

Dagens Dubbel 1 – 1609m Autostart
Favoriten :
4 Toto Barosso blir knapp favorit här och trots endast nio startande är loppet rätt så öppet och ingen självklar vinnare. Faktum är att det går och hitta frågetecken på samtliga nio om man grottar ner sig lite. Favoriten då? Jodå, Oöm för positioner gör att han förmodligen har högst vinstchans sett till antal/100 då han går från precis alla positioner. Senast avslutade han riktigt bra från kön och starten innan det reglerade han hela fältet från dödens och de tre gångerna han har gått i ledningen har han vunnit alla tre så vettig favorit från bra läge men spik? Kanske på mindre system.
Motbuden : 2 Coventry Hall drar på sig mycket spel i egenskap av att man deklarerat att det är ledningen man satsar på den här gången. Jag sticker ut hakan och säger att hästen inte ens vinner från ledningen.
I Sverigedebuten vann han väldigt knappt från ledningen trots att han fick köra i eget tempo.
Senast var det hög fart hela vägen men bättre lopp kan man inte få. Tredje inner/rygg ledaren hela loppet och perfekt lucka men det fanns inget spurtkrut alls.
Jag kanske är hård men jag tror det fattas en hel del för att duga till seger mot dessa hästar.
6 Barolo Roc gjorde en sedvanlig ”Goopdebut” där man kör väldigt passivt och det blir nog annat den här starten. Såg fin ut utan att få chansen senast och går på alla distanser.
Björn vet nog vad han gör och gör man regidebut i tufft 4-åringslopp och sen går ner i klass ska man nog passas tidigt.
9 Vegan Face har inte riktigt fått chansen i regi Kolgjini. Galopp i debuten och omöjlig inledning i tredjespår senast.
Matchats tufft annars och har riktigt fin fart i sig. Ensam på bakspår är också positivt så han kan välja lite ryggar i starten och kanske komma igenom bra. Farlig att glömma.
5 A Good Point vill gärna till ledningen han också och skulle det lyckas så kan det räcka till seger för i den positionen biter han ifrån sig bra. Lite utlämnad åt sitt eget öde dock ifall han får svar.
Skrällen : 8 Hopeusteponalego gjorde debut i ny regi senast men fick aldrig riktigt chansen. Såg annars fin ut och i tidigare regi mötte han rätt tuffa motståndare. Han var t ex inte så långt efter dagens favorit i mål näst senast i ett riktigt tufft lopp. Spåret är var det är och givetvis ett aber men med bara nio hästar i loppet borde man inte hamna helt punschigt på det ändå vilket gör det hela lite intressantare.
Vår Vinnare : 6 Barolo Roc

Dagens Dubbel 2 – 1640m Autostart
Favoriten :
4 Sweetman tog två raka V75-segrar från ledningen i mars månad och har sen pustat lite efter galoppen senast. Just från spets har han 8 segrar och ett tredjepris på nio försök så kommer han dit borde vinstchansen vara mer än bra trots tre månaders vila.
Man återgår även till samma balans som man vann V75 med, dvs endast barfota bak.
Finns kanske två/tre motbud i loppet men favoriten har klart bästa utgångsläget och är hästen som ska slås.
Motbuden :
5 Usain Töll blir knappast ens andrahandare men med spår innanför favoriten hade jag nog kunnat chansspika så fin som han sett ut på slutet. Startsnabb men tar sig inte förbi favoriten i starten.
Kanske kan krypa ner i rygg och då skulle han utmana till slut med lucka.
Mitt första motbud i så fall.
1 Emoji vet jag är ytterst fartfylld men också väldigt ojämn när han har gästat blågula marker.
Dessutom blir nog innerspåret jobbigt och har han tur hittar han ut i tredje ytter eller liknande men kan lika gärna sitta fast hela loppet. Med det sagt känns han något överstreckad.
Känns inte kul att spela en häst som har dessa förutsättningar men han skulle lika gärna kunna vinna med flera längder. Jag står över.
10 Bordeaux S är en vinstrik herre som inte alls fungerade i voltstart senast och nu går man tillbaka till bilstartslopp. Vann från liknande läge näst senast på mycket bra sätt och är formen konserverad kan det gå återigen. Tidig vid gardering.
Skrällen :
3 Liza With A Z vinner inte så ofta men går med i alla tempon och gör sällen ett dåligt lopp. Riktig hedersmärr som börjar bli till åren men senast när Untersteiner fick chansen bakom så var det ett andrapris med mersmak. Möter ett par tuffa kamrater nu men har ett fint spår och till bara ett par procent kan man strecka om man vill ha en kul skräll.
Vår Vinnare :
4 Sweetman

Spelförslag :
DD 1 : 4-6-9
DD 2 : 4 Sweetman






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100% upp till 500 kr
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se