Speltips: Dagens Dubbel Tips till Visby måndag 21/6

Gutetravet bjuder på tävlingarna den här måndagen och därifrån har man roliga sommarminnen.
Vet att jag dragit storyn om när vi fick Elin Gustavsson att bränna alla favoriter förut så ska inte tråka ut er återigen men har ni möjlighet att ta er till Visby för att njuta av tävlingarna så gör det.
Ytterst charmig bana.
Förra veckan avslutades med seger för Sverige i EM och lite senare dagens dubbel som en smäck till 23.80 i odds. Var en riktigt underbar fredag på alla sätt.
Kvällens tävlingar är inte så lättlösta som man kan tro vid första anblick och trots att jag bara spelar två kombinationer så tycker jag man ska hålla nere insatserna för det är inga vattentäta favoriter.
Nästan så man hellre rekommenderar en vilodag.
Att gardera och försöka hitta ett pangodds är inte hellre aktuellt då jag tror att en av favoriterna håller måttet så jag nöjer mig med att gardera med ett spetsbud.
På ett spel som V64 skulle jag dock ta väldigt många i femte avdelningen.

Dagens Dubbel 1 – 2120m Voltstart
Favoriten :
5 Global Appearance inledde karriären med tre raka galopper och kunde ändå ta ett andrapris följt av fem segrar så att det finns fart i den här herren är nog ingen som tvivlar på.
Felfri bör han vara rätt så överlägsen detta gäng men han har trots allt galopperat i fyra starter av sju och har ett svårt femtespår i en årsdebut med ett halvårs bortavaro.
Som spelare är det egentligen katastrof att spela en sån här favorit men ju mer jag vrider och vänder på loppet så tror jag han vinner med 50m tappstart/galopp.
Loppet är oerhört ojämnt och bästa hästen bakom är 13 Fighter Mearas men den tyckte jag var sådär trots vinst i årsdebuten och är lika ojämn den.
Jag kommer gardera med ett motbud och tycker det räcker så för felfri förlorar han inte detta och försvinner han tycker jag spetsbudet ska ha vettig chans att hålla undan för övriga.
Motbuden :
13 Fighter Mearas har fått lopp i kroppen och bör gå framåt med det. En häst inte alls olik favoriten med höga toppar men väldigt ojämn istället för osäker.
Givetvis måste en Svante Båth tränad häst som körs av Adielsson och har 10 segrar på 27 starter vara ett allvarligt motbud på Visby men det slog inte direkt gnistor om honom i billigt gäng senast även om segern var vattentät.
Hade samma läge på tillägg senast men då var det färre hästar på start och han fick en trevande inledning så lite vingelrisk är det nog. Räknas tidigt ändå.
3 Sally's Love är naturliga spetsbudet i loppet. Tog ledningen från spår två senast och sprintade undan på lätta fötter till en enkel seger. Vunnit båda sina segrar i år från spets så man vill nog prova där mot alla utom möjligtvis favoriten.
Intressant utrustningsförändring med barfota runt om för första gången någonsin.
10 Appreciated bör passas som helt ospelad här. Har gjort bra lopp mestadels på slutet om han inte har suttit fast eller fått riktigt tråkiga resor. Ska nog köras lite på chans men Kim Moberg är riktigt vass i sulkyn och det är en intressant kuskändring. Fart finns och kommer man bara iväg från start så löser nog Kim det andra.
15 Dear Matrix, 9 Jaguar Zon, 14 Jewel Star och 8 Mellby Empire är hästar som skulle kunna skrälla om favoriten gör bort sig men dom har alla antingen väldigt svåra utgångslägen eller svårbedömd form för att gälla som vettiga motbud. Dock skulle jag strecka i den ordningen om jag ville gardera brett.
Skrällen :
4 Wilson Knight är bara streckad på 1% men körs av Claes Sjöström som är en av de som vinner mest på Visby. Hästen då? Jodå, avslutade riktigt rappt senast fram till andrapriset och har svarat väl på barfotabalansen och det blir samma till denna start.
Har ett snävt fjärdespår men är kvick ur volten och borde hamna bra till ändå.
Har faktiskt varit ute i rätt så tuffa lopp på slutet och går ner i klass här.
Vår Vinnare :
5 Global Appearance

Dagens Dubbel 2 – 2120m Autostart
Favoriten :
3 Gaylord Am känner vi igen från 4-åringssäsongen där han faktiskt var med och stångades mot de allra bästa flertalet gånger. Vi pratar alltså hästar som Aetos Kronos, Power, Don Fanucci Zet och Green Manalishi t ex.
Gjort två starter för sin nya tränare här och gjort det ok men inte mer. Skulle han löpa upp till toppen av sin förmåga så vinner han detta lopp enkelt men det är inte alltid så lätt.
Inte så snabb ut bakom bilen tyvärr men så pass att man bör kunna få ta över tidigt om man bara är offensiv. Jag hoppas att jag och Anders är inne på samma taktik för från tredje utvändigt tror jag det blir svårt att vinna loppet.
Borde dock ha riktigt bra chans här.
Motbuden :
7 Ole borde vara värsta motbudet till favoriten då även han är van vid tuffare motstånd än detta.
V75-härdad och Hans-Owe Sundberg som tränar är lite smygoptimistisk angående chanserna.
Lurig.
5 Valnes Isidor har en smickrande rad med två raka segrar på ett bra sätt men det har varit i väldigt mycket enklare gäng så ta det för vad det är. Segrar är dock segrar så vill man gardera favoriten är han hyffsat tidig men överskatta inte ettorna i raden.
6 Savoy är en riktigt ärlig häst som kämpar in i det sista och trivs på Visby verkar det som.
23 starter och 15 placeringar på pallen är respektingivande och körande Lina Aho är duktig.
Vid större garderingar.
Skrällen :
11 Kainai Goj tränas av Nicklas Westerholm men körs denna gång av Marie Hafstad Eriksson som vi känner igen bakom V75-bekantingen She´s Ready som hon haft framgångar med.
Hästen har ryckt upp sig på slutet och gått bra även från svåra lägen som idag.
Favoriterna är inga maskiner utan är lite upp och ner i prestationerna dom med och skulle det klaffa för Kainai Goj här kommer hon plocka många över upploppet till bara 4%.
Vår Vinnare :
3 Gaylord Am

Spelförslag :
DD 1 : 3-5
DD 2 : 3 Gaylord Am






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se